Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

CORY nastere usoara si bebelusi mancaciosi.

Ireth si Roxana

tuturor copilasilor

Alinuff in pumnii sa fie bine, sa reuseasca bebelina sa stea cat mai mult in burtica.

Savvy a nascut cumnata mea marti la Municipal si a dat asa: 200 Ron anestezist, 1000 Ron dr la cezariana + cate 5, 10 lei pe la asistente.

Roxy tinem pumnii...oau, 2 sapt...ce putin mai e.

Alexia la Casa Latina am facut noi botezul lui Razvi in 2009 si nu aveau mese rotunde. Acum stiu ca au deschis mai multe saloane (Italian, Spaniol, Gradina de vara), dar nu am fost. Noi acolo o sa facem botezul iar ca bisericutza o alegem tot pe cea de langa Academie, cea mica de lemn.

Krissy bafta la morfologie azi...asteptam vesti.

Ireth si Babyblue si mie imi era greu sa ma inchipui strambandu-ma si facand in toate felurile pentru un copil...ehe. sa ma vedeti acum, clown=ul e mic copil.

Noi suntem bine, adica eu si bebelina, ca Razvi are otita si amigdalita ...de marti seara o tinem cu 39, 39.7, ba aseara ne-am distrat cu 40.1. Suntem de ieri pe antibiotic, sper sa-i treaca febra repede sa putem iesi din casa ca saracutzul numai "paP vroia sa mearga ieri. Si uite asa am sarbatorit noi 1 iunie.

O zi usoara tuturor si multi

Crisspy, fericita de Razvi si 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna dimineata!

Offf, ce m-am saturat de ploile astea care vin cand ti-e lumea mai draga!

Krissy, am vazut la TV cat de frumos este anul acesta la Sibiu. Esti o norocoasa sa te nimeresti in plin festival! Si succes azi la eco, asteptam sa ne dai detalii.

Babyblue, drum bun si cat mai multa relaxare!

Alinuff, sa inteleg ca esti prima din odisee care naste? Dupa aceea sa vedem cine dintre Roxi si Florina_g te urmeaza la nastere!

Adra, asadar tu vei naste in Bucuresti.

Fetelor, nu cred ca sunt azi cu fundul in sus, dar pe mine ma deranjeaza cand vorbiti de cirese si alte chestii. Eu nu pot ajunge in fiecare zi in piata, si in fine, ideea este ca efectiv salivez cand vorbiti de cirese, capsuni samd.
Adica, nu mi se pare normal sa etalam ce mancam. Chiar daca eu personal nu cred in zicala ca o femeie gravida poate avea probleme daca pofteste, trebuie sa tinem cont de faptul ca unele dintre noi pot fi mai pofticioase. Poate altele chiar nu-si permit sa-si cumpere in fiecare zi cirese. Haideti sa ne abtinem putin si sa nu mai etalam ce mancam in fiecare zi. Imi cer scuze daca va supar - eu nu sunt pofticioasa, insa sunt anumite alimente la care nu ma pot abtine.

Ca de obicei, va doresc o zi buna si cu multa relaxare!
_
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

upssssss

viitoare mami de bebe strumf nazdravan Eduard-Gabriel
35+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

eu sutn vinovata florina , nu m-am gandit, sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

La multi ani! CORY
La multi ani! Ireth si Roxana, va doresc nasteri usoare si bebelusi sanatosi.
La multi ani! tuturor copilasilor

Alinuff - Imi pare rau pentru voi , sper ca cineva acolo sus va iubeste si se vor indrepta lucrurile . Mult curaj

Crisspy - saracutul de Razvi , sper sa ii treaca cat mai repede.

Vorbeati de strambaturi pentru cei mici si brusc ma pufnit rasul .
Al meu sot, cand eram insarcinata cu primul copil imi spunea sa nu ma astept sa impinga vreodata carutul ...ca el nu va face asa ceva...
Totul vine natural , uitati-va la pozicile de la semnatura "la maternitate", vorbesc de la sine, deci chiar din primele zile nu s-a mai dezlipit de ea ...

