Semneaza petitia
Dragi mamici si aspirante, va rog sa semnati petitia pentru ca cei 40000 de mii de copii din sistem sa aiba o familie, iar noi, mamicile aspirante sa nu mai asteptam cu anii ca sa putem deveni mame.
http://vreausieuparintiimei.stirileprotv.ro/index.php?res=upload_ok
Vreau sa fiu mama
Raspunsuri
erato spune:
rog administratorul sau moderatorii sa mute acest subiect, asa incat sa fie vizibil pentru toti membrii forumului care vor sa le dea o sansa acestor copii care nu au nicio vina pt greselile adultilor.
Vreau sa fiu mama
marius spune:
Te rog frumos sa lasi la latitudinea oricarui membru daca si ce anume sa decida.
Pe de alta parte mesajul tau este corect pozitionat deci nu va exista o decizie de mutare a lui in alta sectiune.
Iti doresc o zi buna!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
LittleAngel spune:
Erato,eu sant sigura ca se va face ceva in curand,nu conteaza cate semnaturi sant,5000 sau mai multe,conteaza presiunea media.
E adevarat ca multe persoane nu sant asa disperate ca noi,mai ales aici pe forum majoritatea si-a gasit copilasii.Dar poate au semnat,cine stie?
Si inca o chestie,am auzit si faza"de ce sa-mi dau CNP-ul??",ca e riscant,ca nu trebuie sa faci asta pe net,si altele.Fiecare gandeste in felul lui,si e adevarat,nu poti sa obligi lumea sa faca ceva in care nu are incredere deplina si nici vreun folos.
Trebuie sa respectam parerile tuturor.
Cu semnaturi sau fara,o sa se shimbe ceva,don;t worry.
ralualexandrei spune:
Eu si ursu am semnat.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
erato spune:
Imi pare rau ca atitudinea mea a fost gresit interpretata. N-am impus nimanui sa semneze, e la alegerea fiecarei persoane.
Multumesc tuturor celor care au semnat sau vor semna si cu asta inchei subiectul.
Vreau sa fiu mama
iepumic spune:
Erato,
nu stiu de ce la mine nu merge sa completez datele personale. O sa mai incerc de acasa.
dicirstea spune:
Poti sa te semnezi si fara a completa CNP-ul, doar seria si nr de CI sunt obligatorii.
La fel numele...poate fi prescurtat: "Ionescu D."
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
My_Lady0091 spune:
si eu as semna,dar nu imi place faza cu datele personale gen:CNP,serie CI.O data de nastere si o adresa era suficient.
oricum sunt cu sufletul alaturi de perosoanele ce doresc a face bine!
Blackmoon Lady&lipishtocul &2+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |