Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 3
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgia79 bravoooo Lia eu abia astept sa primesc dopplerul ala ( care sper sa fie si bun de ceva) sa ma calmez... mi se tot pare ca nu o simt desi mi-a spus cineva ca la varsta asta nu e musai s-o simt mereu ca poate sta intr-o pozitie in care sa n-o simt oricum m-a cam durut si burtica in ultimile 2-3 zile si de asta stau cu griji! sper sa fie doar paranoia de sarcina! O sa mai intru mai pe seara sa va spun ce si cum ( daca-l primesc) acum imi astept sotiorul sa vina sa ma ia! +16 Ioana Teodora mami de Iustin 09/04/2009 bobitza mea |
chiar te rog
sa ne povestesti
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+16
georgia79 spune:
Lia, din cate am inteles eu in pozitia aceea nu se mai exercita presiune asupra colului. ( adica numai exista riscul sa se dilate colul si sa pierzi bebele... ufff ce greu mi-a fost sa sciu asta dar nu stiam cum sa ma exprim altfel)
La fetele cu cerclaj stiu ca exista riscul sa se rupa si firul acela care s-a pus acolo din cauza acestei presiuni si atunci apar alte complicatii.
Hai ca trebuie sa fug!
Te pup!
+16 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
carola spune:
din cate imi dau eu seama, nu cred ca exista presiune pe col din partea bebelui de la varsta asta pentru ca este prea mic. mai tarziu o sa ne fie greu pentru ca o sa ne apese pe col. ufff. mi-e groaza.
Lia, dar nu merge sa iti pui niste perne sub fund sau picioare?
16+
www.flickr.com/photos/carola456
Lia73 spune:
citat din mesajul lui carola din cate imi dau eu seama, nu cred ca exista presiune pe col din partea bebelui de la varsta asta pentru ca este prea mic. mai tarziu o sa ne fie greu pentru ca o sa ne apese pe col. ufff. mi-e groaza. Lia, dar nu merge sa iti pui niste perne sub fund sau picioare? 16+ www.flickr.com/photos/carola456 "Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie |
nu e aceasi pozitie
cik
asha mi-a zis
carola
am pirdut prim sarcina la 18 saptamani
era asha joasa incat la 16 saptamani mi-a facut eco transvaginal ca nu putea abdominal ca era sub osul pubian
iar acum sincera sa fiu
suflu si in iaurt cum, e proverbul
si incerc sa fac tot ce-mi sta in putinta
macar stiu ca am facut tot ce mi s-a zis
am 38 de ani
mama a intrat la menopauza la 42
ca sa nu mai zic ca nu mai vreau traume
am mare incredere ca de data asta o sa fie bine
DOAMNE AJUTA ptr toate !!!!!!!
bebelinul meu scump
+16
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
nu e aceasi pozitie cik asha mi-a zis carola am pirdut prim sarcina la 18 saptamani era asha joasa incat la 16 saptamani mi-a facut eco transvaginal ca nu putea abdominal ca era sub osul pubian iar acum sincera sa fiu suflu si in iaurt cum, e proverbul si incerc sa fac tot ce-mi sta in putinta macar stiu ca am facut tot ce mi s-a zis am 38 de ani mama a intrat la menopauza la 42 ca sa nu mai zic ca nu mai vreau traume am mare incredere ca de data asta o sa fie bine DOAMNE AJUTA ptr toate !!!!!!! Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +16 |
Lia, imi place tare ca esti optimista cu siguranta de data asta va fi bine
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 14+
abramburika spune:
Vin si eu rapid, sa nu va tin pe ghimpi. E bine. Nici urma de sange, hematom, dezlipire de placenta, nimic. Bb era bine, miscacios. Nu se stie de ce, cauze necunoscute, sarcina evolueaza bine.
O fi de la efort sau cica ar fi uterul mai vascularizat... chiar n-am idee, insa semne de ingrijorare nu sunt. Nu am mai avut pete de ieri, nici urme de hartie.
Mai bine asa, nu mai caut explicatii, imi concentrez atentia sa fie bine de-acum incolo.
Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 15s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
dana n. spune:
citat din mesajul lui abramburika Vin si eu rapid, sa nu va tin pe ghimpi. E bine. Nici urma de sange, hematom, dezlipire de placenta, nimic. Bb era bine, miscacios. Nu se stie de ce, cauze necunoscute, sarcina evolueaza bine. O fi de la efort sau cica ar fi uterul mai vascularizat... chiar n-am idee, insa semne de ingrijorare nu sunt. Nu am mai avut pete de ieri, nici urme de hartie. Mai bine asa, nu mai caut explicatii, imi concentrez atentia sa fie bine de-acum incolo. Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine . ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 15s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Bravo Petro!
Ma bucur ca este totul bine.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 14+
abramburika spune:
dana - , te imbratisez strans!!
Nici nu iti imaginezi ce usurare pt. mine ecografia asta!! Am mai imbatranit cu 1 an de duminica incoace, ooofff!!
abramburika spune:
Aaa ... si pt. ameteli, invarteli si alte stari de slabiciune mi-a dat Polase pliculete, unul pe zi.
Lia73 spune:
citat din mesajul lui abramburika Vin si eu rapid, sa nu va tin pe ghimpi. E bine. Nici urma de sange, hematom, dezlipire de placenta, nimic. Bb era bine, miscacios. Nu se stie de ce, cauze necunoscute, sarcina evolueaza bine. O fi de la efort sau cica ar fi uterul mai vascularizat... chiar n-am idee, insa semne de ingrijorare nu sunt. Nu am mai avut pete de ieri, nici urme de hartie. Mai bine asa, nu mai caut explicatii, imi concentrez atentia sa fie bine de-acum incolo. Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine . ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 15s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
incearca sa nu mai faci efort
ma bucur sa aud ca esti bine
bebelinul meu scump
+16