Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salutare burtici!
Tin sa va anunt ca (virgula) cu cateva mici exceptii, mi-am terminat bagajul de spital!
Florina sa iti traiasca sotul!
Multumesc si eu fetelor care mai scriu de universitar!
Adevarat s-a inaltat, Mamutz!
Veronica, e o scumpa printesa ta!
Savy, felicitari pt bebe grasunel si sanatos!
Bafta la eco fetelor!!!! Asteptam vestile!

33+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana
...
Eu pe timpul alaptarii am suferit dupa ciocolata pe care nu o puteam manca, deci acum bag de zor sa nu am nici un regret pt perioada alaptarii
......

Betty sora mea la ciocolata, sa vezi ce-o sa ne mai mustre doctorii!
Al meu a facut niste strambaturi data trecuta, ca vezi doamne se va face bebe prea gras si va fi greu de scos. Cred ca lui ii e teama sa nu ajunga la cezariana mai mult decat mie

31+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Ilida, la scoala mamei ne-a zis sa incercam sa evitam pe perioada sarcinii alimentele comune care dau alergii! de genul capsuni, arahide etc. Eu sincer le-am cam evitat, nu cred ca am mancat mai mult de 1 kg si ala impartit in mai multe reprize!

33+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Burtocika mie jaluzele exterioare mi le-au pus cei de la firma de termopane, dar acum ceva ani. Incearca la orice firma de termopane. Vezi intr+o piata de pe langa tine. A pus soacra mea mai recent sa vad daca mai are ea firma.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu nu prea inteleg faza asta cu alergiile ... Daca tu, ca mama, nu esti alergica la capsuni / arahide etc., de ce ar fi copilul ?

In perioada sarcinii cu Irina am mancat capsuni la greu, 1 kg pe zi, si mandarine la fel, intr-o perioada ! Scuze pofticioaselor Si mama imi povestea ca ea pe perioada cat era insarcinata (cu mine sau cu sora-mea, nu mai tin minte) nu a poftit decat la capsuni, si a mancat la greu.

Dupa nastere, Irinei nu i-am dat decat pe la vreo 2 ani, intai o bucatica mica, sa vad cum reactioneaza, apoi un pic mai mult. N-a avut nimic, doar ca nu i-au placut

Irina (2006) si 30+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Burtocika mie jaluzele exterioare mi le-au pus cei de la firma de termopane, dar acum ceva ani. Incearca la orice firma de termopane. Vezi intr+o piata de pe langa tine. A pus soacra mea mai recent sa vad daca mai are ea firma.

33+

Ti-am trimis PM, ca sa nu monopolizam discutia.

Irina (2006) si 30+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Ilida, la scoala mamei ne-a zis sa incercam sa evitam pe perioada sarcinii alimentele comune care dau alergii! de genul capsuni, arahide etc. Eu sincer le-am cam evitat, nu cred ca am mancat mai mult de 1 kg si ala impartit in mai multe reprize!

Aoleu, si cat de mare e lista aia de la scoala? Ca eu am mancat mereu nuci, capsuni, ardei iute...
Din ce citisem tebuie sa fie evitate alimentele alea la care parintii sau cineva din familie au alergii. Si cum nu stiam pe nimeni, am bagat la greu! Offff.......

31+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Burtocika in Titan zici huh? si noi stam la diham, destul de aproape:D
Babylicious multumesc pt urare.

In legatura cu spitalul municipal am o prietena care este in 30 saptamani si va naste acolo, ea din cate s-a interesat va da 1500 Ron la medic, doar atat mi-a zis, dar iarasi cum este si la elias, depinde de medic, cu cat este mai "faimos" cu atat preturile se ridica.De ex la medicul meu am mai intrebat si eu mamici pe la elias cand am fost la control si la doc meu se dau cam 300 euro naturala...acum eu stiu... oricum mi se pare aiurea ca stam, muncim atat, nu avem nevoie macar de o reteta timp de ani de zile si cand trebuie sa aducem pe lume un sufletel scoatem bani din buzunar si stam cu grija prin spital, care me anestezistul care e moasa care e doc la neonatologie, eu nu prea ma pricep sa dau bani la doc si ma gandesc ca in momentele alea cui si cum sa dai bani e o grija pe care ar fi mai bine daca nu ar fi.... asta e Romania...

35 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Hristos s-a inaltat!.........

Adevarat S-a inaltat!

Of pacatoasa de mine, ma credeti ca am uitat ca azi e inaltarea????
Am stat doar cu gandul ca e ziua mamei mele si am uitat de tot si toate. Deci tb sa ma bag la inrosit oua! Dar asta dupa ce vine apa ca astia aici in mijlocul orasului s-au gandit ca nu avem nevoie de apa pana dupa-amiaza Sa vad ce ceapa rosie am prin camara sau ce alti coloranti naturali mai gasesc/inventez.

Pupici Mamutz, merci de refresh !

31+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

burtocika ti-am raspuns
nu scriu mai mult acuma ca laptopul e la doctor si am o rablatura care merge groaznic

mama de Carol (29.12.2008) si 33+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput