Strugurasi de Sept -Oct 2011 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
andreea_t spune:
dragele mele dragi,
va imbratisez si va de o mie de ori.
eu nu am mai apucat sa intru de 2 zile, sunt full la munca, intalniri, sedinte interne, nebunii....
sper sa recuperez in seara asta sau maine si revin
Elly nu am apucat sa citesc ce s-a intamplat, dar orice ar fi iti tin pumnii si te rog sa fii optimista, sa crezi in DD, totul o sa fie bine!
25+
JadeJador spune:
elly ma bucur ca esti mai bine cu psihicul , bv
Cu vanataia , lasa ca trece , o sa o mai patesti din cand in cand , dar e normal sa ai emotii la inceput si eu aveam cu caru , de ce sa te mint
Tin minte , ca eu citisem peste tot ca injectiile cu heparina nu dor
Ei , cand mi a facut asistenta aia injectia , si am vazut cat a putut sa ma usture , si eu am fost distrusa in ziua aia .Eram socata , numai eu stiu cum am condus masina pana acasa
Ma gandeam la fel ca si tine , Doamne ce o sa ma fac eu 9 luni de zile
Dar uite ca m am obisnuit si acum mi se pare ceva normal , si cand iti zic ca nu le mai simt nu te mint cu nimic
Se mai pot face si in picioare si in maini , eu n am incercat , m am obisnuit cu ele in burta
Incearca sa le faci cat mai in exteriorul burtii , pe lateral , acolo e mai putin dureros
Dai cu spirt pe un loc de cativa cm , lasi sa se usuce spirtul pe piele , te uiti ff atent sa nu fie vreun vas de sange , faci un pliu de piele cu mana , bagi acul , si dai drumul la ser f incet .Dai drumul la pliu dupa ce ai scos acul
Apoi tii apasat , dar nu freci! , cu un tampon cu vata si spirt vreun minut
E posibil sa ti curga sange , dar sa nu te sperii ! E normal sa mai iasa si sange uneori
Hai , succes , in curand vei deveni experta
monaramona spune:
fetelor dar ati scris nu gluma
eu am fost la eco placenta mea functioneaza bine (chiar daca a ajuns la gr 3) bebe e bine creste bine si am avut si o surpriza ..i-a masurat ce are intr-e picioare 0,95 cm ..sunt mai linistita
mi-a spus dr ca am luat prea mult in greutate ..am 5 kg in plus ..puteti sa imi spuneti cam cat ati luat fiecare ca mereu imi zice dr ca sunt dolofana..dar eu am fost de la inceput..nu cred ca cele 5 kg ma face asa de mare cum am vede ea
19+
mikka11 spune:
Buna seara, fetelor! Am ajuns si eu acasa, am venit pe jos si am mers 5 km, sunt foarte mandra e mine, sper sa nu fac febraAm mancat o gramada de cirese si caspsuni, imi era asa pofta...
Am reusit sa citesc din urma ce ati mai scris
Michella, sper sa fie ok la medic cu tensiunea mea, azi nu am mai ajuns la timp, am stat acasa sa fac mancare ca nu mai aveam nimic si eram gata -gata sa intarzii la ore.
Stefan Alexandru este un nume foarte,foarte frumos
Racheel, ramane Maria Alexandra pana la urma...cel ptin momentan
Seidana ce frumos o alinti tu pe bebelusa ta... si eu o alint, ii spun buburuza, bubulina ..cam asa ceva
jade si stefy, sunteti niste mamici curajoase, am citit mesajele voastre despre tratament si m-am inmuiat putin...desi sunt convinsa ca daca ar fi fost nevoie, as fi trecut si eu prin toate fara sa clipesc macar....
zubi si mie mi-a promis cumnata mea ca imi trimite lucrusoare, ea are 2 fetite, a spus ca mi-a ales hainute frumoase, abia astept sa le vad Si finuta mea m-a sunat azi si mi-a spus ca mi-a pastrat cateva sacose de hainute in culori mai neutre asa, ca sunt de la baietel insa nu fac mofturi deloc, multe sunt aproape noi sau nepurtate, bebele ei are 2 luni si deja nu ii mai vin.
Nici eu nu am mai facut analize din luna a 3a, saptamana viitoare merg la medic, sa vad ce imi mai spune, sper sa fie totul bine.
felicitari, un boticutz pentru bebelina!!!!
