FIV Dr. ALBU DRAGOS 32
Raspunsuri - Pagina 5
samira33 spune:
anastasia,fara sa vreau sa te sperii...te sfatuiesc sincer si prieteneste sa inlaturi acel hidrosalpinx-daca se confirma in final prezenta lui,inainte sa faci FIV.
eu am avut hidro si din pacate pentru mine medicul a decis sa-l aspire cand cel mai bine ar fi fost sa scoata trompa...eee..si dupa ceva timp am facut SEU...si am ajuns tot la scos de trompa insa cu mult mai multa suferinta si consum psihic inutil.
multa bafta tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 anastasia,fara sa vreau sa te sperii...te sfatuiesc sincer si prieteneste sa inlaturi acel hidrosalpinx-daca se confirma in final prezenta lui,inainte sa faci FIV. eu am avut hidro si din pacate pentru mine medicul a decis sa-l aspire cand cel mai bine ar fi fost sa scoata trompa...eee..si dupa ceva timp am facut SEU...si am ajuns tot la scos de trompa insa cu mult mai multa suferinta si consum psihic inutil. multa bafta tuturor 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
Stiu, Samira, ai dreptate Am citit si eu ca aceasta e solutia cea mai buna. Nu aspirarea lichidului, nu laparo, pt ca se formeaza la loc, indiferent de ce varianta alegi. Am vazut ca scoaterea trompei este solutia, insa eu mai sper de nebuna , poate, poate, sa nu fie ce a vazut azi dr...adevarul este ca m-a lovit vestea.
Nici acum nu o accept, dar inapoi nu o pot lua, daca stau pe loc, innebunesc, deci tot inainte e unica directie.
Multumesc, Samira
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
maripet spune:
Anastasia, fii puternica. Hidrosalpinzul se poate si trata cu antibiotice, depinde de cat este de grav. Poate totusi nu este hidrosalpinx. la mine la eco de vinerea trecuta se vedea un pic de lichid si se cam speriase dr, dar nu imi trecuse bine menstra. S-ar putea si la tine daca nu ti s-a oprit sa se vada din cauza asta.
Nu intra in panica, daca pana acum nu s-a vazut nimic la nici o ecografie, chiar daca este hidrosalpinx, se trateaza ca inseamna ca nu este vechi.
Eu m-am chinuit cu asta 2 ani, dupa un chiuretaj. Nu mi-a trecut decat dupa laparascopie.
Asteapta pana luni sa vezi ce spune dr.
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui maripet Anastasia, fii puternica. Hidrosalpinzul se poate si trata cu antibiotice, depinde de cat este de grav. Poate totusi nu este hidrosalpinx. la mine la eco de vinerea trecuta se vedea un pic de lichid si se cam speriase dr, dar nu imi trecuse bine menstra. S-ar putea si la tine daca nu ti s-a oprit sa se vada din cauza asta. Nu intra in panica, daca pana acum nu s-a vazut nimic la nici o ecografie, chiar daca este hidrosalpinx, se trateaza ca inseamna ca nu este vechi. Eu m-am chinuit cu asta 2 ani, dupa un chiuretaj. Nu mi-a trecut decat dupa laparascopie. Asteapta pana luni sa vezi ce spune dr. |
Pana azi dimineata, stiam ca am de 15 ani( de la vasrta de 13 ani) un chist pe ovarul drept, asta e comedia neagra..., zambesc, dar nu e zambetul meu, iar cand a spus dr de hidrosalpinx....mi se invartea si limba in gura ca sa pot repeta, dar si mintea in loc, toate odata..
Vedem luni, poate da Dumnezeu si vin si eu cu o veste buna luni. Cred ca ii sar in gat dr daca imi spune ca nu e H, cu tot cu sot langa mine. La cat de speriat e si barbatu-miu acum, mare lucru sa nu sara el primul in gatul dr, daca nu se confirma.
Fetita, in schimb, cum este? Pregatita trup si suflet? Maine te bombardam cu intrebari inainte sa te desmeticesti bine dupa punctie..
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
QiaoBing spune:
Pup fetele ouatoare maripet si angelica ! incalzesc pe margine
Anastasia fii barbata ! trecem noi peste toate si iesim la lumina pana la urma.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
maripet spune:
Am niste emotii de nu mai pot. Am sunat-o pe nasa sa iesim afara cu copii prin parc ca sa nu stau in casa sa ma gandesc.
