Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (74)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

HRISTOS S-A INALTAT!

dragutelor si ciprian.....sinxarul de azi......

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie07.htm


Va multumesc mult ca v-ati rugat pentru mine.....din pacate examenul pentru postul de la Iasi (care era in luna iunie) s-a amanat.......dar SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE......stie El mai bine de ce a randuit asa.....

totodata va rog sa ma iertati ca am intrat mai rar.....am fost prinsa cu invatatul si in plus acasa nu am net deocamdata......si asa cum scriati si unele dintre voi, si eu am f. putin timp ....cred ca nu ma organizez cum trebuie.....

in perioada imediat urmatoare mai am o mare incercare, asa ca indraznesc din nou sa va rog sa ma purtatoi in rugaciunile voastre, ca Bunul Dumnezeu sa ne arate calea pe care trebuie sa mergem si sa se faca voia Lui.....va multumesc din suflet si va rog sa imi iertati indrazneala......Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna dimineata

multumesc mult, Pinuta si Danuk, pentru imbarbatare, chiar aveam (am) nevoie. In zilele bune sunt f ok, dar uneori ma paleste... poate v-ati uitat la filmuletul trimis de Ioanact, cu oamenii care se "roaga" in Biserica, fiecare gandindu-se la ce-l doare intr-un chip f lumesc... M-am recunoscut... Filmuletul incepe cu un calugar care nu reuseste sa inteleaga de ce, daca oamenii se roaga Lui Dumnezeu, totusi vietile lor sunt pline de necazuri si neimpliniri. Iata, printre altele, fiindca rugaciunea si relatia noastra cu Dumnezeu nu sunt autentice, din pacate (vorbesc in numele meu).

Caciantoni, ma bucur ca ai revenit! M-am gandit la tine, intrebandu-ma ce faci. Nu vreau sa spun decat ca ma rog pentru tine si sper ca Bunul Dumnezeu sa randuiasca dupa inima ta! Sa ne tii la curent, cand poti!

Va las, iar m-am lungit, va imbratisez si va multumesc mult, mult! Sa ne rugam unii pentru altii, eu imi propun sa reincep de azi sa citesc listuta noastra, stiu sigur ca Dumnezeu nu ne lasa, dar si noi trebuie sa credem si sa ascultam.
TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Hristos s-a inaltat!

Livsy, rugaciunea are maaare putere! Sunt convinsa ca o sa iti mearga din ce in ce mai bine daca o porti in suflet!! Dumnezeu nu te va lasa singura...tot timpul e langa tine!
Cata dreptate ai cu gandurile care apar in timpul slujbelor din biserica...si eu ma regasesc de multe ori in cele povestite de tine!!! off, astea sunt ispite si, din pacate, eu cad asa de usor in plasa asta...din pacate, eu nu am vazut filmuletul pus de ioanact...

Caciantoni, Doamne ajuta! Sa treci usor peste aceasta incercare si sa se termine totul cu bine!

S-aveti o zi frumoasa!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Caciantoni sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste incercare!
Astazi fac cinste.....pentru ieri cand am implinit 14 ani de casnicie!,,,( pentru gravidut), de toate pentru toata lumea...si daca mai stati putin prin preajma aduc si . A fost cea mai frumoasa aniversare pentru ca a fost in 3.

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

pinuta!!!!!!!!!
multi ani inainte, frumosi si sanatosi!!!!!!!!!!!!!
sa te bucuri de familia minunata pe care o ai si sa fiti binecuvantati de Dumnezeu!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

pinuta, la multi ani ,sa fiti fericiti si sanatosi,dupa cattimp ai avut bb-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

DOAMNE AJUTA!
ce dor imi era de voi, am citit doar cele trei pagini!, in urma nu
am avut timp, la servici pe net mai intru doar pentru strict necesar, nu mai am timp de nimic , activitatea s-a marit, iar btimp mai liber nu mai am deloc, acasa cand ma duc imi plim ingerasul, facem cu schimbul, si eu si tati!
IERI PE 7 IUNIE, COSMIN NECTARIE A IMPLINIT 1 AN!
o mare bucurie a fost in familia noastra! Dragul de el , era asa de speriat cand am inceput sa ii cantam la multi ani!el era invatat sa cante doar mamii sau bunica cantece!
are 11 kg, 8 dintisori, merge tinut de manute, este tare energic, nu sta o clipa, si seara cand doarme se rostogoleste intr-una!ne striga, tata, mama, raspunde si aproba cu da, canta in legea lui, cere papa, pana si apa este tot papa, asa ca trebuie sa o luam prin eliminare, daca nu vrea apa, ii este foame, are perioade cand mananca bine si altele cand ne rugam de el, si nu vrea, intoarce capul sau sufla in mancare!
ESTE MINUNEA NOASTRA, II MULTUMIM BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOT!
pe 18 iunie vrem sa ii luam din mot si apoi sa il tundem, este saten deschis, nu are parul des, si oricum este cald! cand o sa am putin timp ca acum, la servici, o sa o rog pe alina sa mai posteze cateva fotografii cu el!, eu nici acum nu m-am invatat sa le postez!
va si va imbratisam pe toate, si va rog sa nu fiti supate pe mine, daca ar avea ziua 48 h.....ce bine ar fi!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

LA MULTI ANI COSMIN NECTARIE!!!!!
Sa fii sanatos si sa cresti mare!
VVVVV sa va de-a Domnul numai bucurii si impliniri!

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

ANITA75 spre bucuria noastra si lauda Domnului bebe Rares-Nectarie face vineri pe 10 iunie 6 luniteeeee! Iar facem cinste! Avem doar aniversari saptamana asta!
Multumesc tuturor pentru urari!

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

HRISTOS S-A INALTAT!

dragutelor si ciprian....sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie08.htm

va multumesc tuturor pentru rugaciuni si gandurile bune.....

pinuta - La multi, multa sanatate si multe binecuvantari.....

Mergi la inceput