Seidana la noi se dau bani la botez daca se face la restaurant. Eu am fost la un botez la curte, acasa la persoana respectiva si s-au dat cadouri, nu bani.Apropo,o sa fiu nasica de botez pe 18 iunie, sper sa ma descurc cat de cat cu toate, e si ceva cheltuiala dar e frumos, am un finut tare dragalas si mamica lui imi este prietena foarte buna ( noi i-am si cununat). Vroiam sa va intreb, la biserica va fi vreo problema daca il tine sotul pe bebe in brate? ca mi-a spus de acum ca nu ma lasa sa il tin, e deja destul de greu...
M-am distrat cand am citit povestile cu epilatul ..si la mine e jale, nu mai stiu cine imi povestea ca o epila sotul acolo, stiti voi unde, eu inca nu am indraznit sa ii cer asta dar cred ca nu mai am mult, ma chinui in ultimul hal.
Dbunny nemtii parca au dezmintit povestea cu castravetii din spania, cam tarziu insa, deja pagubele sunt destul de mari pentru spanioli ca toata lumea fuge acum de produsele lor.Azi imi zicea si sotul meu sa nu mai cumpar castraveti
Cine vorbea de roman? Ca doar ce am scris unul
23+ cu Maria-Alexandra
mikka11 spune:
monaramona mie mi se pare ca ai luat foarte putin in greutate, eu am luat vreo 8 , cam asa, va spun maine mai precis ca ma duc la cantarit la medicul de familie, acasa am cantar dar nu ma cantaresc de frica
Mi-a spus si mie medicul o data ca sunt putin plinuta, ca vroia sa imi faca eco pe burtica ( era prima data, pe la 4 luni, pana atunci imi facuse numai endovaginal) si se temea ca nu se vede bine din cauza asta...s-a vazut perfect Apoi l-am mai intrebat eu o data daca am pulsul mare pentru ca sunt grasa si mi-a spus ca nu sunt grasa, sunt doar insarcinata...si eu chiar sunt grasa, ca m-ati vazut in poze doar
23+ cu Maria-Alexandra
elly_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador elly ma bucur ca esti mai bine cu psihicul , bv Cu vanataia , lasa ca trece , o sa o mai patesti din cand in cand , dar e normal sa ai emotii la inceput si eu aveam cu caru , de ce sa te mint Tin minte , ca eu citisem peste tot ca injectiile cu heparina nu dor Ei , cand mi a facut asistenta aia injectia , si am vazut cat a putut sa ma usture , si eu am fost distrusa in ziua aia .Eram socata , numai eu stiu cum am condus masina pana acasa Ma gandeam la fel ca si tine , Doamne ce o sa ma fac eu 9 luni de zile Dar uite ca m am obisnuit si acum mi se pare ceva normal , si cand iti zic ca nu le mai simt nu te mint cu nimic Se mai pot face si in picioare si in maini , eu n am incercat , m am obisnuit cu ele in burta Incearca sa le faci cat mai in exteriorul burtii , pe lateral , acolo e mai putin dureros Dai cu spirt pe un loc de cativa cm , lasi sa se usuce spirtul pe piele , te uiti ff atent sa nu fie vreun vas de sange , faci un pliu de piele cu mana , bagi acul , si dai drumul la ser f incet .Dai drumul la pliu dupa ce ai scos acul Apoi tii apasat , dar nu freci! , cu un tampon cu vata si spirt vreun minut E posibil sa ti curga sange , dar sa nu te sperii ! E normal sa mai iasa si sange uneori Hai , succes , in curand vei deveni experta |
jade sa-ti dea Dumnezeu sanatate!
tocmai am facut prima injectie acasa! observi ca spun "am facut" pt ca pana la urma nu "mi-am facut-o" eu ci "mi-a facut-o" barbata-miu
mi-am luat avant si toate ustensilele si m-am inchis in bucatarie. de unde eram plina de elan muncitoresc cand sa bag acul m-am zgariat putin cu el si m-am inmuiat in secunda 2.
a urmat o serie de incercari si plansete isterice si intr-un final m-am dus la barbata-miu ca trebuia sa asiste cineva la circ ...
