Copilasi de Iulie-August 2004 * 73 - LMA
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
neata doamnelor!
un fel de a zice, dar azi am venit o tura rapida la servici, am fugit inapoi acasa si am dus copilul la petrecerea de sfarsit de an... din pacate nu am putut ramane :((.
ma duc sa vad pose.
pup iu!!
g_ioana spune:
Daria asta ti se pare tie simplu?m-ai pierdut la faza cu glazura....merci mult...io ca baza plec de la un tort cu mere si vreau sa-i mai pun la mijloc crema de cioco cu frisca
g_ioana spune:
Roxi.....meii da' noi suntem codasii la serbare,mai ie mult pana joi
Carmecita ce mai face Ilinca?
szivarvany spune:
Ioana, adev e ca glazura aia m-a speriat si pe mine.
Dar crema e super usor de facut
Rox, spor la munci
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
cristalina spune:
Neata!
La multi ani Andrea!
La multi ani Vrabiuta!
Plini de fericire si bucurii!
Ieri nu am mai intrat ca am avut un program de nu se poate! Dus copil la exudat, putin la servici, dus copil la policlinica, putin la servici, dus acasa ca sa adorm celalalt copil, (tinut profa de pian de vorba ca sa poata copilul mic sa prinda juma de ora de somn ) putin la servici, intors acasa si cautat firme de mesterit prin casa si usi
Cand eram la doctorul a inceput o ploie din aia cu bulbuci si o grindina cat oul de porumbel. Maria speriata ma intreba de ce s-a suparat Doamne Doamne pe noi?! I-am explicat ca se intalneste frontul de aer cald cu cel de aer rece...nu cred ca a inteles...:)))
Olivia, am admirat si eu copilul paturica si pisica...Ce dulci sunt amandoi
Mi-a placut si filmuletul de la dans sportiv tare mult!
Tinem pumnii sa nu va ploua la serbare!
Daria, eu m-am emotionat ptivind pozele voastre, cerd ca o sa plang de numa' la serbarea fetelor!
Ce frumoasa e printesa! Super coc! Bravo mami pentru rabdare :)
Ma duc sa ma masor! O zi excelenta si un weekend prelungit minunat!
cristalina spune:
Carmen, noi avem serbare miercuri...:)
Roxana, sa ne arati si noua poze cand ai timp...
Ioana, de ce nu faci tortul numai ca la glazura iei un plic de glazura de ciocolata si gata...!?
g_ioana spune:
Cristalina mi-a placut cum mergi tu cate un pic la servici...cate un pic,cate un pic....si eu cred ca o sa plang la serbare da' si-n prima zi de scoala!!....super tare explicatia fenomenelor....v-am zis ca io cetesc de 11 saptamani,in fiecare zi la pranz si seara biblia ilustrata pentru copii...mai am un numar si am scapat...mandra in schimb este tare impresionata,ma intreba aseara cum sa faca sa fie si ea fiica lui Dumnezeu...
Meiilegat de creme si torturi io-s impotriva prafurilor de orice fel...pana si frisca o fac din smantana naturala,deh am si io deformare profesionala
carmenp spune:
la multi ani doamnelor, sanatate, fericire si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca!
vazut uka, vazut taigar, vazut giulia
ioana, ilinca e ok, si-a scos marti gipsu`. felicitari artistei, ca nu mai stiu daca am apucat sa zic, bravo codase stem noi, pe 18, face majoratu` pina atunci;))
cristalina spune:
Atuncea (sic!) iei matale 100g zahar pudra si amesteci cu 2 linguri de cacao si pui cate un pic de apa pana se poate zice ca e lichid (poti adauga si niste unt) si ai grija cand intinzi glazura asta sa fie bine unsa spatula/cutitul de intins.
Sau torni ciucalata topita pe tort!
La cat mai multi ani frumosi impreuna si sa fiti sanatosi si fericiti!
ina32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp codase stem noi, pe 18, face majoratu` pina atunci;)) |
V-am batut, serbarea noastra e pe 24 iunieMai aveam putin si-o combinam cu aia de deschidere a scolii