Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Lore multumesc pentru urari. La multi ani! si pentru Eric. Cu serviciul ce sa zic...sunt in preaviz si dupa aceea vedem, aici e greu tare cu locurile de munca.
Lala sanatate multa! Am auzit de boala asta dar nu stiu exact cum se manifesta. Si eu sunt mereu in criza de timp, desi sunt acasa. Mereu am de facut ceva sau de mers undeva.
Nadia, La multi ani! pentru Laura. Chiar unde mergeti?

Poze

Ramona si Iris+ Larisa + Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

La multi ani celor care si-au sarbatoit intre timp ziua de nastere!

Hele ma rog sa ai putere, stiu ca ati trecut printr-un moment greu in familie. Sper sa-ti faci timp sa intri sa vorbesti cu noi.
Copiii te vor face sa mergi mai departe.

Lore
multa sanatate!

Ramo imi pare rau ca treci prin momente delicate cu jobul.

Lala spor la recolta... iaca toamna ce de mai are de numarat daca a fost furnicutza si ast' vara

Nadiutza uelcome! printesele! unde pleci? hai cu detalii ca baba a uitat daca ai mai spus

noi am avut o perioada frumoasa, va las sa descoperiti pe cineva aici
http://www.meseriademama.blogspot.com/
(mai pe la mijlocul pg)

Aelita sa aveti o zi binecuvantata sambata!
Miguelito!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">o mare familie...

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Scuzati absenta, bre! Am treaba!Of, mor de oboseala!

Bei, Nadia vine inapoi in Romania, din Italia.Cred.

Alice filosofeaza pe canapea langa mine ca abia ma stapanesc sa nu rad: "presedintele tarii e mai putin feriuci acum decat atunci cand nu era presedinte; acum are o gramada de treaba, il suna unii mereu, se culca tarziu...; nu e chiar asa o bucurie". Nu stiu cum a ajuns ea la presedinte ca n-am fost atenta pana aici, dar...

Ramona, imi pare rau si sper sa gasesti ceva curand. Somajul e boala grea.

Noi ne-am revenit din cumplita boala; urata treaba! Acum ne pregatim sa implinim "tei fala doua"- adica: aratam trei ani cu degetelele scotand doua. Mi-a luat mult sa ma prind cum e asta sa implinestio 3 fara 2 ani.
Alice umbla satelit dupa ea mereu s-o "ajute" sa dea invitatii, sa pregateasca materiale pt party, etc. Maine e si petrecerea la locul de joaca si habar n-am cata lume vine ca Anna a luat un teanc de invitatii si le-a imprastiat in toata gradinita; eu i le dadusem sa le dea educatoarei, sa le imparta ea. Insa dumneaei cu inca o caprita le-au furat si le-au dat tuturor. Au lasat una si pt educatoare totusi, haha.
Si Alice a primit 8 invitatii pt colegii ei si acasa mi-a spus ca ea a invitat mai multi, dar e surpriza.Asa ca nu stiu cata lume vine ca deh,...Dar sunt oricum toti bineveniti, joaca este pt toti si tortul e destul de mare.

Cadoul este o casuta de papusi imensa-are 1,3 m inaltime, mobilata ,etc. E surpriza; si ea stie ca va primi "oare ce-o fi"-haha, crede ca e un obiect care se numeste asa.

Nadia, la multi ani Laurei!!!

Alinuk, super v-ati distrat! Bravo!
De-aia se dadu la fund duamna Aelita care va sa zica!

Ma duc sa fac supa doamnelor, ca a fiert puiul. Va pup si week end frumos!!!

Mergi la inceput

Anna La multi ani!!!

sa cresti mare, sanatoasa si fericita!

sa-ti traiasca printesele dna Laura!

hai cu poze de la dixtractie!

cati copii au fost pan la urma?

Alinuk

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">timpul vacantei...

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Neata!!!

Multumim de urari!

Pun si poze dar sa le primesc intai ca eu nu mai am aparat; trebuie sa cumpar altul.

A fost ok petrecerea. Au fost doar vreo 19 copilasi in final. Si s-au distrat frumos. Anna e f fericita si nu ma mai lasa sa o ajut la nimic; zice ca e mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna mamici, scumpi copilasi si bebici. Noi am plecat in State am venit in august in Romania si am stat doua luni timp in care am rezolvat cate ceva am mai pus la punct unele probleme sa nu ramana in pom daca noi plecam, acum suntem in King of Prussia un orasel pe langa Philadelphia si deocamdata e bine inca nu mi-am facut o imagine de ansamblu am impresia ca sunt pe alta planeta iar de fiecare data cand ies din casa parca merg pe alt drum (cu toate ca merg pe acelasi). Lidia in sambata seara la culcare ne intreba daca asta e ultima noapte aici si pe urma plecam la noi acasa in Romania, acum nu mai pune intrebari cand plecam, insa imi spune ca ii este dor de prietenii ei, ieri ne-a cerut sa mergem in parc sa-si faca prieteni. Luna asta cred ca va mai sta cu mine acasa pana rezolvam si problema cu gradi plus mai sunt si niste cheltuieli care nu ne permit momentan, e receptiva si vrea sa invete cuvinte in engleza pt ca nu o intelege nimeni ori ea se baga in seama cu oricine.

