Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mihaela, sara bine ati venit! sarcini usoare

sara, multumesc, sa stii ca e cumintica. adica doarme bine, mananca bine, in schimb e super activa nu sta locului o secunda sper sa fie si bebele asta nou, la fel de bun ca ea. e bine totusi ca e incantat cel mare de fratior/surioara

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Am facut beta si valoarea e 99.8, iar valoarea de referinta 0-4 deci sunt insarcinata nu?
Probabil a fost o ovulatie tarzie ca luna asta chiar nu am facut teste si nici nu am stat cu picioarele pe pereti dar ii multumesc lui DD ca a venit .
Ma apuc de citit din urma .

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ian.feb2012

Mihaela si Sara, am uitat sa va rog, daca vreti, sa-mi dati si datele voastre de nastere, sa stim cand sa va felicitam!

16.10.1984 si onomastica sfintii arhangheli
Multumesc din suflet ca m-ati primit la voi si ca m-ati trecut pe prima pagina, iar de urari nici nu mai vorbim.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Eu am o zi cumplita la birou. Am o colega cu care lucrez care de cand a aflat ca sunt insarcinata imi paseaza mai nou toata treaba ei. Ei ii este foame prima, nu conteaza ca eu sunt graviduta si se invarte pamantul cu mine, ea vrea la baie, la tigara, la cafea, la o gramada de chestii si eu trebuie sa-i tin locul in timpul asta si ma intarzie mult.
E simpatica si vorbesc mu;te lucruri cu ea dar acum imi pare rau ca si-a luat-o in cap. Mai stau saptamana asta, poate mi se pare mie din cauza hormonilor desi nu cred cat fiind faptul ca in momentul asta eu stau la ea la birou tinandu-i locul pentru ca a intins-o pentru ca avea cel mic al ei serbare.
Inteleg partile astea cu serbare si copii si nu as avea nimic impotriva daca pana la ora asta si-ar fi vazut de ale. Sunt pur si implu epuizata si nu stiu de unde sa o apuc si nervoasa pe oamenii care profita de faptul ca vorbesti normal cu ei. Trebuia sa fiu o intepata cu nasul pe sus de la angajare si rezolvam problema.

Matza ce bine imi pare ca m-ai luat cu tine la odisee, ti-am zis eu ca nu pleci singura.
Eu zic sa mai ai un pic de rabdare si daca vezi ca continua asa colega ta sa ii spui, sa nu o lasi sa isi bata joc de tine.
Apropo fetele ce intrebari ar trebui sa ii pun maine doctorului, stiu ca el stie ce are de facut dar totusi ce ar fi bine sa il mai intreb eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

buna seara fetelor,o fost cam cald astazi la examen,dar trebuie sa fiu tare ca sa iau toate examenele si sa trec in anul 2 la master,ca daca sunt la facultate atunci iau indemnizatia pentru cresterea copilului, si cum nu lucrez,trebuie sa merg la scoala ca sa iau banuti pt bebe.
Matzaila si eu sunt de parere ca ar trebui sa vorbesti serios cu colega ta si sa o faci sa te inteleaga,ca doar tu esti cea insarcinata,nu ea
toate burticile

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Aly_k, bafta scumpa la examene. Sa le termini repede si sa le iei pe toate. Miha, valoarea nu e mica, depinde cand ai ovulat. Vezi daca se dubleaza la doua zile si este totul ok.
Ma bucur ca ti-am purtat noroc. Le doresc tuturor fetelor de la aspirante sa ajunga mamici cat mai repede.
Am si eu probleme cu somnul, in sensul ca ma trezesc des sa merg la baie.
Alta intrebare pentru voi toate, v-ati gandit la nastere? ce preferati, naturala sau cezariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

pe mine nu m-ar fi deranjat nasterea normala insa: port ochelari cu drioptrii de 3.75 si ceva mai demult am avut hepatita B si nu vreau sa risc sa mai fi ramas ceva prin sange si bebele sa ia. Iar cu drioptriile stiu ca nu prea e bine sa impingi cand tre sa iasa...deci cezariana! Cred ca in ultima perioada numai cezariene au facut toate prietenele mele si a doua zi se simteau super bine si mergeau!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Eu sunt adepta nasterii naturale, cu peridurala evident altfel as vrea cezariana Nu cred ca as avea putere sa nasc natural fara nimic care sa ma ajute cu durerile.
Prietena mea cea mai buna a nascut cu peridurala si cu cateva minute inainte de expulzie vorbea cu mine pe sms-uri. Imi este frica insa de taieturile pe burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

este recomandat daca nu sunt probleme de sanatate la mijloc sa se opteze pentru nastere normala, dar decat sa risti, pentru bebe mai bine te tai.

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Miha, sa ne dai de veste ce ai facut la doctor.
Da, daca nu ai probleme de sanatate, evident. Am insa cunosinte care opteaza petru cezariana ca se gandesc ca e mai comod sau ca le este frica. Din pacate doctorii nu expun riscurile pe care o mamica le intampina la cezariana.
Eu am o prietena care a nascut anul trecut si care a avut mari complicatii la maternitatea Regina Maria. Nu a fost din cauza doctorilor de acolo si la ea se impunea cezariana dar cu ocazia asta am aflat o parte din riscuri.
Pe de alta parte am cunostinte si prietene care au nascut cu cezariana si la care a fost ca de vis. Fara durerile cumplite de a doua zi si asa mai departe. La una singura a fost foarte foarte greu.

Mergi la inceput