Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(32)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Siuta spune:
Salutare si de la noi !
Adi, de ce pui de acum pastai si dovlecei ? Inca nu e vremea lor in gradina, mai spre vara se fac si la noi ....ma gandesc ca acum pe piata sunt aduse de afara ....le pui la congelator sau la borcan?
Marta, draga de tine.. cu fructele incearca si coapte, sunt mai dulci.Si acum au aparut caisele care sunt dulci s-ar putea sa-i placa.Incearca. Si am mai observat ca tu nu ii dai masa de cereale.
La Toma mesele arata asa:
-la 07.00( cand se trezeste ) bea LP ( eu ii fac 210 ml dar sunt zile in care nu bea mai mult de 150 )
-la 10.00 papa fructe( mar, para, avocado, caisa, banana, piersica) in diferite combinatii- cam 160 ml
-la 13.30 crema de legume( morcov, dovlecel, pastai, patrunjel,cartof dulce, telina, spanac, loboda) tot in diferite combinatii ,cam 180 ml. Acum o sa ii pun si sfecla rosie. Iar de o saptamana i-am dat si carnita de gaina fiarta separat si blenduita cu legumele.Azi, in loc de carnita, i-am facut branzica .Sper sa ii placa amestecata cu legume.
-la 18.00 papa un borcanel de cereale( tot cam 160 ml)
la 22.00 LP- 210 ml( cateodata bea maxim 150 ml)
Cam asa arata programul nostru de masa. Eu sunt multumita de cum mananca mai putin faza cu laptele( mie mi se pare ca bea cam putin) dar ii mai pun cate o masura de LP in fructe sau cereale.
Si, apropo de Toma, de luni sera o tine cu o febra, tuse, muci -tot tacamul. Ieri seara a ajuns la 39.6 asa ca am bagat antibiotic .
Sper sa-i treaca repede ca tare e marait mititelul.
va
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lorin7774 spune:
neata
stiu ca la diversificare kk devine mai tare, dar la noi nu face si timp de 4 zile...si atunci e constipatie in toata regula
azi a primit LM la 8, la 11 un iaurt si gata....m-am blocat...nu stiu ce i-oi mai da in afara de san
eu scaun de masina il am pe asta, de la Miruna
http://scaune.pricer.ro/preturi/chicco-scaun-auto-vector-fuego
Antonia sta deja foarte bine in el, la Miruna a fost un succes total, pentru ca se lasa destul de mult pe spate si a putut dormi/sta in el chiar si la drumuri foarte lungi, gen Turcia; intotdeauna am pus-o pe bancheta din spate, cu fata catre sensul de mers
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
eu am scaunul asta de masina de la Iustin si sunt fff multumita de el
http:// reclama/detalii.php?cod=BV38
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+
Sasha Andrei (30.12.2008) +
Iustin Nicolae (03.04.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
nu m-a lasat mai incerc odata
http:// www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=BV38
vedeti ca am bagat niste spatii
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+
Sasha Andrei (30.12.2008) +
Iustin Nicolae (03.04.2006)
lorin7774 spune:
unii cu fructele, altii cu legumele ..offf, diversificarea asta
Siuta, eu nici acum nu stiu de la ce a facut Antonia febra, tot pana la 39.6, dar am scapat fara antibiotic, doar cu antitermice...si avea si ea mucisori, dar atat...sanatate multa!
ce liniste e pe aici....pe unde umblati, fetelor ?
BraveGirl spune:
Salutare si de la noi...n-am mai scris d emult. Va citesc, dar n-am mai avut putere sa scriu. Dar acum ca am citit mesajul Martei, m-am decis sa scriu. am crezut ca sunt singura care din cand in cand are gandrui mai neortodoxe Azi dimineata iar ma gandeam, pe la 5.20, unde sa-l duc pe bebe? Suntem la mare unde am ap cu 2 camere, in living erau mama cu Arianna, eu in dormitor cu bebe. Ma gandeam sa-l scot pe terasa, sa dorm si eu
...nu m-a lasat sufletul, ca era f frig. Patrick a crescut frumos, are cam 73cm si aproape 9kg. merge f greu diversificarea, dar nu ma stresez. In schimb ma omoara ca nu numai ca se trezeste de n-ori/noapte, dar la 5, cd s elumineaza, e fresh. imi ia cam o ora sa-l readorm, si nu mai doarme decat pana la 7.30. arianna ma vrea fresh, lui trebuie sa-i fac mancare, ei supa, etc. Imi vine sa fug in lumea larga.
Asa...ca m-am vaitat. Eu folosesc f multe produse de la Plasmon. Le iau de la farmacia Saramed, din Jolie Ville. Au preturi f bune, chiar mai bune decat pe dinodany. Eu ii pun liofilizat de carne si in fructe, pt ca nu-i place carnea...ii pun f putin praf, cat sa nu-l simta, asa ca ii pun la mai multe mese, nu doar la legume.
am facut brnaza calcica cu lapte ecologic LaDorna si a iesit mai multa decat din alt lapte si f gustoasa. Noi de abia de saptamana asta mancam branza si ieri i-am dat prima data iaurt. Eu respect regula cu 3 zile fiecare aliment...deci nu are introduse prea multe chestii. Ii place mult pruna de la Plasmon, si orice fruct amestecat cu praful de biscuiti Plasmon. imi place praful asta ca nu mai stau eu sa pisez biscuitii. Mai sunt biscuitit de la 8 luni si de la Hipp.
Avem un dinte, si e pe cale sa iasa si al doilea. e cosmar...s-au gandit sa iasa la inceputul lunii, cd eram la turci. Asa ca concediul meu a fost varza
In rest, suntem bine mi-e dor de barlogul care era odata...de fetele care au fugit pe Facebook.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
BraveGirl spune:
Scaun am de la Besafe. eu o sa-l tin cat mai mult timp posibil cu spatele la directia d emers. inca il tin in scoica. apoi il trec la scaun cu spatele la directia d emers, apoi, cd nu o sa mai vrea asa, o sa-l intorc. Noi avem acum unul de la Orbit (bun, dar nu se gaseste la noi) si unul de la BeSafe. Intentionez sa mai luam unul de la Besafe.
Eu am venit l amare cu amandoi in masina. Am avut ceva concerte solo, apoi duet ...dar am supravietiut.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
fluturasha23 spune:
buna dimineata si de la noi! si o cu lapte.
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 mai e vreun copil care se constipa de la legume ??? |
incearca sa nu-i mai fierbi morcovul. eu ii dau deliei morcovul crud in fructele blenduite de dimineata. ii fac fructe + cereale sau fructe + iaurt (nu-l accepta singur) sau fructe + cereale + iaurt
adipapazi spune:
neatza,
cum sa nu fie dovlecei romanesti in piatza, cand am gasit si cu fabuloasa suma de 8o de bani? sunt din solar, ca si ardeii sau morcovii. v-am mai zis ca sister are gradina si cam stiu ce si cum se fac. de ex, la ea pastaile abia au inceput sa se ridice, iar la piatza sunt gramezi, tot din solar.
bravegirl, daca are deja 9 kg, relax. in plus, cata lume nu da carnea in fructe, ca de ex eu lui ioakim. cand sare legumele 2 zile la rand, pac ii bag carne in fructe si rezolv problema. o sa vezi ca iaurtul te va salva din multe belele, stii, cred, de la arianna.
si noi jucam in acest film al trezirii de n ori/noapte cu ioakim.la 5-6 e fresh. zurbagii rau baietii astia. cica sa le dam seara calmaB si dorm mai bine.voi incerca.
de ce dam biscuiti si nu dam cereale? la urma urmei, biscuitii nu contin cereale? deci nu sunt acelasi lucru cu cerealele? lamuriti-ma si pe mine. io refuz sa mai tocatesc si biscuiti.le dau fructele doar cu branzica, legumele cu iaurt/smantana 12%, iaurtul cu banana pasata sau alt fruct si o masura de cereale, LP cu cereale seara, 2 masuri la ioakim, 1 la ana, ca e mai grasa.
si eu tot scaunul vector de la chicco il alesesem. e ok raportul calitate/pret.
cat priveste concediile... ce dor imi e de o mare cu plaja pustie... abia astept sa facem un thassos din nou. mergem acolo de cativa ani si e cel mai frumos loc din lume.la anul iau si bebeii si mergem la vila din livada cu maslini. can't wait.pana atunci, daca pup 3 zile praga in octombrie sunt tare.
azi gatim cartof/pastarnac/morcov /conopida la cuptor, cu 2 catei de usturoi, plus piept de curcan de tzara.am papat visine in maladaul de fructe!de la sister din pom!
fug repede sa pun carnea la fiert in prealabil si sa o scot si pe ana, ioakim a iesit deja in parc.mandra a mai dormit nitzel dupa fructe. asta se culca singura, ma, e meseriasa rau de tot!
pozna pe ziua de azi: mi-a varsat cana cu cafea.