Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***325***
Raspunsuri - Pagina 5
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 vitamina mea...ce sa faca...cum il stiti. merge si el la gradinita, e ultra super incantat, ba a ajuns graditinita metoda de shantaj..."daca nu te schimbi de tricoul ud racesti si nu ne mai primesc la gradi" si se executa intr-o secunda. e chiar fericit acolo, o sa pun maine poze pe facebook de acolo, sa il vedeti in elementul lui este cel mai mare fan AC/DC din lume. nu doarme decat cu Angus Young, are afishe si chitari pictate pe toti peretii, nu plecam nicaieri fara cel putin o chitara. si la gradinita il trimit cu un mp3player plin cu ac/dc ca sa il poata adormi fetele la pranz...habar nu am de unde i se trage, ca noi numai rockeri nu suntem. ma rog, eu ma bucur ca ii plac astea decat sa il aud cu hannah montana sau mai stiu eu ce porcarie la mare moda. |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Vai, Aris, ce veste grozava!!
Stiu ca tu tare iti mai doreai un copil, desi erai atat de fericita ca ai reusit macar unul, dar ambitioasa cum te stim era chiar culmea sa nu-ti reuseasca tot ce-ti propui!
Felicitari si abia astept sa vad iar poze cu tine gravida, imi amintesc cat de superba erai gravida cu Vitamina, nu ca n-ar fi toate gravidele frumoase in felul lor
dar tu straluceai!!! Pacat ca taticul tau n-a apucat sa-si vada cel de-al treilea nepot
Condoleante!
Ma bucur si de intoarcerea "fiicei risipitoare" Gia, chiar daca datorata unor motive atat de dureroase
Sarmana fetita...dar pe de alta parte imposibil sa nu existe o speranta pentru ea, sunt atatea cazuri cu final fericit incat sigur va fi si Alia bine cat de curand!!
Noi am inceput operatiunea olitza...in sensul ca i-am cumparat-o si i-am aratat-o si i-am zis ca acolo face caca...Acum zilnic mi-o arata si zice f. serioasa:"pfuuuuuuuu" dar nu vrea neam sa se aseze:)))
Ieri i-am dat prima data si chilotei, fara scutec pe ea. In 5 minute a si facut shushu dar n-a zis nimic, noroc ca am observat, ea se plimba foarte mandra prin casa cu chilotii uzi, n-avea niciun discomfort
Asa ca asta cu "las-o sa faca pe ea ca va invata" nu cred ca merge la noi:))
Ca sa vedeti ce tata-closhca are...o vede ieri numai in chiloti si se indigneaza:"nu i-ai pus scutec?!" Pai nu, zic io, ca sa invete la olitza. Vai de mine, suparare, ca-mi bat joc de fata, ca de ce sa faca pe ea si sa se ude?! Ca el mai bine-i cumpara scutece si pana la 5 ani:))
Floric spune:
Salutare.
LA MULTI ANI
copiilor.
LA MULTI ANI
mamicilor sarbatorite in aceasta saptamana.
Noi am fost plecati la tara unde semnalul la telefon era doar dimi si seara vreo 2 ore. Si drept urmare am inchis de tot telefoanele, orice sursa de contact....si ce bine a fost veselie si relaxare la maxim.
Rares a fost in
al noualea cer toata curtea a lui insa...nu a plecat cu mana goala...nici cu fruntea, nici cu buza...nici cu capul. A fost o sapt plina de lovituri pt el dar cea mai grava a fost cea la buza, in picaj si-a taiat buza de coltul unei pietre. Asa rau imi pare caci ii va ramane semn chiar sub nas, la mustata. El a fost usor traumatizat caci apoi numai mana a mers toata ziua dar dupa ce nu a mai sangerat a luat-o de la capat.
Am dat un tur de mesaje...cam slabutza miscare...dar de calitate, cu vesti care mai de care.
Aris, sa fii sanatoasa.
Gia, nici pe departe gandul de suparare (nici nu imi mai aduc aminte motivul)...Bine ai revenit la club. Pacat de motivul care te-a readus pe forum. Sper si am credinta ca acest copil se va insanatosi. Cu toate greutatile care ii va scarbi pe parinti si toti cei apropiati de sistemul sanitar, in special cel de plati, din ro.
Nu mai stiu cui si ce si daca trebuia sa mai zic ceva.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
olishka spune:
Salutare dragele mele!!!
In primul rand va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea
La multi ani Anamariame si Manuela!!! Sa fiti sanatoase si iubite!
In al doilea rand - imi pare tare tare rau ca nu am intrat de 1 iunie sa va povestesc cum a fost la spital. A fost foarte frumos si foarte emotionant. Copiii s-au bucurat foarte, foarte tare si ne asteptau cu nerabdare. Le-am facut si o surpriza, am organizat un miniconcert pe holul sectiei de care au fost tare incantati. Invitatii surpriza au fost trupa Bosquito. Am pus si cateva filmulete printre poze, daca vreti sa vedeti. Nu vreau sa va povestesc despre lucrurile triste de acolo, caci nu vreau sa va necajesc, dar vreau sa stiti ca intr-adevar le-am facut o mare bucurie si printre lacrimile parintilor, bunicilor, asistentelor, acesti copii au fost fericiti.
Multumesc tare mult Gianina, Novus, Anaan, Pisik, Lucia, Mihaela Cg, Gaza si un mare multumesc Bebe Strumf pentru cele 12 pachete. Te rog mult sa trimiti mai departe pozele cu copiii tuturor celor care ne-au ajutat. Multe floricele pentru voi 

