Copilasi de Iulie-August 2004 * 73 - LMA
Raspunsuri - Pagina 7
kim222 spune:
Nu am vrut sa fac poze pana nu este totul gata..ca zau ca nu arata bine! Acum am sa fac poze cu aparatul de foto nu cu telefonul ca pana acum..dar asta saptamana viitoare.
Andries spune:
n-o mai cauta, live your life as it is
sa-ti mai spun o data ca eu am ramas de un an cu bucataria pe jumatate mobilata ?? si luna trecuta am luat banii de mobila si i-am facut dintii lui Mircea asa ca tot cu vasele pe unde apuc am ramas
Andries
szivarvany spune:
Buna dimineata si o zi faina de vineri
ce bine ca e vineri
Serbarea a fost suuuper ok, a tinut o ora cu poezii, dans, engleza, tot
Party-ul dupa putea fi mai ok, dar macar torturile au avut succes
Cateva poze aici
Au fost 4 ani atat de frumosi
Sper sa avem noroc si invatatoarea sa fie la fel de blanda si iubitoare ca doamna noastra de la gradi
si pt ca e 10 iunie,
Amironeanu
Vrabiuta
ma pregatesc de munci, iar am sefi
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
g_ioana spune:
Neatza
La multi ani cu multa fericire si iubire ANDREEAM!
La multi,multi ani,Vrabiutza!
Giulik a fost ca de obicei foarte frumoasa si eleganta!!!
Vivia aseara am vizionat filmuletzul cu Uka sportivul,supermi-a placut tare mult....fac la gradi dans sportiv sau in particular?
hai sa avem o zi excelenta....io ma rog sa munceasca mesterul cu spor azi si maine ca sa termine si sa nu mai vina si saptamana viitoare
kim222 spune:
Ioana a facut la gradi doar pentru aceasta competitie. Merci de vizionare,chiar ma gandeam ca nu merge linkul de nu a zis nimeni nimic:(.
Daria superba printesa!!!
ma duc sa caut o umbrela..cica ploua toata ziua si noi la 10 avem serbarea in aer liber la un camping
edit va las niste poze,printre care si una Copilul,paturica si pisica! Paturica este cea cu care doarme de la vreo 6 luni!:
https://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Raya?authkey=Gv1sRgCLqPkp3w3b-AvAE#slideshow/5616458957188662674
szivarvany spune:
Ce faine fotografii, Kim, ce dulce e Luca si frumos tigrul ala mic Tinem pumnii pt azi
g_ioana spune:
Vivia desi nu-mi plac pisicile deloc a voastra este frumoasa rauparca-i un tigrusor....daca-i arat mandrei poza cu Uka si pisica dormind impreuna o sa am razboi in casa....tinem pumnii sa nu ploua toata ziua
Daria daca ai timp mai scrie odata reteta aia de crema pentru tort cu frisca si cioco milka,pliizz....maine implinim 12 ani de la casatoriesi vreau sa prestez un tort rapid si sigur
szivarvany spune:
Am facut pt gradi asa:
blat simplu de 10 oo + 10 lg zahar + 9 lg faina + 1 lg cacao + 1 praf copt
crema: 500 ml frisca lichida Hulala; 400 g cioco lapte - am pus Primola, dar merge si Poiana, Milka.
le am topit pe baie de abur, apoi am pus bolul in frigider.
apoi am mixat.
in fct de calitatea ciocolatii, am patit ca nu s-a batut si am pus un praf DrOetker, Crem Ole si s-a intepenit instant.
glazura cioco: punem la topit in apa rece 1 praf gelatina alimentara DrOetker; separat 300 g zahar se pun la fiert cu 200 ml frisca lichida, 50 g cacao; se fierb la foc miiic 10 minute.
lasa 10 minute la racit si amestecam gelatina. cand e rece se orneaza tortul.
atentie: tortul trebuie uns dinainte cu budinca preparata de ciocolata, altfel se imbiba glazura