Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Everything, n-ar fi o problema ca e pasionat de munca lui, atata timp cat e pasionat si de tine si noua ta stare, de femeie insarcinata si tine cont de asta.. adica, la un moment dat, trebuie puse in balanta, cam ce/cine e mai important, dar astea numai voi doi, discutand deschis, le puteti rezolva... lucrurile se schimba in viata si va trebuia amandoi sa faceti sacrificii, pentru ca nu va fi mai usor cand va aparea un bb mic, din contra, d-aia are dreptate Ralu, nu le lasati asa, incearca sa te faci ascultata si inteleasa bine de catre el, acum, ca nu stii cum se pot transforma starile astea in atata depresia post-partum, Doamne fereste... care sa stii ca poate fi foarte urata si greu de depasit, eu chiar cunosc vreo 2 cazuri, nu mai povestesc..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Imi cer scuze ca dau buzna la voi. Sunt o mamica din odiseea ian-feb 2011, si vreau doar sa va las un link cu produsele mele de pe okazii www.okazii.ro/catalog?user_list=ziki&sort=timp_ramas_desc" target="_blank">AICI
daca va intereseaza ceva, imi puteti lasa un PM

Vreau sa va urez sarcina frumoasa si nastere usoara !

Sanatate si o zi frumoasa va doresc!

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Buna dimineata dragelor....Nici una nu s-a trezit? Apai eu am fost aseara la o nunta si sunt gata sa merg in piata la ora asta si voi dormitati?

Sa ofer o espresso scurt sau lung dupa preferinte cu lapte sau nu...

Eu astazi am decis ca este zi de leneveala. Merg pina in piata sa iau una alta, o carnita buna pentru gratar si ma arunc in piscina vecinului pe care inca nu am avut timp sa o testez.

Revin mai tarziu sa vad dac araspund ecineva la apel, altfel va urez o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

luny, pe noi acum 2 ani susesi in septembrie ne-a costat 2000 euro, in camera aia meseriasa de care va ziceam (pe care noi sincer n-am stiut-o, am cerut ce au mai ieftin...si am primit ce aveau mai scump , dar senzatia mea e ca n-am platit pentru ea la adevarata valoara). asta in conditiile in care T n-a platit nimic ca avea 1 an jumate. acum cred ca ar fi minim 2500...
everything eu ti-am scris ca psiholog, sunt lucruri fundamentate a caror valabilitate este testata de peste 100 de ani de cand fura descoperite. tu esti mult mai importanta in demersul asta decat sotul. daca el nu are timp, tu ar trebui sa te gandesti ca vei avea infinit mai putin dupa ce vine bebe. asa ca poti incepe o terapie tu. poate participa si el la anumite discutii si ar fi benefic sa incerce sa inteleaga ce se petrece cu tine, faptul ca ai nevoie de sustinerea lui emotionala, si apoi de cea financiara si ca a face un copil (a-l face om, nu a-l aduce pe lume) inseamna (inclusiv pentru tata) un demers care incepe cu actul procreerii si se termina cand copilul pleaca de acasa la maturitate
brambu eu sunt in dileme...am citit eu trunchiat?, pana la urma sagnerarile au avut o cauza determinata? ca am vazut un raspuns al unei fete din care asta am dedus. eu imi amintesc ca citisem altceva...scuze daca am incurcat borcanele si am fost prin plop cu sugestiile mele

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 17+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

edit: bebelina a shutat aseara cu putere, eu cred ca s-ar fi simtit prin piele....pacat ca nu a fost nimeni langa mine sa testez daca-s io nebuna sau chiar se poate simti (bebelina ecografic e cu 10 zile mai mare decat saptamanile de la semnatura)

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 17+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata burtici.

eu sunt praf, aseara am ajuns si la medlife sa ma consulte un internist si bineinteles un gineco ca am tusit ca magarul dupa spusele sotului.
sa incep cu ginecologul(ca e partea mai imp) ne-a facut o eco(cam primitiva da ce conta imp e ca l-a vazut pe bebe) unde al meu bebeloi era in mare actiune, se zbenguia de mama mama, placenta ok(nici o desprindere de la tuse, doamne fereste) si dupa pe masa sa vada colul care era inchis...ma intrebat cat de lung e colul si bineinteles ca nu am stiut sa ii rasp ca de nu aveam dosarul la mine

bun acum internistul concluzia am o posibila bronsita cacacioasa care incepe sa coboare pe plamani: tratament amoxicilina de 500 1 la 12 ore.
si gineco de la medlife si dr meu pe care l-am sunat ca nu iau nimic fara sa il consult mi-a zis ca e foarte ok antibioticul si nu afecteaza cu nimic mai ales la 16 sapt cand bebelinul e dezvoltat complet.
a si mi-a zis 2-4 nospa pe zi cat ma tine tusea si mi-a mai prescris niste supozitoare cu scobutil in caz ca nospa nu isi face rpd efectul si pe mine ma doare burtica.

aaa si sa nu uit posibilul motiv al racelii....aerul conditionat....mi-am zis ambele dr. ca mai ales ala din masina e jale pt gravide care au oricum imunitatea scazuta.

asa ca distractie ce sa zic.bine macar ca de dim a inceput tusea sa rupa si sper sa nu ma mai tina mai mult de 2-3 zile

daca era dupa mine nu as fi luat nimic da deja tusesc de 4 zile cel putin

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! ma pregatesc sa iau piticul pe sus si sa merg cu el in parc..
Ralu, multu si-s de acord cu tine in tot ce i-ai spus lui everything.. si sigur se simtea bebelina, la 17 s si ceva!
Bela, sanatate si bine ai facut ca ai fost la dr, si ca iei antibioticul ala, caci daca nu, poti face mai mult rau copilului daca nu iei tratamentu, cu o bolesnita d-asta... nu e de gluma..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

da luny asa mi-a spus si dr de la medlife ca e mult mai putin periculos un antibiotic decat poate fi febra de ex. a zis sa nu risc...mai ales ca mi-a dat doza mica cat sa curete pe acolo ce e de curatat

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t
brambu eu sunt in dileme...am citit eu trunchiat?, pana la urma sagnerarile au avut o cauza determinata? ca am vazut un raspuns al unei fete din care asta am dedus. eu imi amintesc ca citisem altceva...scuze daca am incurcat borcanele si am fost prin plop cu sugestiile mele

Cauze necunoscute. Nu stiu ce raspuns ai citit tu, da' cred ca erau dinaintea vizitei la medic si erau numai presupuneri (dezlipire de placenta, hematom etc.). Dupa ce am fost la dr. mi s-a spus ca poate de efort, oboseala sau ca e uterul meu prea vascularizat. Oricum, nimic sigur si concret.

Asa ... neata!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

ralut, iti multumesc pentru raspunsuri...si vreau sa va felicit pentru bebelina ta fotbalista!

13+

Mergi la inceput