Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

stiu alexia ca poti manca fructe crude atata timp cat bebelului nu-i fac rau, adica verifici, mananci cateva si daca totul a fost ok atunci este tolerat si de bebe, nu???

viitoare mami de bebe strumf nazdravan Eduard-Gabriel
35+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

adra am vrut sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Pufi eu am inteles ca pe perioada alaptarii poti manca cam tot ce ai mancat in sarcina ...ne dadea cineva un exemplu ca daca ai papat usturoi in sarcina , s-ar putea ca lapticul cu umpic de gust de usturoi sa ii placa lui bebe ( fiind obisnuit din burtica ) ...acum eu zic ce am auzit, cat de adevarat doar fetele ce au alaptat deja ne pot confirma/infirma
azi am limbarita

28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Da, eu am fost atenta la citrice si la toate legumele frunzoase, care contin multi nitriti si alte porcarii. N-am mancat ceapa si usturoi o perioada de cateva luni, n-am mancat deloc varza timp de doi ani si abia dupa vreun an jumate am indraznit sa mananc fasole

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Multumim de cafeluta, ma alatur azi si eu matinalelor (eu cred ca sunt cea mai matinala din odisee cu trezit obligatoriu la 5), dar cat mai sunt pe fusul orar al Romaniei am placerea sa fiu matinala in acelasi timp cu voi.

Vreau sa va zic ca azi am programare la examen morfologic, varianta romaneasca, si abia astept sa vad cum ne prezentam mai in detaliu decat sunt obisnuita acasa. Nu stiu de ce dar am un pic emotii.

Adra, cu alaptatul ai dreptate, nu e asa un regim draconit, e mai mult o chestie de bun simt. E liber la mult mai multe decat este legenda, si oricum e o chestie din nou foarte personalizata - depinde foarte mult de organismul mamei si al copilului.

Ramona, ma bucur ca ai ajuns cu bine la Palermo-ul tau... Scuza-mi indiscretia, dar ce faci acolo? Esti in vizita la cineva sau la vreo conferinta, ori esti doar in vacanta? Cat o sa stai? Iti doresc sa te intorci cu bine acasa.

Ca ma intrebati cum e la Sibiu - fooooarte frumos: oras curat si in plin festival international de teatru, deci si foarte animat si aglomerat cu vizitatori. Am prins si vremea asta faina de vara, asa ca am cutreierat si prin oras, si pe la tara, si pe la munte... Ca sa nu mai zic ca acasa e minunat - parintii ne rasfata, gradinuta mamei e plina de flori, cunostintele se bucura sa ne vada. Aspectele mai putin placute care ma deranjeaza de fiecare data cand ma intorc nu le bag in seama, ca sa nu-mi strice scurta vacanta.

Va pup si numai bine,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 29+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

si eu krissy am ceva emotii inainte de fiecare eco dar o sa-l vezi pe bebe , eu nu l-am mai vazut de la 29 de sapt. si atunci putin ca statea cu mainile si picioarele si cordonul peste fatuca .
Dragul meu mic, mai am putin si-l vad pe viu .

Apropos de fructe si sarcina, la inceput in primele 3 luni nu puteam manca mere, mi-era atata de rau de la ele ca nu ma puteam ridica din pat.....apoi am zis sa incerc sa mananc fara coaja desi e cea care contine majoritatea vitaminelor (si chimicalelor dar asta e alta poveste), si asa am inceput de atunci sa mananc zilnic cel putin un mar.
La fel a fost si ieri cu ciresele, am zis ca poate din cauza ca a fost prima oara pe anul asta, mai vad azi ........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza fetele!

Revin si eu dupa o zi agitata rau...
Alinuff, am citit povestea ta. Imi pare foarte rau, ce pot sa-ti spun decat ca ma bucur totusi ca s-a schimbat diagnosticul (inteleg ca diagnosticul actual e mai bland fata de primul). Conteaza enorm sa ai incredere in doctor, asa ca ma bucur ca ai gasit un doctor cu care sa te intelegi.
Am o prietena - cred ca am mai povestit - care stia de la 5 luni ca bebe al ei are o malformatie la inima si ca o sa moara imediat dupa nastere. N-a avut absolut nimic, doar ecografii diagnosticate gresit. Ma rog din tot sufletul sa fie si cazul tau! oricum ar fi, tine-ne la curent, multa bafta in continuare!

Babyblue, nici eu nu sunt genul mamos, asa cum zici tu. Cand am fost in weekend la prietena cu bebe de 5 luni, ma uitam putin stanjenita cum se maimutarea cu copilul, si eu nu eram in stare sa scot 3 cuvinte cu ea (nu stiu, nu-mi vine... poate cu al meu o sa fie altfel). Asta nu inseamna ca o sa fim mame rele. Ai mei parinti nu mi-au spus niciodata "te iubesc", iar pe tata il vedeam de mica ca un adevarat tiran (e mai dur, mai ne-mamos, ca sa zic asa ) dar asta nu inseamna ca nu ma iubesc. Ca fapt divers, cel mai mare respect il am pentru tata, asa dur cum e el.

Corry, la multi ani, multa sanatate si tie si familie tale (+cei din burtica, evident ) si sa te bucuri de ei pana la adanci batranete! Si nastere usoara

Savvy, pai la orice fel de eveniment eu stiu ca poti sa negociezi - vreau aia, nu vreau aia... si le spui foarte clar: NU fete de scaune cu fundita. La nunta am avut dar mi s-a parut o bataie de cap, daca as lua-o de la capat n-as mai face.

Ca tot vorbiti de produse eco.. am fost ieri intr-un Plafar si m-am speriat de preturi. Unt de corp pentru mamici si viitoare mamici (anti-vergeturi cred) - o cutie rotunda de 250-300 grame = 150 lei. Era sa imi pice din mana

Roxy, felicitari pentru aniversare si tie cum te mai simti? tot la pat? contractii?

Mai fac un post ca deja e prea mare.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Alexia, eu am folosit Sanosan crema anti-vergeturi. Ce sa zic... pana acum n-au aparut miroase bine, e ok ca pret.. sa stii ca ma gandeam sa merg tot pe mana lor cu produsele pt bebe. Vedem.

Lulusor, imi pare rau prin ce treci la sfarsit de sarcina... hai ca nu mai e mult. Ma rog sa nu fie cazul sa faci insulina. Si daca totusi se ajunge la asta... ma intorc la prima idee: hai ca nu mai e mult [:D[ si daca e pentru binele lui bebe, ce nu facem noi!

Anaemi, te invidiez pentru concediu... vreau si eu, dar deja fac foarte rau la mersul cu masina mi se pare ca abia mai incap in masina, cu scaunul dat in spate la maxim, picioarele cracanate ca altfel nu pot sta. Uff! de concediu, nici nu se pune problema

Mamutz, felicitari pentru stabilirea datei Ce e PABAL?

Alexutza_81, eu nasc la Cantacuzino. Cand e vorba de bani, fiecare doctor are pretul lui, nu e un standard anume. Iar la asistente cotizezi ca peste tot, cate 5-10 lei, in functie de "importanta" lor . Cu rezerva.. au si rezerve cu bebe in camera, si rezerve normale, unde bebe sta la comun. Depinde de doctor si de cum ti-o fi norocul, cat de plin e spitalul.

Acum am ajuns si la ce ai zis tu aseara Roxybarbu... ti-am zis noi ca o sa fie bine, si ca bebe e mare? scapi de stress mai repede, o sa vezi felicitari?

Krissy, multa bafta la examenul morfologic, sunt sigura ca o sa fie bine!

Alexia, si eu stiam la fel cu mancatul... daca ai mancat condimentat in sarcina, poti sa o faci si dupa, ca bebele e deja obisnuit.

Acum despre ziua de ieri: normal ca m-am si enervat, tata-socru e de vina dar mi-a trecut repede.. am fost la cumparaturi, am cumparat pentru bebe un tricou cu AC/DC pe care poate sa-l poarte de la 1 an, dar nu-i bai... ma gandeam ca peste un an nu-l mai gasesc, asa ca am profitat de ocazie , siii... mi-am luat forme de mufine si cine facea aseara la ora 9 mufine?? ghiciti!
apropos, acum pap mufine cu sana. mmmm

Multumesc tuturor pentru urari, vi le intorc inzecit!

30+

Mergi la inceput

sa-ti fie de bine ireth si eu de cand tot zic ca-mi iau forme si ca fac .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza si de la noi ,

m-ati omorat cu ciresele .....fug la piata ca nu mai este de stat
Roxy......bine ca te-ai mai linistit.
Krissy....noi am sta 1 an la Sibiu si asa tare mi-a placut....este ff frumos orasul
Alexia....multumim pt cafelutza
Ireth....pofta buna

29 + Arianna-Maria

Mergi la inceput