Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(32)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata si de la mine!

Noi facem bine, stam binisor in fundulache si ne jucam cu ce ne pica in mana. In picioare ne ridicam impins de mainile lui mami. Si vrem numa in picioare, mereu.

La mare ne-am simtit minunat. Plaja, balacit in piscinuca umpluta cu apa de mare, distractie totala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

neatza si d la noi,

anao, welcome back!
elfica, vit B nu e pt stat in fund, ci pt pofta de mancare.
sugu, esti mortala.
nici noi nu mai afcem baie de mult timp in dormitor, ca stricam budoarul nostru iremediabil. am luat suportul de cada onda si fixam cadita pe cada mare ca sa nu lesinam de spate.
si la noi e diferenta: ana sta in popu cu orele, ioakim ar merge prin toata casa, sta in picioare ca bart conor (sotzul nadiei) si cand il ridicam orizontal deasupra capului, se intinde in cumpana. gimnast in toata regula. stie sa se puna din 4 labe in fund si invers, din culcat in fund si invers, se taraste peste tot.si de azi are si el primul dinte!
sigur ca daca mai iese bebe il facem,dar sa nu uitam ca noi mai avem 2 embrioni congelati. deci, 4 copii mai inteleg, dar 5????totusi...

azi papam pastrav cu legume.
am reusit sa mai cogelez paketele cu dovlecel/conopida/broccoli si cateva pastai, le-am pus pe toate ca sa scot 1 paket cu de toate.

le place pepenele galben la nebunie. le-am dat azi cu cirese si para si branzica.

next week imi iau inima-n dinti cu ficatul. adica sa le bag ficatul. doamne, cum suna propozitia, daca o citesti la propriu.zici ca-s marlyn manson.

am exilat tribul in parc si fug sa cetesc pt teza de drat, bleah!
abia astept sa plecam la moeciu. si tre sa gasim si o varianta cu marea, in a doua jumatate a lunii august sau kiar inceput de septembrie. care imi dati un pont cu o vila cu bucatarie, curte umbroasa, aproape de mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adi cand plecati la moeciu si unde stati
vrem si noi sa venim tot acolo, poate ne vedem

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Adi, liofilizatul este praf de carne. Eu iau de la plasmon si il amestec in mancarea pe care i-o fac eu. este mai concentrat decat dc as fierbe eu carne. Asa cum am mai zis, Patrick nu prea accepta carnea, asa ca pot sa-i pun un varf de lingurita de liofilizat si nu se simte.
Faza cu mesele este orientativa. Nu trebuie sa ai musai n mese cum scrie in carti. Eu ma adaptez dupa copil. Arianna a fost f dificila....la un moment dat am cedat si am zis ca d efoame nu o sa moara. si-a facut singura program. Lui bebe incerc sa-i fac program, dar dc nu merge, nu mai insist. azi a mancat la 16.30 120g de iaurt cu 3 masuri de praf de biscuiti. Apoi la 20 i-am dat 120ml LM cu cereale, piure gros. s-a lins pe bot. apoi a supt de parca nu mancase nimic. Eu stiu ca trebuie sa aiba 3 mese pricipale si 2 gustari. La Arianna gustarea insemna o gurita de biscuite ...mesele princiale erau cateva lingurite..baza era
Eu tin cont sa manance zilnic fructe, legume si proteina animala. In afara de lapte, evident. Ma gandesc ca asa cum nici eu nu am chef mereu de aceleasi chestii, asa nici ei nu sunt roboti. Incerc sa ma pun in locul lui...dc nu-i place/nu vrea nu-l fortez. Nu-i bai dc nu mananca o zi cereale/iaurt/carne. ii dau in ziua urmatoare, la prima masa, ce n-a mancat cu o zi inainte.
a...asta cu ora 17, apoi 20 si 22 mi se pare exagerat. e acceptabil doar daca suge, ca atunci nu prea poti sa-i faci program. Dar dc e vorba de mese, sunt prea dese, parerea mea.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Noi am inceput diversificarea la 4 luni jumate, totul a fost bine, dar acum ne-am intros de unde am plecat, nu mai vrea sa pape decat lapte si cerelae. De carne, ficat, nici sa nu vada, sa nu auda, asa ca ce spui tu aici Corina mi se pare foarte interesant, ca-i trebuie si lui proteina. De legume nici sa nu le vada, le-am tot amestecat cu borcanelele de legume de la Humana care-i plac, cu Lp, cu fructe, degeaba. Am asa un baiat sclifosit la mancare, de nu se poate!

