Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Iata si www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1307764800" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!

De maine voi merge sa stau cu mama pana Joi (zilele astea i-a fost f rau si a fost singura - tata si fratele fiind la servici), iar fetele si tati vor sta cu socrii (mamei ii tb liniste, de aia nu le i-au cu mine).
Luni o sa se intoarca tati sa faca slujba si pleaca inapoi.

A ajuns la morfina , dar Dumnezeu poate face o minune oricand.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Alina imi pare tare rau de starea mamei tale! Dumnezeu sa va ajute si sa va intareasca!
Multumim pentru urari!
daca te-am suparat.Eu ti-am povestit despre obiceiurile de pe la noi, nu ca ar fi invataturi crestine, doar simple traditii.Deasemeni,am privit doar prin prisma mireanului,luandu-le ca atare si recunosc ca nu am avut curiozitatea sa vad daca acestea au cumva radacini in ortodoxie. Sunt multe lucruri pe care le mai am de invatat...exact cum nu stiam ca Steaua din bradul de Craciun ar avea o simbolistica ortodoxa(eu nici macar nu am o stea in varful bradului).Iti multumesc pentru articol care este chiar interesant!
si multa, multa sanatate mamei tale! POate Bunul Dumnezeu face o minune si pentru dansa!Doamne ajuta!

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput

pinuta nu m-ai suparat.

Si eu iti multumesc, si vreau ca Dumnezeu sa faca o minune cu mama mea, vindecand-o de boala pe care o are si daruindui sanatate.
AJUTA-NE DOAMNE!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

hop si eu ca vad ca ati fost in sarbatori!

Pinuta, multi ani fericiti alaturi de sotul tau!
Imi pare rau ca nu ai concediu vara asta, dar se asaza lucrurile, nu te intrista. Sotul meu a aflat vara trecuta ca nu poate pleca in concediu si apoi i-au aparut din senin 11 zile libere si am fost in Eghina. Daca am fi putut in august, ar fi fost prea cald, deci a fost buna acea amanare care pe moment mi-a adus lacrimi si indignare.
Multe lunite sanatoase cu mami si cu tati lui Rares-Nectarie! Sa vina cic-ul, sa va bucurati de el!

Danuk, ce putin mai ai! Nastere usoara, sa ajunga puiul sanatos in bratele tale! Ce frumos e sa nasti vara

La multi ani fericiti, Cosmin Nectarie!
11 kg? noi avem 12 Cred ca dupa 1 an iau cam 1 kg pe an.

Pogonici, ce fetita mare ai! Inca un pic sa o ia la pas si va alerga singurica, tu vei privi de pe patura/scaun.

Alina, multa sanatate mamei tale!
Ce frumos se roaga Ioana pentru mamaia ei! Dumnezeu sa va asculte rugaciunile!

Si noi avem avut petrecere fara motz si tava la 1 anisor! Bine ca am citit pe net, ca e greu sa diferentiezi intre traditii crestine si adiacente, dar sotul a intuit ca nu e ortodoxa "ghicirea" cu tava (asa ii zice el).

Si mai ales FELICITARI Georgia! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!

Filip sta si el cu noi la rugaciune, uneori ingana ceva, la plecare il inchina pe tati, iar cand spun Tatal nostru zice si el "mnm...pia...mnm...pia" (pia inseamna paine)

Ce frumos e filmuletul postat de Ioana! Si cat de adevarat din pacate. (S-a uitat si piciul meu foarte atent)

Pinuta, bravo voua ca ati scris minunea in Formula As! Eu am scris doar pe net, poate de-aia nici nu reusesc acum sa raman gravida, ca nu am povestit intr-un ziar.

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1307851200" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!

Din seara asta ma voi desparti de fete pt 4 zile, voi fi cu gandul la ele.

noce multumesc!
Imi doresc tare mult ca Dumnezeu sa ne asculte rugaciunile.
Nu e tarziu nici acum sa povestesti/scrii intr-o revista minunea voastra.
Sa-ti ajute Dumnezeu sa ramai insarcinata!

O Duminica placuta, tuturor!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Dragele mele

Am revenit si eu aici printre voi. Ma bucur de cate ori va citesc.

Vreau sa o felicit pe Georgia. Ma bucur foarte mult pentru tine. Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca aceste noua luni si sa nasti minunea care ti-a fost trimisa in pantece. Poate intri sa ne povestesti mai multe despre tine.

Alina imi pare rau ca sufera mama ta. Bunul Dumnezeu sa-i o ajute si sa o vindece.

Va multumesc tuturor pentru rugaciuni.
Vreau sa va spun ca am fost in tara sfanta si a fost minunat . O sa va povestesc mai multe.
Acum am citit despre viata sf. Onufrie care se sarbatoreste astazi s va trimit si voua link-ul. Acest mare sfant a fost zamislit si el din rugaciune.

http://www.vietile-sfintilor.ro/vieti/iunie/06-12-sf_onufrie_cel_mare.html

Va doresc sarbatori fericite de Rusalii si Duhul sfant sa vina si in sufletele noastre asa cum a venit la Apostoli.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

vreau sa va zic ca mam intalnit cu pinuta si iam vazut mandretea de ingersas..doamne cat e scumpel RARES NECTARIE, spui ca are aceea varsta cu Nectaria, asa de implinit e, eeeeeee doar e barbat nu....

ALINA.....of doamne ce grea cruce aveti de dus, dar mare e Dumnezeu si minunile sale pot aparea si pe patul de suferinta

Noce..multumim ptr urrai, da printesa mea....a crescut peste 2 zile facem 8 lunite, si vrea sa stea numai in picioare, vb spune mama,...destul de bine...

seara la rugaciune sta in fundulet si se uita asa de mirat la mine...dar e cuminte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2056780540103233562OokECF......

ceva frumos de vazut.......nu detaliez..veti intelege ......amintiri atat de frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fete dragi si Doamne ajuta!

Nu prea scriu aici.timpul imi lipseste. Sa dea D-zeu sa reusiti toate sa tineti in brate pruncul mult visat. Nu stiu daca v-am spus dar eu acum 4 luni si 2 zile am nascut o alta minune.al treilea copilas. E istorie lungaaaaaaa, daca aveti chef puteti citi povestea nasterii lui, de la semnatura. Se chiama Marco Andrei si e o minune de copil. Seamana extraordinar cu primul meu copil si imi unge sulfetul la cat e de cuminte.
Va pup si D-zeu sa va ajute!

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Nu am intrat de multa vreme sa va scriu sau sa va citesc .
Nu am vesti despre mine.Am avut marea bucurie sa vad semnul de graviduta in fata unui nume foarte drag mie .
Georgic scump , felicitari din suflet!!!
Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa va aibe in paza.
Noua luni minunate draga mea.
Mare bucurie mi-ai facut!!!
Dumnezeu Bunul stie El mai bine decat noi ce si cand ne trebuie.Va imbratisez pe toate cu mult drag!

Mergi la inceput