Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neata!
nici eu nu sunt de acord cu cezariana la cerere, si e pacat ca se practica in romania asa des.
eu am asteptat pana in ultima clipa in speranta ca voi naste natural, dar din pacate nu s-a putut. nu imi era frica de operatie, dar mi se parea firesc sa nasc natural. acum voi face tot cezariana si sper sa fie la fel de usor si nedureros ca la Mara

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

buna fetele
Matzaila multumesc pt urare
Si eu es vrea nastere naturala,chiar daca imi este frica de durere,dar pt bebe fac orice,as opta pt cezariana doar daca ar fi complicati.A nascut cumnata mea in decembrie normal si mi-a povestit cum a fost,nu ii chiar asa de rau.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ink@ spune:

buna fetelor!

Daca tot vorbiti de nastere, pe mine ma ingrozeste acest lucru, dar tot trebuie sa-l fac pana la urma:))) eu tot pentru natural cu anestezie optez, dar depinde cum va decurge sarcina. Mie imi e foarte frica de perioada dupa nasterea de cezariana, de durerile operatiei, dar mai ales cum o sa impac situatia cu bebe care urla si eu cu dureri de operatie:)))
vineri ma duc la control si o sa revin cu vesti.

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Bun venit, Oana! O sa te trec in listuta de indata ce am putin timp, daca nu, rog fetele care se pricep, s-o faca.
Eu am fost azi la eco sa-i vedem inimioara lui bebe, e totul bine, varsta sarcinii e aceeasi cu varsta conform calendarului, bebe are 13 mm si o inimioara puternica. Analizele mi-au iesit si ele bine.
Sunt insa suparata ca fii-mea a vomitat de cateva ori de dimineata si sunt foarte speriata. Mi-am luat o zi de medical sa stau cu ea sa vad cum se mai simte si daca tot ii e rau, dupa-masa mergem la spital. Sunt tare speriata!
Iaura, de ce zici ca nu ai voie sa conduci? Parca asa am inteles din postarea ta de aseara. Eu nu stiu sa fie contraindicat. Eu conduc zilnic 100 km in total (spre si de la servici) si ma simt foarte bine. Ba chiar sper sa reusesc sa fac asta pana in ultimul moment, inainte de nastere.
Apropo de nastere, eu as vrea fie natural cu epidurala, fie natural 100% dar in apa. Trebuie insa sa ma mai documentez despre nasterea in apa aici in oras la noi.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 8+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

eu nu reusesc sa-mi ascund linkul si pace....cred ca sterg prea multe paranteze, sau nu le sterg pe toate....

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=elenusht&year=2012&month=1&day=28&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Anangel, eu cand eram mica eram haplea si de multe ori vomitam pentru ca nu mestecam bine. Are si febra? ce a mancat aseara si de dimineata? Stiu ca nu e bine sa-i dai laptic in momentul asta.
Eu sunt o mica lasa. Mi-e frica de ace, de spital, de doctori. Totusi sper tare mult sa ma intareasca Dumnezeu si sa fie totul in regula cu bulgarelul nostru si sa reusesc sa-l aduc pe lume natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

elena,faci asa:

[url = " http...... "] cuvantul care vrei sa apara [/url]

fara spatii intre ele,eu am lasat spatii...sa poti vedea

iar ghinimelele le pui asa " NU asa ''

spor!

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

lexi..daca vomita mereu..atunci du-te la spital,de nu...n-are rost.toti stim cum sunt spitalele.

incearca sa o hidratezi.e important.

iti recomand humana elektrolit...pusa in ceai,apa.

nu ii da lapte acum,cum spuneau si fetele.

poate fi de la caldura,un aliment care nu i-a priit, ori un virus...

face si diaree,febra?

eu una,m-am lamurit cu spitalele.

noua abia ce ne-a trecut o pneumonie interstitiala urata si un virus aftos,facut pe penumonie(avea gingiile inflamate,rosii si sangerande).pediatra a zis internare.eu nu am vrut.ne-am tratat in ambulatoriu.

in spital am fost acum doua luni,cand luase ROTAVIRUS...si vomita jet...

sanatate!

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumesc fetelor de vorbele bune si de sfaturi. Vad ca nu mai vomita, Doamne ajuta! Ba chiar a si mancat putin si vad ca e ok, e vioaie. Nu i-a priit ceva aseara, e clar.
Eu ziceam de spital in primul rand pentru ca sunt speriata cu epidemia asta de e-coli si in al doilea rand pentru ca miercurea aici doctorii nu au program decat dimineata, deci pediatrul ei nu e acum la cabinet. Oricum sper sa nu fie nevoie sa ajungem la niciun doctor.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 8+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

multumesc my lady, am reusit!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+
minunea noastra

Mergi la inceput