Laurica merge, vorbeste cate ceva pe limba ei si daca Lidia a fost un copil nazdravan asta o intrece, daca nu ii convine ceva se tranteste in fund si mai da si cu capul pe spate, noroc ca avem in toata casa mocheta, e o smechera si jumatate, cum ma vede ca o dragalesc pe lidia vine si tipa sa o dea pe sora-sa la o parte sa urce ea in brate, are doi dinti de jos si e pe cale sa iasa unul sus, chin ce avem cu dintii astia.

Ramo, multa putere si sa-ti gasesti repede de munca. Pupam cei trei nazdravani.

Alinuk, sa va bucurati de fini sunt asa de frumosi, finiii nostri le-am dat nasi de imprumut si nasilor nostri fini se inteleg bine si chiar faceau glume ca se intalnesc de craciun cum era obiceiul nostru in fiecare an sa mergem la nasi.

Lala, sa aveti parte de recolta bogata si sanatoasa la cat ati muncit trebuie sa fiti rasplatiti pe masura, nu ma mira Alice deja, oricum cred ca ii intrece pe toti copilasii cu mintea ei agera, eu Lidiei trebuie sa ii explic ce inseamna presedinte.

Mergi la inceput

Nadiutza felicitari pentru curajul de a lua viata in piept!!!

Sa va dea Dumnezeu deschiderea si puterea adaptarii, caci pana la urma acasa e acolo unde-ti e familia directa: sotul si copiii!

Lidiei si Laurei... pentru ele sunt sigura ca va fi adaptarea foarte naturala

pup si zile cu soare va doresc

Alinuk

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">timpul vacantei...

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Nadia, America? Dar ce va veni? Ce departe!?
Sa dea Dumnezeu sa va adaptati usor!!!

Alinuk, Stiu ca am promis poze! O sa iau masuri...Nu prea am multe in care sa fie doar fetele mele si mi-e nu stiu cum sa pun copiii altora pe net...

Noi suntem bine, mergem la gradinita, acasa, muncim, etc. Asteptam cu drag vacanta-prima tura incepe pe 3.11 deci tragem tare sa terminam pana atunci ce mai avem de facut.

Fetele au servit sapt asta una din primele doze injectabile de Romania...Au insistat sa mearga la balet pt ca multe fetite de la gradinita lor merg acolo. Am vorbit cu profesoara lui peste si le-am dus. Dupa prima lectie am intrebat-o daca mai e cazul sa venim, a spus ca e ok. De la a doua lectie au iesit fetele plangand in hohote. Am inteles abia cand s-au mai calmat ce spuneau (altfel cred ca o strangeam pe madama aia de gat)- li s-a spus sa stea jos pe parchet sa nu faca nimic si cand Alice a insistat ca vrea sa invete, i-a zis ca ele au doua picioare stangi si sunt doua impiedicate. Alice nu prea a servit umilinte de genul asta asa ca pt ea a fost devastator. I-a luat cateva zile sa se mai linisteasca. Ce inseamna marlania...Din pacate, asta e nivelul de educatie la noi la tara. Asta inseamna balet la Braila. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi sa intre intr-un sistem intreg asa...Sper sa n-ajungem acolo niciodata.

Interesanta a fost reactia celorlalte mamici care se uitau la mine ca si cum exageram...Dar asta e Romania. Odata cu prietena mea Cristina, la Mamaia, la o terasa din aceea "impinge tava" am gasit un vierme in ciorba. Si cat s-a certat Cristina cu bucatarul sa ne dea banii inapoi, lumea de la coada tipa la noi sa plecam ca le e foame si se grabesc. Desi noi eram cu viermele in mana si il vedeau si ei.Asa ca ce sa ma mai mir!!!???

Ma duc sa incarc poze si revin cu link.

Mergi la inceput

POZEEEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

heeeeeeeeeeeei,NADIAAAA?????AMERICA??????
Sa va fie de bine !!!! sa va adaptati usor!Succes!!

Azi e ziua LALEI.
LA MULTI ANI,DOAMNA!!! si aici iti zic.

Mergi la inceput