Pe barbatul meu l-am trimis la bere (fara alcool) cu baietii ca si el o sa fie stresat maine.
Oare ma suna de maine sa-mi spuna daca s-au format embrioni?
simonia spune:
anastasia, de ce se formeaza la loc hidrosalpinxul,daca e rezolvat odata?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui simonia anastasia, de ce se formeaza la loc hidrosalpinxul,daca e rezolvat odata? LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit |
Eu pana azi nici nu am stiut de afectiunea aceasta, nici nu citisem despre ea, asa ca imi dau "examenul" la intrebarea asta , din cele gasite si analizate astazi.
Tine si de organism, in unele cazuri se formeaza iar, la alte fete, nu. Acelasi fenomen este si cu trompele, care la unele fete, dupa histerosalpingografie, scopie, laparo,instalatii etc apar permeabile, iar dupa ceva timp, se infunda la loc... Poate si de aceea, in majoritatea articolelor pe care le-am gasit, e indicata scoaterea trompei pt a anula cu totul varianta de reformare a hidrosalpinxului..
Ma intrebam dc nu cumva are legatura si cu streptococul de care foarte greu am scapat intr-un final, dar nu detot, ASLO tot mare il am, dar macar nu mai apare in secretie.In articolele astea informative e facuta legatura si cu streptococul..
Dar voi vedea luni ce si cum.
Parintele Arsenie Boca
bccami spune:
Anastasia, ce veste ne mai dai si tu?! Eu pt asta te sunam, sa vad ce-ai facut pt ca pana la ora aia nu daduse-i nici un semn.
Daca pana acum zici ca nu a aparut nimic niciodata, ma gandesc ca are dreptate Maripet. Nu se poate sa se adune asa toate
Eu am fost dimineata la prima ora la fundeni, mi-am facut unele din analizele trecute pe lista de la trombofilie dar am unele nedumeriri:
1. Analiza AP si LA1/LA2 - cum se traduc. Prima AP, nici nu o identific in lista mea. Cealalta ma gandesc ca e lupicul.
Aveti idee ce inseamna?
2. Dr U a zis ca analizele sunt ok dar la fibrinogen vad ca e 509 mg/dl iar valorile normale sunt intre 200-400.
ProC Global la mine e 0,6 iar normalul e >0,8 cut off 0,8
3. S-a uitat, dupa cum bine stiti pt cele care ati fost la ea, pe dosarul meu cu analize. A vazut spermograma, s...cultura (enterococ) si testul MAR (cu anticorpi antispermatici) si mi-a spus ca in luna iulie-august sa ma programez la MEDSANA sa repetam spermograma sotului (????).
Dupa care i-am spus ca urmeaza sa fac si mutatiile si mi-a spus - nu le fa; le faci tot la Medsana; incerc sa obtin un pret mai bun. Iti fac un abonament acolo. Ca degeaba fac eu mutatii si altele daca nu rezolva spermograma (a folosit un termen medical).
sincer, chiar nu stiu ce sa zic. Nu sunt genul care lupta pe 2 fronturi. Specialitatea ei se refera si la rezolvarea problemelor spermei?
Stiu ca parerile sunt impartite intotdeauna dar chiar am ramas cu un semn mare de intrebare.
Fetele, care mergeti de mult timp sau aveti prietene care o cunosc, ce parere aveti?
Oricum cand merg la ML ii arat dr. Albu rezultatele de la analize, fara alte mentiuni...
Anastasia_7 spune:
Stiu, Cami ca de aceea ai sunat, citisem postarea ta pe forum cu ceva timp inainte, dar atunci m-ai prins in focuri, plangeam la greu..si nu am vrut sa ma auzi asa, ca n-aveai cu cine te intelege.
..........................
Inca nu am inteles cum e situatia cu analizele, care se fac si care nu se mai fac...;mie asistenta aceea mi-a spus de analize coagulare, trombofilii...erau pe pag a doua la tine, punct 6.
Nu e rau deloc daca iti face dr. U un pachet special pt analizele astea, pt ca asa le faci poate mult mai ieftin decat daca le-ai face la ML. Dar de spermograma, nu am stiut. Oricum, cu ce iti da ea, cu ce iti da si Dr. Albu, te consulti si cu el, ii arati si lui schema de trat. pe care ti-o da dr U si incet, incet pe pui cap la cap pe toate
, vb.
Parintele Arsenie Boca