el, cu un calm surprinzator, a spus ca o face el. dupa ce m-am chinuit sa-i explic care e acul si cum se tine seringa , timp in care se declansa un atac de panica, l-am injurat vreo juma' de ora spunandu-i sa ma lase in pace ca oricum nu e in stare si nu stie si n-o sa fie bine etc
iar el a suportat saracul cu stoicism si simt al umorului si cand intr-un final m-am calmat, m-am uitat in alta parte si i-am zis sa o faca. si culmea!!! aproape ca nu m-a durut
si te-am ascultat cu pliul. mie asis mi-a spus ca dupa ce bag acul dau drumul la pliu. in schimb acum l-am tinut si am dat drumul dupa ce a scos acul . ca pliul l-am tinut eu
cred ca o sa-mi ia un pic sa ma obisnuiesc cu senzatia apoi o sa incep sa le fac singura
so ... mii de multumiri pt sfaturi si incurajari. si tie stefy
edit: si voua fetelor sa v-ati gandit la mine
mami de (30.06.2005) si 22+
elly_b spune:
citat din mesajul lui Dbunny elly imi pare rau ca tre' sa te intepe...dar pana acum ai stiut ceva de trombofilie? ati suspectat ceva? sau a aparut problema acum? 19+ Dbunny si Daniel (23.11.2006) I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
nu. n-am stiut si n-am suspectat nimic. numai ca la prima sarcina am avut probleme mari pe final iar la nastere s-a declansat preeclamsia.
cu istoricul asta, medicul meu m-a trimis la inceputul sarcinii sa fac un screening de trombofilie. si de aici a inceput ...
mami de (30.06.2005) si 22+
Dbunny spune:
citat din mesajul lui monaramona mi-a spus dr ca am luat prea mult in greutate ..am 5 kg in plus ..puteti sa imi spuneti cam cat ati luat fiecare ca mereu imi zice dr ca sunt dolofana..dar eu am fost de la inceput..nu cred ca cele 5 kg ma face asa de mare cum am vede ea |
Sarcina ta e micuta ca a mea; si eu am pus cam 4,5 kg. daca in 20 de saptamani mai punem inca 8. eu tot ma declar multumita cu 12-13 kg. La prima sarcina am pus 18, care s-au topit in 7 luni
elly am o vecina care-si face injectii in burtica de la 4 saptamani. A zis ca de-acum(are 30 s) si le va face unde are pliuri, ca la burtica pocneste deja cat e de intinsa, va face la interiorul coapsei sau bratului O sa vezi ca n-o sa-ti para rau...si eu sunt friscoasa rau in general, dar cand ma gandesc ca e spre binele lui bb ma linistesc. La ultima tragere de sange(eu am venele f subtiri si invizibile, de obicei ma inteapa de 3-4 ori) ma gandeam: asta-i floare la ureche, ma asteapta o nastere
Si vecina mea tot heparina face. am o intrebare la tine, ca eu is mai varicoasa de felul meu: are legatura? ma invinetesc f repede la orice lovitura, are a face cu coagularea sangelui?
19+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Lali_mete spune:
Buna dimi!!!
Un om normal doarme la ora asta daca nu merge la serviciu,nu?
Pe mine m-a trezit vecina de deasupra , cred ca s-a pregatit pentru alergare in viteza ,sau sarituri cu obstacole,nu mi-am dat seama prea bine,dar o sa o intreb azi daca nu cumva timp de jumatate de ora nu au calcat-o hotii... Cred ca ii spun vre-o doua chiar daca e mai in varsta decat parintii mei. Mi-a aruncat resturi de mancare si zat de cafea pe hainele puse la uscat,mi-a zoit geamul cu nu stiu ce ca imi era sila sa spal,a spalat sot . Noaptea nu are somn si misuna prin casa,se aud usile de parca sunt in filmele de groaza,dar cei mai groaznici sunt pasii aia dupaiti ce se tot aud in fiecare dimineata.De obicei adormeam la loc,dar si ea mergea doar o data-de doua ori de-a lungul apartamentului.
Va las cafele ,ceaiuri,sucuri si ce mai vreti voi pentru cand va treziti!
Recuperarea o fac mai tarziu ca daca tot m-am trezit m-am apucat de impletit,sunt la jumatatea unei bluzite .
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 26+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
mikka11 spune:
Buna dimineata! Si pe mine m-a trezit sotul, ca pleaca la birou cu noaptea in cap, are examen la doctorat luni si se duce sa invete, acasa spune ca nu poate
Spor la lucru , Lali! Eu daca aveam o vecina ca a ta, ma luam de mult de ea. Si eu am un vecin batran tare si cam nebun, dadea drumul la radio si la tv noaptea foarte tare, dupa ce i-a facut sotul meu o scurta vizita s-a calmat.
Elly, esti foarte, foarte curajoasa, bravo!
23+ cu Maria-Alexandra