Aici sunt pozele
https://picasaweb.google.com/olgagireada/1IunieUnStropDeFericire?authkey=Gv1sRgCLzm56TohNTVVg#5613404484835924882
La mine o sa trebuiasca sa treaca iarasi cateva zile pana o sa-mi revin, caci ma gandesc intr-una la ei. M-au impresionat foarte tare multe povesti de-acolo si nu stiu daca ar trebui sa ma implic mai mult sau nu. As vrea din tot sufletul sa o fac si ma gandesc la tot felul de variante cum sa fac sa-i ajut, dar mi-e si frica sa ma implic mai mult, caci deja m-am atasat f tare de multi copii de-acolo si nu stiu daca este bine. Cu siguranta stiu ca macar o data la 3 luni o sa merg acolo sa le duc cadouri si cine vrea sa ma ajute este bine venit
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Felicitari Aris pentru baietel 
Noi suntem la Deva, am ajuns in seara asta. In sfarsit o sa ma relaxez si eu zilele astea, caci aici nu fac absolut nimic, iar zilele astea chiar am alergat foarte mult. Abia asteptam sa ne vedem cu Novusica si cu Ada 
Olga, mamica lui David iepurasul 

magdyi2001 spune:
Monnvas ai PM!!!
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009),
Maria (17.09.2010) si
Theodora(23.12.2005-25.12.2005)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie...
Dodo-pui spune:
tufete
Olga

am vazut pozicile si videoclipurile....si mi-am "incarcat" bateriile cu o portie de 

ff serioasa.Durerea si drama acelor copii ma impresioneaza mereu,mereu.
Felicitari tufete...TUTUROR...ca ati adusa bucuria si pentru cateva secunde(desi a fost mult mai mult) pentru acele suflete

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Salutare dragele mele!!! In primul rand va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea La multi ani Anamariame si Manuela!!! Sa fiti sanatoase si iubite!In al doilea rand - imi pare tare tare rau ca nu am intrat de 1 iunie sa va povestesc cum a fost la spital. A fost foarte frumos si foarte emotionant. Copiii s-au bucurat foarte, foarte tare si ne asteptau cu nerabdare. Le-am facut si o surpriza, am organizat un miniconcert pe holul sectiei de care au fost tare incantati. Invitatii surpriza au fost trupa Bosquito. Am pus si cateva filmulete printre poze, daca vreti sa vedeti. Nu vreau sa va povestesc despre lucrurile triste de acolo, caci nu vreau sa va necajesc, dar vreau sa stiti ca intr-adevar le-am facut o mare bucurie si printre lacrimile parintilor, bunicilor, asistentelor, acesti copii au fost fericiti. Multumesc tare mult Gianina, Novus, Anaan, Pisik, Lucia, Mihaela Cg, Gaza si un mare multumesc Bebe Strumf pentru cele 12 pachete. Te rog mult sa trimiti mai departe pozele cu copiii tuturor celor care ne-au ajutat. Multe floricele pentru voi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aici sunt pozele https://picasaweb.google.com/olgagireada/1IunieUnStropDeFericire?authkey=Gv1sRgCLzm56TohNTVVg#5613404484835924882 La mine o sa trebuiasca sa treaca iarasi cateva zile pana o sa-mi revin, caci ma gandesc intr-una la ei. M-au impresionat foarte tare multe povesti de-acolo si nu stiu daca ar trebui sa ma implic mai mult sau nu. As vrea din tot sufletul sa o fac si ma gandesc la tot felul de variante cum sa fac sa-i ajut, dar mi-e si frica sa ma implic mai mult, caci deja m-am atasat f tare de multi copii de-acolo si nu stiu daca este bine. Cu siguranta stiu ca macar o data la 3 luni o sa merg acolo sa le duc cadouri si cine vrea sa ma ajute este bine venit Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Bravo tie pentru ceea ce faci!

foarte emotionant
...
un pas inainte-1 bucata scutec pe zi, doar noaptea, Ari spune de o sapt si ceva, si sta si pe reductor si olitza.
Iar in somnul de pranz nu face in somnik, o pun inainte si dupa.

Pana la toamna...scapam si noaptea, vom vedea...

o zi bunaaaaaaa!
merg la nunta si sa vedem ce look imi trag, adica sunt cu bigudiurile in cap pt I data mi le-am pus...mi-e si frika sa le dau jos, tare mi-e ca ca ma spal de urgenta de se duce manikiura in c..u lelii.
curaj cu curaj..
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
reveniii ca ma stricai de ras...asa volum n-am avut de cand mama m-a facut..ce salon?big mari ie secretul, vai rad de ma stric.![]()

pasul 2:
...sau se mai lasa?
astept ca o leoaika(la propriu-look) parerea concubinului
desi mi-e frika...
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009