FIV in Ungaria 132

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

gia,nu sunt greu de facut injectiile.
au un acusor subtire si scurt si le bagi sub piele...mai mult de o piscatura nu simti.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

gia, eu, dupa 3 luni de injectat zi de zi goanl f, iti pot spune ca menopourul tau e floare la ureche
se fac subcutanat, acul e cat un purice ...deci, n-are de ce sa-ti fie teama ; nu dor, nu ustura...nimic, nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia_1986 spune:

Multumesc, m-ati linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

adc felicitari!

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Multumesc, ingeras!
Fetelor, eu nu ma simt bine deloc. Vineri eram ok, din fericire senzatia de balonare si durerile abdominale pe care le-am avut aproape tot timpul dupa et au incetat, din nefricire incepand de sambata au inceput greturile. La inceput au fost doar stari de rau usoare, usoare, apoi pe zi ce trece mai suparatoare. Stiu ca sunt fete care au vomitat non stop, care au stat in perfuzii si nu s-au plans, nu vreau sa ma plang. Problema e ca aceasta stare ingrozitoare nu ma lasa nici macar 5 minute, am impresia ca nici nu pot respira ca lumea, ma trezesc noaptea din cauza greturilor, totusi pana acum nu am vomitat deloc, macar atat. Absolut tot ceea ce insemna activitatea mea normala (mersul la job, mancatul sau un simplu dus) imi pune probleme. Am inceput sa iau magneB6 in speranta ca pacalesc macar starea de sfarseala care ma impiedica pana si sa merg pe strada. Merg cocsata ca o baba, nu pot sa imi tin spatele drept, si la fiecare pas imi vine sa ma asez. Offf!
Totusi am doar 6 saptamani si 3 zile, mi se pare devreme... data trecuta m-am luptat cu aceste stari prin saptamanile 9-10. Gravidutele recente, cybele, alinuknuk, voi suneti bine? Pe llor si joannaalx nu le mai intreb, au trecut deja de perioada asta cu siguranta.
Nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa ma plang, stiam ca asta o sa urmeze, imi pare rau ca nu ma pot bucura de nimic, atata tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

ANCHUSA astept cu nerabdare sa scri

1extrauterina
1 fiv "nereusit"MNL
1fiv nereusit szeged

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

fetelor
eu deseara fac ovidrelleul doza dubla, nu stiu de ce... si vineri dimineata la recoltare la pk.
mi-a zis ca am un outz mare de tot si inca 4 mai mici
si mi-a dat cetrotide deja in ultimele 3 zile ca sa nu ovulez
sper sa fie bine si sa imi tineti pumnii
vedem peste weekend cate se fertilizeaza.
legat de cazare, intreba una din fete de homelidays si de avans. da - in general cer avans dar eu m-am inteles cu ei si nu am platit niciodata desi am fost in mai multe locuri gasite pe site-ul asta.
Legat de tiroida, Gia, nu te speria
eu am facut-o si mai lata
la inceput de mai aveam 3,5 si am marit doza de eutirox de la 75 la 100 ca sa scada sub 2
dupa 6 saptamani, exact in ziua in care am plecat spre budapesta, tsh-ul meu mi-a dat o mare surpriza- valoare 7
era sa leshin
doar ca PK mi-a zis ca poate fi legat de menopur caci era de 5 zile sub menopur si asta cica creste estrogenul si implicit nu stiu ce proteina care leaga hormonii tiroidieni si necesarul de hormoni.
fapt confirmat si de doctora mea endocrinoloaga
acum pk a zis sa il repet in momentul in care fac testul de sarcina si daca atunci va fi prea mare sa cresc doza de eutirox. sper sa fie asa
va pup si tineti-mi pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ioana,multa bafta.
doza de ovitrelle nu e obligatoriu sa fie aceeasi la toata lumea...eu am avut 1,5 doze,de exemplu.

adc,imi pare rau ca nu te poti bucura de perioada asta frumoasa in care afli.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

ioana3110bafta multa!sa dea DD sa vii cu vesti bune!
adc,,sper sa iti treaca starea asta mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

am primit rezultatul ...din pacate e negativ 0,6.
Ne reculegem si o luam de la capat.

anchusa

Mergi la inceput