Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
megbeng spune:
noi suntem bine, incepem peste o saptamana gradinita - grupa mijlocie, la stat, program normal pana la ora 13 plus bona pana la ora 17. sanatosi, voinici..matei a crescut si e pasionat de activitati in aer liber, deocamdata nu l-am dat la un sport in cadru organizat dar iesim frecvent cu el la munte, merge pe bicicleta (prefera sa faca off-road, tac-su si cu mine avand mountain-bike-ri), la padure e in elementul lui.
noi cu serviciul, eu mai lejer, pana pe la 3-4 in general, george pana seara; ne-am mutat din garsoniera in care am stat pana a facut matei 10 luni, stam in apartamentul care a fost al parintilor lui george (ei s-au mutat la casa).
cam asta in rezumat despre noi dupa vreo 4 ani de absenta de la odisee.
meg,dematei(9.02.2007)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
Maryela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui megbeng cam asta in rezumat despre noi dupa vreo 4 ani de absenta de la odisee. meg,dematei(9.02.2007) "Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei) |
Eiiiiii, lume noua!!!! Ce bine imi pare ca te "vad".
Lore, imi pare rau pentru tatal tau. Sper sa treceti cu bine prin toate incercarile astea.
Asteptam si noi gradinita cu nerabdare...
Si parca zilele curg la fel.
Va pupacesc pe toate.
------------------------------------------------------------
Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)
ramonaa spune:
Salutare!
Hai ca mai e putin si incep activitatile scolare. Poate va adunati pe aici.
Lore multa putere sa-l sprijini pe tatal tau si acomodare usoara la servici!
Eu ce sa spun, azi am aflat ca voi fi somera. Deci...cine stie cum va fi in continuare, aici in Suceava e greu cu gasirea unui loc de munca. Sa speram ca ne vom descurca...
Cam astea sunt noutatile, in rest suntem sanatosi si sper sa ramanem asa. Va pup pe toate si va astep aici!
Poze
Ramona si Iris+ Larisa + Robert
alinuk spune:
heeeeii
catalog!!!!
Aelita
Lala,
liuda
Ramonaaa
Maryela
Hele
Daconst
Adela
Codrutza
Albinutza
Mirandolina
comonacilea la raport!
Meg! ce bucurie sa te revad aici
Lore multa putere si sanatate tatalui.
fetelor tare dor mi-a fost de voi
Stiu ca nu am mai apucat sa ma conectez la discutiile cu voi cam de multisor, dar revin oricand cu drag aici ...gata s-au dus vacantele,revenim la program de cursa lunga
Iar azi e un moment important nu-i asa... prima zi de gradi!
Eu sunt emotionata maxim de fiecare data si ma bucur sa fiu langa micutzi atunci cand se iveste vreo ocazie.
Dupa cum stiti Teo este la gradi al doilea an, iar Andu va incepe cam peste cateva saptamani si el.
Unde anul trecut voinicul meu dorea sa mearga numai cu mine (in primele zile) astazi.... intreba:
de ce mergeti amandoi cu mine?
nu va duceti la serviciile voastre?
(deja cred ca am un baietel cu accese de independenta...ma bucura pe de o parte, pe de alta am o strangere de inima...de 'mama elicopter')
Mi-am amintit brusc ca de la un moment dat incolo (din scoala) si eu preferam sa merg singura la zile importante din viata de scolar.
La examene cel putin, stiu sigur ca interziceam alor mei sa vina sa ma duca sau sa stea pe la porti ...cum mai obisnuiau alti parinti.
Va doresc:
un nou an scolar cu multe reusite!
si sa va aud aici prezente la catalog ca pun absente nemotivate
mai veniti cu poze sa mai ne clatim ochii cu minuni de copii
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">timpul vacantei...
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Heleeeeeee sa fiti sanatosi!!!
a nascut pe 18 sept, sunt acasa!
hai sa ne spui cum esti, cum a fost!!!
bravo supermami ce esti
Liudaaaaaaaaa hai la apel!!!!!
pe unde sunteti fetelor???
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">timpul vacantei...
Nimic nu-i intamplator!
ramonaa spune:
Hele sa fii sanatoasa si bb mancacios si sanatos! Felicitari! Si Iris e nascuta pe 18 septembrie!
Hai fetelor cum a fost inceputul de gradi?
ceva impresii? Liuda, Lala, ce faceti? Unde sunteti?
Eu sunt acasa, viitoare somera nu stiu ce voi face in continuare. Deocamdata ma bucur de vremea frumoasa de toamna si sunt alaturi de copii.
Alinuk multumim de vesti proaspete!
Poze
Ramona si Iris+ Larisa + Robert
loremunteanu spune:
Neata!
Ramonaa, la multi anisori Irisucai! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa!
Poate ai noroc si gasesti ceva de lucru, curand sau macar sa se aseze cumva lucrurile si pt tine.
Eu sunt prinsa cu munca si nu mai am timp de nimic; cand ajung acasa pic rupta... Roni cu gradi. Ii place. E mult mai cuminte si mai intelegator singur, fara Eric... Sambata face si puiul mic 2 anisori... Si nu sunt cu el...
Le las pe fete sa povesteasca despre ele.
lala77 spune:
Buna ziua, doamnelor!!!!
Scuzati lunga absenta dar timpul e mare dusman la noi toamna. Nu mai avem nici bona, ceea ce face lucrurile ceva mai complicate si timpul mai greu de impartit.
Si noi mergem la gradi, Alice la grupa mare, Anna la cea mijlocie. E f mandra Anna si mereu se supara foc pe mine ca ii pun sandalele in dulapiorul de la grupa mica.
Poate reusesc sa mai intru pe aici, macar cat suntem in carantinas, hahja. Avem boala mana-picior-gura si stam consemnati la domiciliu. Nu va dorim, e cea mai naspa chestie din viata noastra...Dar macar e pe final.
Va pupam si noi si om mai vorbi!!!!
nadiutapm spune:
buna motatelor,
hele sa va bucurati de minunea din bratele voastre sa fie sanatos si norocos.
Sa trecem si noi la raport, suntem pe ultima suta de metri sambata avem avion, sunt cu bagaje si am mari dileme ca nu ma hotarasc ce sa iau si ce sa las, moacele sunt bine Laura merge, vorbeste pe limba ei are doi dinti si e mult mai ambitioasa si mai neastamparata decat \lidia, Lidia vrea sa mearga la gradi s-a saturat de mine acasa nu prea vrea sa coopereze dar perseveram.
va pup si sa auzim de bine
loremunteanu spune:
Nadia, a fost ziua Laurei...
La multi anisori! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa!
Va intoarceti in Ro? De tot?