Mergi la inceput

Citat:

Inca o noapte alba NU MAI POOOOTTTTT!!!! Vreau si eu sa dorm
Ma duc sa ma spal si sa-i pregatesc fructele. Azi ii dau pepene galben. Sa vad dc apreciaza ...

==========
Corina

POZE

Adica esti cu mama ta pe post de baby siiter la mare si tot nu te poti odihni?

Si noi avem 4 dintisori.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

adi arata demential locatia
la ce vila mergeti voi, poate il conving pe M si mergem si noi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Vreau si euuuuu!!!si noi in vara asta ne vom fatai prin imprejurimi: la mare la noi (cred ca-i cam horror ca de obicei, preturi mari, servicii proaste), la bulgari, la munte....

In alta ordine de idei, noi am cazut din pat, pt prima data, m-am speriat rau de tot fetelor, pt ca imediat dupa ce s-a terminat cu plansul, el vroia somnic si eu credeam ca deja nu mai are reactii: il puneam in fundulet, cadea, radeam la el, era ca o balega, fuga la Regina Maria, de acolo ne-au trimis la Grigore Alexandrescu ca ei nu au "camera de garda, urgente", tot drumul am tinut-o intr-un plans, pt ca bebe dormea asa profund si nu reactiona in niciun fel. Mi se parea ca masina merge prea incet si ca prindem toate semafoarele.

Mergi la inceput

Citat:

Ana, bine ai revenit. Chiar ieri ma gandeam la voi, fetele care n-ati mai scris. Daca stiam ca ati fost la mare, ma autoinvitam si eu la o intalneala cu voi ...eu vara stau la mare. Ieri am venit la Bucuresti si plec iar joi. Deci dc mai mergeti pe la mare, poate imi dati un semn.
SYmo, tu nu mai zici nimic??? Ma gandeam ca paote esti pe la Kazeboo.

==========
Corina

POZE

Symo e la mare

Mergi la inceput

Citat:

Noi ne pregatim sa iesim la Taverna Sarbului....sper sa aprecieze Patrick atmosfera si mancarea buna

==========
Corina

POZE

Si noi vrem sa poposim acolo weekendul acesta, doar ca la munte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mirela, mergem la casa noastra. stam de pe 10 iulie cat rezist eu acolo cu ei, minim o luna. primele 15 zile stam si cu husband, apoi inca 2 sapt cu bona/soacra, husband vine vinerea seara si pleaca lunea dimi.
[bbeatrice[/b], daca-i plac legumele de la borcanel, de ce nu ii dai de-alea?nici cu iaurt nu le vrea?

joi seara, dupa ce ii culcam, iesim in oras. ii lasam cu soacra. vrem sa facm o nebunie si sa bem o bere like old times. io ce fac, ca-s la dieta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

salut fete nu am mai scris de mult dar nici nu am avut timp asa ca trec la raport cu noutati

Avem 7900 g si 71 cm nu vrem sa mergem de-a buselea iar daca o jucarie este putin mai departe si nu poate ajunge la ea abandoneaza cauza imediat si se indreapta catre alta jucarie mai apropiata ...o puturoasa ...nu avem nici un dinte (eu ii astept cu interes)...mananca legume de sparge cam 160-170g cu carnita deocamdata nu am bagat galbenus dar la fel ca lorin avem probleme cu constipatia....de fapt ea face tare scoate doar cate o tinta si atunci trebui sa intervin cu un sfert de supozitor ca sa o ajut dupa care restul face relativ usor

Avem 3 mese pe zi:
- dimineata fructe: prefera doar mar la steamer cu para altceva nici sa nu vada...am incercat sa ii dau piersica, caisa ,pepene galben (de la asta a vomat tot)...asa ca ii dau doar ce ii place ca oricum papa cam putin fructe cam 70-80-90 maxim

-la pranz legume cu carnita pe care le rade

-seara: iaurt cu cereale dar la fel ca la fructe nu se prea omoara 70-80 max
Apa bea fara probleme asta e bine ca imi faceam probleme ca e cald si se deshidrateaza

Cu somnul stam cat de cat bine nu ma pot plange pe la 22:30-23:00 ne chinuim sa adormim (in brate) se mai trezeste peste noapte dar o mufez si adoarme la loc si ne trezim pe la 9-10 a doua zi

Mergi la inceput