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

28 saptamani

Mergi la inceput

sa-ti traiasca fetita veronica , dulce foc , seamana cu mami. Ce mult par a avut la nastere , suntti o familie frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

buna burtici!!
azi mi-a venit mobila de la bebedesign...e dezastru in casa mai ales ca azi nu pot face nimic pt ca e sarbatoare...am mutat si repede in camera...va anunt cum iese mobila dupa weekend cand o sa o montam...oricum momentan nu am gasit nicio schita in pachet, nici factura nici nimic!! o sa le trimit si eu mail asa cum a facut si babyblue...partea buna este ca totusi culorile arata exact ca in poza de pe net...abia astept sa va arat camera :)
mamutz ai reusit cu comanda aia pe amazon? eu as vrea sa comand sap viitoare (dozez cumparaturile saptamanal :) ..am un wish list facut dar nu stiu cat ar costa transportul..oricum am incercat sa aleg toate produsele de pe amazon ca am inteles ca asa e mai convenabil...
si eu as fi vrut sa stiu mai multe despre preturile din spitale (elias in special) dar am vazut ca nu sunt multe fete care nasc aici..
legat de produse eu am cumparat de la sanosan momentan si nu voi mai lua nimic acum...astept sa vina bubulina sa vedem cum reactioneaza la astea si apoi daca e sa le schimb...
am intrebat dr. precum si pe maseuza daca este indicata centura dupa nastere (cezariana in cazul meu) si mi-au zis ca DAA!! La inceput o sa o tin un pic mai larga si apoi o sa ma strang din ce in ce mai tare...asa ca imi voi lua una de la chico...cat despre vergeturi eu am folosit toate cremele si uleiurile si pe picioare si fund tot nu am scapat de vergeturi...burta e singura ok dar sa vedem cum va fi pana la sfarsit...cei drept am luat mult in greutate si mereu am fost slabaa si ma asteptam ca pielea sanu reziste la atatea kg :( dar sper sa reusesc sa redresez apoi situatia cu sport, masaj, dieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Neata,

Pufi,intradevar am o problema cu maternitatea.Dar cel mai tare ma speria gandul ca va trebui sa nasc fara epidurala, chiar daca ar fi ost anestezistul care face epi stiam sigur ca nu are o foarte mare experienta.

Cat despre subiectul fructe in timpul alaptari eu stiu de la pediatru ca macar in prima luna trebuie sa ai grija ce mananci si chiar a specificat NU citrice pt. ca se irita la fundulet, NU cirese pt ca baloneaza si ii da colici NU capsuni pt ca sunt alergici

Produsele Sanosan, cumnata mea le foloseste si pana la momentul asta nu are nici o problema cu bebe, eu am ales Bubchen pentru ca nu are parabeni.

Crissy insanatosire grabnica lui Razvi

Veronica, m-am uitat si eu la poze si m-au emotionat atat de tare pozele ca mi-au dat lacrimile. Am vazut ca ai avut fetita la incubator , era pt icter sau ????

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 35+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florina_g

Gata fetele, am gasit...si mai bine nu cautam, am citit de un bebe care a murit la 2 luni, nu am mai avut rabdare sa caut motivul ca m-a busit plansul

35 +

rog tare mult sa evitam postari dintr-astea. sincer, nu vreau sa aud/citesc/gandesc lucruri dintr-acestea. nu le caut si as prefera sa nu le intalnesc, nici macar intamplator, pe un forum plin cu femei gravide.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Pufi eu am inteles ca pe perioada alaptarii poti manca cam tot ce ai mancat in sarcina ...ne dadea cineva un exemplu ca daca ai papat usturoi in sarcina , s-ar putea ca lapticul cu umpic de gust de usturoi sa ii placa lui bebe ( fiind obisnuit din burtica ) ...acum eu zic ce am auzit, cat de adevarat doar fetele ce au alaptat deja ne pot confirma/infirma
azi am limbarita

28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

n-am mancat fructe, n-am mancat varza/fasole, nu prea am baut lapte ... colici au fost, dar nu oribili.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput