Cum alegem lotiunea cu factor de protectie?
Dragi mamici, poate s-a mai discutat, va cer o informatie: ce lotiuni cu factor de protectie UVA/UVB folositi pentru a-i proteja pe micuti la plaja? Desigur, factorul de protectie trebuie sa fie cat mai mare, dar ce brand?
Si ce trebuie sa avem in vedere atunci cand cumparam lotiunea?
Va multumesc si va doresc o vacanta minunata!
Raspunsuri
Mada spune:
min 50 factorul, acum avem 60.
orice firma Garnier, brandul DM, ce mi-a fost la indemana la momentul cumpararii.
Ilinca si Rares
lulu77 spune:
fara parabeni, Elmiplant , factor 30.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
narcisam102 spune:
Nu inteleg ... v-a prescris un dr cremele astea? Adica eu de exempul am o problema cu soarele si folosesc o crema cu factor de protectie 50.
Dar pare cam aiurea sa-i dau copilului (de 1 an) cu aceasi crema pe care o folosesc eu.
Deci a fost cineva la un dermato si a zis ca e ok?
intreb si eu ca sa stiu.
diuna spune:
@narcisam102, cred ca apeleaza la dermatolog cei care au diferite afectiuni sau sensibilitati ale pielii, probabil ca majoritatea nu prezinta probleme deosebite asa ca fac cumparaturi din supermarket in functie de indicatiile de pe flacoane. Eu, personal, dezvolt o alergie la soare, deci folosesc factor mare, copiilor le iau factor 50+, prefer firme dermocosmetice( Avene, Bioderma) pentru a fi sigura ca marimea factorului care e inscrisa pe eticheta se regaseste si in crema si pentru a fi mai linistita ca nu facem alergii de la creme. Dupa cateva zile de expunere le schimb factorul in 20-30. Asta chiar daca nu mai am bebei, ci domnisori.
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui narcisam102 Nu inteleg ... v-a prescris un dr cremele astea? Adica eu de exempul am o problema cu soarele si folosesc o crema cu factor de protectie 50. Dar pare cam aiurea sa-i dau copilului (de 1 an) cu aceasi crema pe care o folosesc eu. Deci a fost cineva la un dermato si a zis ca e ok? intreb si eu ca sa stiu. |
este vb de lotiunile de plaja, nu cred ca trebuie avizul unui dermatolog ptr asa ceva, trebuie oricum protejat copilul pe plaja sau in zilele de canicula chiar si in parc, cu creme speciale si adecvate grupei de varsta.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
narcisam102 spune:
eu o sa intreb mai intai pediatrul sa vedem ce zice. macar de curiozitate ...
aha...am sapat mai mult pe net si am gasit creme speciale pt copii mici cu factor de protectie mare.
madau spune:
Avene am folosit de cand s-a nascut si in prezent tot aia folosim.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Cricor spune:
Cremele astea de soare, au toate aluminiu sau titan in compozitie?
Eu l-am tot dat pe fi-miu cu creme...si m-am luminat si eu ca titanul ala din compozitia cremei Nivea pe care o am au acasa, nu poate sa faca bine...ma intreb daca exista creme fara, si care sunt acelea?