Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
abramburika spune:
lia - merci mult .
Pai da, ma duc sa ma hodinesc , mai mult psihicul decat fizicul, ca m-am consumat enorm ...
Pe maine, o seara placuta!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 15s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
georgia79 spune:
Bravo Brambu!!! Ma bucur ca esti bine si totul in regula cu bebe!
Carola,presiunea asupra colului nu e exercitata doar de bebe ci si de placenta care in cazul in care e mai jos inserata... preseaza tare. In plus sa nu uitam de lichidul amniotic si de marirea uterului!
Eu inca n-am primit dopplerul dar cica vine sigur in seara asta... stau ca pe ghimpi!
Va pupicesc pe toate!
+16 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
miereamara spune:
Petro ma bucur ca vestile sunt bune! Pupici!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 15+
arleza spune:
Buna fetelor, am fost si eu astazi la TT si bebe e bine,numai ca mi-a zis medicul ca am colul cam scurt, 3,8 cm si ma luat o frica de nu mai pot.Mi-a zis repaos total, sa nu mai ridic nimic si sa stau mai linistita.Eu care luam si un lighean plin de rufe si bidon de apa de 5 l si sunt si o fire activa,dar nu e asta ca stau linistita cat e nevoie numai sa nu se mai scurteze.
LIA ce bine ca ai venit, mi-ai lipsit mult.
Tu de cat ai avut colul de ti s-a recomandat cerclaj?Ca nu mai pot acum numai la asta ma gandesc.Si mai vroiam sa intreb ceva:cand simti presiune pe burtica inseamna ca sunt contractii?Nu ma doare burta doar am simtit de cateva ori presiune asa pe burta.
VA rog astept raspunsuri cat mai curand.Multumesc mult.
gravi 15 +
carola spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
nu e aceasi pozitie cik asha mi-a zis carola am pirdut prim sarcina la 18 saptamani era asha joasa incat la 16 saptamani mi-a facut eco transvaginal ca nu putea abdominal ca era sub osul pubian iar acum sincera sa fiu suflu si in iaurt cum, e proverbul si incerc sa fac tot ce-mi sta in putinta macar stiu ca am facut tot ce mi s-a zis am 38 de ani mama a intrat la menopauza la 42 ca sa nu mai zic ca nu mai vreau traume am mare incredere ca de data asta o sa fie bine DOAMNE AJUTA ptr toate !!!!!!! Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +16 |
da, tu fa ce este mai bine pentru tine! tu stii cel mai bine. eu ziceam din ce am vazut in Municipal. mai bine sa fii precauta. si eu fac tot ce tine de mine sa-i fie bine lui bebe.
eu astazi mi-am facut pentru prima data injectia cu innohep singura si ciudat nu am sangerat ca atunci cand mi-a facut asistenta si nici nu m-a durut. oare ce am gresit? ca eu asteptam durerea .
16+
www.flickr.com/photos/carola456
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arleza Buna fetelor, am fost si eu astazi la TT si bebe e bine,numai ca mi-a zis medicul ca am colul cam scurt, 3,8 cm si ma luat o frica de nu mai pot.Mi-a zis repaos total, sa nu mai ridic nimic si sa stau mai linistita.Eu care luam si un lighean plin de rufe si bidon de apa de 5 l si sunt si o fire activa,dar nu e asta ca stau linistita cat e nevoie numai sa nu se mai scurteze. LIA ce bine ca ai venit, mi-ai lipsit mult. Tu de cat ai avut colul de ti s-a recomandat cerclaj?Ca nu mai pot acum numai la asta ma gandesc.Si mai vroiam sa intreb ceva:cand simti presiune pe burtica inseamna ca sunt contractii?Nu ma doare burta doar am simtit de cateva ori presiune asa pe burta. VA rog astept raspunsuri cat mai curand.Multumesc mult. gravi 15 + |
2.83 aveam colul
ti-a facut branescu eco?
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+16
carola spune:
citat din mesajul lui abramburika Vin si eu rapid, sa nu va tin pe ghimpi. E bine. Nici urma de sange, hematom, dezlipire de placenta, nimic. Bb era bine, miscacios. Nu se stie de ce, cauze necunoscute, sarcina evolueaza bine. O fi de la efort sau cica ar fi uterul mai vascularizat... chiar n-am idee, insa semne de ingrijorare nu sunt. Nu am mai avut pete de ieri, nici urme de hartie. Mai bine asa, nu mai caut explicatii, imi concentrez atentia sa fie bine de-acum incolo. Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine . ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 15s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Brambu, ma bucur ca esti ok. ai grija de tine si menajaza-te!
16+
Lia73 spune:
carola tre sa vb cu walki
ea stie mai bine
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+16
carola spune:
citat din mesajul lui georgia79 Carola,presiunea asupra colului nu e exercitata doar de bebe ci si de placenta care in cazul in care e mai jos inserata... preseaza tare. In plus sa nu uitam de lichidul amniotic si de marirea uterului! +16 Ioana Teodora mami de Iustin 09/04/2009 bobitza mea |
asta nu stiam. merci de info.
si eu am doppler si nu mai pot sa il folosesc pentru ca nu mai am gel. oricum nu l-am gasit pe bebe de cate ori am incercat sa il ascult.
16+
carola spune:
citat din mesajul lui arleza Buna fetelor, am fost si eu astazi la TT si bebe e bine,numai ca mi-a zis medicul ca am colul cam scurt, 3,8 cm si ma luat o frica de nu mai pot.Mi-a zis repaos total, sa nu mai ridic nimic si sa stau mai linistita.Eu care luam si un lighean plin de rufe si bidon de apa de 5 l si sunt si o fire activa,dar nu e asta ca stau linistita cat e nevoie numai sa nu se mai scurteze. LIA ce bine ca ai venit, mi-ai lipsit mult. Tu de cat ai avut colul de ti s-a recomandat cerclaj?Ca nu mai pot acum numai la asta ma gandesc.Si mai vroiam sa intreb ceva:cand simti presiune pe burtica inseamna ca sunt contractii?Nu ma doare burta doar am simtit de cateva ori presiune asa pe burta. VA rog astept raspunsuri cat mai curand.Multumesc mult. gravi 15 + |
pareri si pareri. mi-e mi-a spus medicul ca la 2 si ceva e col scurt. eu il am 3.5 si cica e ok :).
16+