Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

anangel_lexi mie mi s-a recomandat cam pe la 5-6 sapt. cand am sangerat ca ar fi bine sa nu mai conduc ,printre altele si de atunci am ramas putin reticenta la mai multe lucruri pe care la faceam uzual inainte..plus ca nici sotul nu prea ma lasa ,stie ca sunt apriga la volan si sa nu ma stresez ,zice el...dar o sa incep incet ca iau "taurul" de coarne

si eu as vrea sa pot naste natural ,cu sau fara epidurala ,tocmai pt. ca stiu(din vazute si auzite) cum e si natural si cu cezariana ,si as vrea sa experimentez pe pielea mea nasterea naturala ...dar cum o vrea DD...mai e mult pana departe

minunea mea +10

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Mi-a placut partea cu "apriga la volan".
In rest la ce spitale vreti sa nasteti? Pe mine ma batea gandul de Filantropia, saptamana asta insa ma tenteaza Elias. Cum e la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Am reusit sa intru si la voi.
Mai devreme am ajuns acasa.
Doctorul a zis asa: Am vrut sa vad colul, ovarele daca e ceva pe ela si daca sangerezi.Totul e bine si mi-a dat utrogestan de 100 intravaginal 1 pe zi si fara contact si mi-a mai recomandat sa fac un eco pe 12-14 si sa merg cu rezultatul la el si atunci ne lamurim exact unde e si ce e pe acolo.
A mi-a mai dat acid folic care eu il iau de luni de cand a iesit testul putin pozitiv, si nospa la nevoie.
Si mi-a dat un test de sarcina de la el sa il fac dimineata ca vrea sa vada si el cum iese un test la mai multe zile de intarziere.
Va pup pe toate si fug ca vreau sa fac dulceata de capsuni dar mai inainte un pic in pat 10-15 minute ca sunt rupta, am plecat de la 6.30 dimineata

Doamne iti multumesc ca mai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am osarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Salutare!

Sunt Roxana si o viitoare mamica de bulgarasi! DPN: 14 februarie, dupa calculatorul de la fiv! Inca n-am ajuns la eco! Am doar un test de sange de azi pozitiv si unul de urina cu 2 zile in urma dupa ce am mancat un borcan de conopida murata de 800g! Vineri merg sa repet testul de sange si sper sa fie totul bine, asa cum a fost si la prima sarcina!
Deocamdata o cunosc doar pe anangel-lexi de la Bucurii, prima mea odisee si abia astept sa cunosc si mamicile de bulgarasi!
Sper sa avem o odisee frumoasa si va doresc, ce-mi doresc si mie, sanatate, sarcina usoara, bebe sanatos tun si la termen!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Bine ai venit Beatrix, abia astept sa stam la taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Mihaela, Matzaila, mie mi s-a vazut embrionul bine la 5 sapt si 6 zile....pe la 4 saptamani si 6 zile s-a vazut sacul gestational si sacul yolk....acum mi s-a recomandat ca la 7 saptamani sa vedem inimioara bebelui! deci pe la sf saptamanii ar cam trebui sa repet ecografia! sa vedem ce-mi sugereaza si doctorul...diseara merg la consultatie!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+
minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Salutari fetelor si bun sosit noilor viitoare mamici .
Sa dea Domnul sa aveti sarcina usoara , bebici sanatosi si la termen.
Prea multe noutati eu nu am,de spatamana viitoare sper sa va pot spune mai multe ... am citit tot ce scrieti voi, ma bucur sa va vad mai relaxate ca unele ati auzit deja cum bate inimioara bebelusului.
Acum am o intrebare ... cum faceti cu epilatul in perioada asta ca fara nu se poate ... catre ce optati :lama, ceara de unica folosire sau ceara normala , aparat sau crema ... stiu ca sunt pareri multiple si ma intereseaza parerea voastra .
Toate cele bune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

aparat picioare si axila

aparat de tuns + penseta inghinal; cand nu ma mai lasa burta sa fac cu penseta o sa fac doar cu apart de tuns
inainte de nastere il rad cu lama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Lexi, cum se mai simte fetitza ta? Sanatate!
beatrix sarcina usoara!!

Legat de nasteri..eu am facut cezariana (impusa), dar acum mi-as dori sa nasc natural, daca totul decurge bine..mai vedem.

Alina 7+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Beatrix, ma bucur enorm ca ni te-ai alaturat! Promit ca maine le trec in listuta pe noile viitoare mamici!
Alina_anto, multumesc de intrebare. Din pacate, dupa ce in timpul zilei a fost totul ok, acum a inceput sa se planga de dureri de burta si a facut 5 scaune moi-moi. Acum am pe foc un pic de orwz peste care am ras un morcov. Daca nici dupa asta nu se simte mai bine, ne prezentam la spital...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 8+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput