Strugurasi de Sept -Oct 2011 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
marryan spune:
neata si de la noi
ati scris nu gluma in 2-3 zile 2 capitole
noi astazi facem 27 saptamini, si de pe 20 intram in prenatal[pk abia astept.
Si eu am inceput sa fac cumparaturi, iam luat bebitei, multe bodiuri, pantalonasi, bluzite, manusi, ciorapei, caciulita, pampersi, ulei, talk, scutece de infasat si multe altele, sunt atit de fericita ca le privesc in fiecare zi si le sarut
urmeaza sa luam de la NUK sticluta, titete de latex, tampoane pu sini, suzeta, sterilizator electronic, caruciorul deja ne asteapta, patutul
parintii o sa ne faca cadou impreuna cu cadita de baie, deja le am arata ce vrem noi si eu au spus ca le ea cind eu am sa fiu in maternitate doar
saptaminia viitoare mergem si noi la nenea medic sa vedem printesa abia astept
la noi e o caldura infernala, nu mai pot respira deja, mi sau umflat picioarele deja si miinele am niste cirnatei, numai daca stau in apa rece isi revin, in rest ne chinuim cu arsurile incontinuare si anemia, bem suc de sfecla si morcovi, si papam deja sorbifer care l urasc ce disconfort imi creaza la burtika.
Va pup pe toate, sa aveti un sf de saptamina cit mai frumos
Cea mai fericita mami 27 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikka11 La mine nu se vede burta miscand cand misca bebelina, o fi de la grasime? 23+ cu Maria-Alexandra |
nuuu.. mai ai un pic de rabdare.. poate inca nu da insistent.. mie de pe la 25 s a inceput sa dea cu forta... de la legumele de primavara
26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
camady spune:
Racheel la tine m-am gandit cand am trimis oferta aia de carut 2 in 1.Stiu ca tu asa ceva iti doresti si totusi e chico.
26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
Dbunny spune:
O cafeluta repede si de la mine, ca placem la gradi...
Marryan ce deranjuri faci de la fier?
raluca eu o voi scoate in hainute normale+landou
Ieri am googalit si eu despre trombofilie, si-am vazut ca aici se pune accent(in afara de heparina) si pe vit B6, vit B12, acid folic si aspirina infantila. Si mi-am adus aminte cum uit cu zilele a-mi lua acidul folic si b-urile...voi mai luati?
Si azi ce papam?
Ieri am renuntatr la pastiele antigreturi, sunt curioasa daca rezista fara sa mai cumpar
19+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny O cafeluta repede si de la mine, ca placem la gradi... Si azi ce papam? Ieri am renuntatr la pastiele antigreturi, sunt curioasa daca rezista fara sa mai cumpar 19+ Dbunny si Daniel (23.11.2006) I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
Eu imi propun sa fac ceva varza calita cu carnita, supica de galuste sau ciorba taraneasca... si ca si dulce ma gandesc la un lapte de pasare... da maine .. ca azi e zi plina..
26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
raluca050 spune:
Mai fetelor, aveti mila de mine cu mancarurile pe care intentionati sa le faceti astazi
Deja m-a luat foamea la munca si salivez
26+
MatzaRebela spune:
buna dimineata
si eu vreau sa gatesc azi:)) vreau dar nu prea am chef:) ce bine ar fii daca as avea o bucatareasa.. dar sa faca mancarea pe gustu meu(ohh mami ce departe esti azi:)))))
eu o sa fac o supa de galuste si ardei umpluti si ca desert o sa cumpar ceva prostioare de la magazin...
uff si s-a mai dus o saptamana .. e vineri deja.. trece timpu prea repede... si abia astept sa se faca corcodusele mai mari sa fac un compoooot hehehe... dar pana cresc mi se duce toata pofta...
va pupic
27+ cu
oanaiasi spune:
Buna dimi ,
m-am bagat si eu la lista de contacte de pe grup.
azi sunt fericita ca e vineri.abia astept sa termin munca sa ma duc acasa!
ma duc sa recuperez ce ati scris !
pupi
Oana 23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
"Patru printi cu trei castele
Ape, lanturi fermecate si
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"
darisa spune:
neata!
am avut un vis horror: se facea ca am mers la ginecolog sa aflam sexul, si dr a zis, ca trebuie sa-l scoatem putin afara din burta ca sa vedem sexul, si pe cand l-a scos era de fapt un caine cu dinti si unghii mari si apoi a zis ca trebuie sa-l bagam la loc, adica sa-l inghit cu totul.
Doamne ce m-a obosit visul...groaznic!
Bine ca e vineri! Ce planuri aveti?
Noi mergem la ai mei la 100 de km de Cj, abia astept sa stau la aer si sa ma odihnesc.
Nu stiu cine intreba cum il scoatem din maternitate? Cat mai comod imbracat, eu o sa optez pt o salopeta din aceea intreaga si probabil o paturica subtire.
Seidana, daca gasesti bibe de sticla sa-mi zici si mie unde, eu am vazut la chicco de sticla dar nu m-am hotarat inca.
Eu am luat 4 kg pana acum la 21 de sapt, sunt in grafic, daca pana la sfarsit pun 15 e super.
Va pup!
Enjoying my second journey
20+
elly_b spune:
'Neata si de la noi! … cu un pahar mare de sana. Doamne abia astept ziua sa beau o cafea. Nu ca nu as putea acum, dar nu mai suport gustul … si tare mi-e dor de placerea mirosului de cafea dimineata. Si o tigare , recunosc ...
Dbunny … nu stiu daca are vreo legatura. Sunt novice Teoretic da, ca tine tot de hematologie. N-ar strica niste analize. Poate may, care poarta ciorapi sa-ti dea mai multe informatii. Eu nu am problemele astea ….
Lali m-ai terminat cu ora ta de trezire …
Mikka nici cu tine nu mi-e rusine.
Raluca …. M-am amuzat tare. Pai normal ca e mic bb si intr-adevar nu e foarte simplu de imbracat prima oara dar nici complicat nu e …. Dupa ce ai facut-o o data, de 2 ori o sa zici ca faci asta de o viata … din maternitate se scot de obicei intru-un body intreg, o caciulita de body subtirica si marea majoritate folosesc o paturica. Acum depinde si de vreme … nu il imbraci la fel si la 40 si la 10 grade.
Sei bafta la dr azi. Tinem pumnii…
sa inteleg ca ti-a plecat cumnata de va apucati de camera lui bb?!?
mami de (30.06.2005) si 22+