Strugurasi de Sept -Oct 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata fetele .
Va invit la o cafea. cu Si eu sunt sculata de la ora 5:30. insa e ora mea zilnica de trezire

fetelor ieri discutam cu mama despre ce trebuie cumparat pentru bebe ca pana acum nu am luat nimic si deodata m-a trecut un gand: cu ce se imbraca bebe cand il scoatem din maternitate? Infasat ca pe vremuri sau in costumas? Ma gandesc ca e mic si e greu de imbracat .

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
elly capeti curaj mamico pentru bebe din burtica! si tie jade pentru felul in care o sustii. tu intr-adevar stii prin ce trece. si sfaturile cuiva cu experienta ajuta enorm!
mikka, nu cred sa fie vreo problema. doar ca si lumanarea poate fi destul de grea. puteti insa discuta cu preotul si sa tii bebe in brate, dar stand pe scaun. eu am mai vazut nasici gravide la biserica care are au procedat asa.

michella mami de Teodora si 23+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata gravidutelor

camady, buna oferta la chicco

Lali si eu am o baba nebuna deasupra mea si eu cred ca ea nu doarme ca la orice ora din zi sau din noapte se aude cum muta scaune, mobile, ba ii cade ceva pe jos Ei...cred ca acum doarme ca este liniste

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Raluca, in costumas se scoate si daca este frigut invelit intr-o paturica.Cred.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neata fetele...

Elly.... kg sunt un accesoriu , depinde cum le porti ... nu esti mare , esti cu curbe...
esti frumoasa, si asta tre sa stii.. iar despre pui.. normal ca anostru e cel mai frumos destept ..

Monaramona e super ok 5 kg.. mai sunt si dr absurbi.. eu la 27 s am pus vreo 11...

Mikka... noi o alimtam in toate felurile.. eu sunt ingragostita de ea.. stau ore intregi si ma uit la burta cum misca.. a meu zice ca o sa desfinteze cablu ca nu mai am nevoie de televizor..
Nu cred ca e o pb ca la botez sa tina sootul bebele luand in considerare conditiile..

Raluca.. eu cred ca in ceva salopetica.. costumas... haine normale...

Mai fetelor unde ati gasit sticlute de sticla.. am fost in 3 malluri si nimik numai de plastic...

Eu sunt fericita ca azi o vad pe bebita... si de maine ne apucam sa ii facem camera...

26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Neata fetele...

Elly.... kg sunt un accesoriu , depinde cum le porti ... nu esti mare , esti cu curbe...
esti frumoasa, si asta tre sa stii.. iar despre pui.. normal ca anostru e cel mai frumos destept ..

Monaramona e super ok 5 kg.. mai sunt si dr absurbi.. eu la 27 s am pus vreo 11...

Mikka... noi o alimtam in toate felurile.. eu sunt ingragostita de ea.. stau ore intregi si ma uit la burta cum misca.. a meu zice ca o sa desfinteze cablu ca nu mai am nevoie de televizor..
Nu cred ca e o pb ca la botez sa tina sootul bebele luand in considerare conditiile..

Raluca.. eu cred ca in ceva salopetica.. costumas... haine normale...

Mai fetelor unde ati gasit sticlute de sticla.. am fost in 3 malluri si nimik numai de plastic...

Eu sunt fericita ca azi o vad pe bebita... si de maine ne apucam sa ii facem camera...

Eu am vazut bibe de sticla la Sensi Blue

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Raluca.. multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

seidana si fina mea a luat biberoane din sticla de la farmacie.

23+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

La mine nu se vede burta miscand cand misca bebelina, o fi de la grasime?

23+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Multumesc pentru sfat, fetelor. O sa il tina sotul pe bebe la botez si daca vor comenta babele pe acolo ( o vecina mi-a spus ca daca e baiat e musai sa il tin eu) o sa le cer scaun

23+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput