Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (139)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Intrebare - M-am chinuit azi sa ii fac un fel de suc de capsuni - am bagat fructele in storcator... stros bine de 4-5 ori - a iesit o zeama (fara nici un sambure) - cam 7 litrii - am fiert la ea 2-3 ore - au ramas 3.5 litrii dar tot apoasa e. Ca sa nu mai spun cat de acra. NU am vrut sa pun zaha dar nu sunt multuminta de rezultat. Oricum am portionat si am congelat. Voi cum faceti provizii?

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Provizii de suc? nu ii fac. Iar capsuni nu vreau sa ii dau mai devreme de 12-14 luni, deci amanam pana la anul.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nici eu nu ii dau capsuni anul acesta. nu vad graba, dc tot sunt sursa de alergii. las ca mananca la anul.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Victo, tie vroiam sa iti zic ca tare mi-a placut programul vsotru de 1 iunie. Si ca ai purtat rochie! Asa, te-ai simtit si tu un pic mai rasfatata, ca toata ziua nu ai vreme de tine...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hihi..e dolofanuca solnushca noastra..apropo, cate kg are cris?

al meu e slabutel.inca nu are 9. l-am cantarit dim, cat suge--100 ml..seara mai putin cred..nu mai este
a baut cat de cat dim. vreo 30 ml LP..Oana, nu pot sa cred..ajung si eu ca tine..o sa fac concediul cu oale, cratite,cutii de LP biberoane,.tetine..ioi...

edit..stati sa nu fac si eu vreo gafa..toate fetele care sunteti aproape de mare cd venim noi in concediu, va asteptam cu drag, la plaja Ef N :)..
oana, nu am nr. in lista. iti trimit pm.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Eu i-am dat nitel capsuni dar pediatra a zis sa astept pana la anu.In schimb i-am dat cirese cu banana..i-a placut tare de tot.

Mai fetele, nu va mai certati.!!suntem aici ca intr-o familie si frumos e sa ne intelegem!!Hai sa fim vesele ca zilele astea incepem sa cantam la multi ani delfinasilor dragi!!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

RODIIIIIII, lipseste Rebe-Bebe din filmulet!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Rodyka-un gest deosebit !!-multumesc

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Otilia ce fete frumoase ai!!! si ce ochi au

Cris
ce scumpa e Natali, si cate tinute are, una mai frumoasa ca alta

RODI multumim!!! e foarte frumos!!

am reusit si eu sa ma inscriu in docsul cu mersul la munte

mai fetelor, dar nu va mai suparati, va rog eu frumos!

si pe mine m-a prins ploaia aia mare, adica am plecat pe ploaie de la birou, cu jucariile lui andrei dupa mine nici un taxi nu a venit...

ma duc sa ma culc, am fost singurei in seara asta si sunt rupta ! noapte buna delfinariu!

aa, voiam sa va zic ce imi place de voi, ca ziua scrieti putin si seara intrati, dupa ce vi se culca delfinasii uufff, ce as vrea sa fiu si eu aproape sa va vad la CLuj

intr-o saptamana puiul meu face un an

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Rodyyyy woooooow ce surpriza
Ne-ai lasat masca pe toate

Ai vazut crispro cu memoria ei imediat a scanat lista

Diana - nici eu nu fac provizii de capsuni, dar acum ca mi-ai zis suna bine Dar de ce nu ai pus fructele intregi la pastrare?

Na eu acum in loc sa dorm caut scaune auto, acum ma uit la maxi cosi.
Britaxul nu are pernute pt sustinerea capului si as vrea ceva cat mai comod.. uff.. greu

Am vz si eu pe solnuska Natali Ce papusa dulce
Si papuselele Otiliei .. minunate!!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nu i-am dat nici eu capsuni si nici nu ii dau anul asta, doar cirese cu mar i-am dat. dar am pus la congelator 2 kg de capsuni in pungute mici si o sa mai pun afine, zmeura (adica mama) ca sa am la iarna sa ii mai fac vreo tarta sau sa ii amestec cu alte fructe.

Mergi la inceput