Licurici de ianuarie-februarie 2009 (145)
Raspunsuri - Pagina 7
bpaula spune:
Salutare si de la noi!
am revenit din concediu ieri si acum incerc sa ma refac. A fost frumos, scurt si tare obositor. Dupa ce 3 luni n-am facut miscare deloc din cauza raului si vomitatului plimbarile prin Paris au fost cam mult pentru mine. Am mers noi mult si cu transportul in comun dar la gradinile si palatele lor...
Marius e plecat la ai mei. Imi este dor tare de el dar mai sta pana joi. Am vrut sa stea mami mai mult cu sora mea si cu el aici nu aveam ce face. Pana la urma se pare ca a fost o sarcina ce s0a eliminat singura .
Porumbita felicitari pentru sarcina! Sa fie sanatos bebe!
Crissppy sanatate multa lui Razvanel si sa se termine repede cu boala!
V-am citit si de la Paris, am scris si un mesaj lung si l-am pierdut ca uitasem sa ma loghez.
Eu sunt mai bine, vomit doar dimineata acum, peste zi si mai ales seara am greturi nasoale dar macar nu mai vomit atata. Vorba Irinei ar fi cazul sa se cam termine cu astea de acum . La Marius m-au tinut pana la saptamana 20 deci ar mai fi.
O seara placuta si pupici pentru toate!
flowerbee spune:
Crisspy, sanatate lui Razvi, imi pare rau ca este atat de bolnavior, sper sa sa se faca repede bine si sa te mai linistesti. Tine-ne la curent!
Sa va spun ce a facut domnisoara Alexia: eu scriam la teza si tati m-a trimis sa aduc ceva din living. Intre timp, adica in cateva momente, Alexia, care tocmai bea apa din canita, a intrat in dormitor, a gasit laptopul pe pat, īn func#355;iune si in priza si a turnat apa pe taste. In cateva momente, laptopul nostru Sony Vaio a murit. L-am dus la service insa laptopurile SV lui peste prajit nu sunt reparate in Romānia, ci doar in Germania. Asa ca l-am dus la alt service care nu este insa autorizat special sa vedem daca mai putem salva ceva.
In seara asta Ale mi-a mai facut o surpriza, de aceasta data f placuta, pt ca a spus singurica Inger, Ingerasul meu si s-a rugat la Doamne Doamne de sanatate.
Selene, iti vei schimba parerea cu privire la bb 2 imediat ce iti vei regasi speranta, indiferent de forma pe care aceasta o imbrac#259;: credinta in Dumnezeu, un job stabil si satisfacator care sa te tina departe de casa, o noua preocupare sau ceea ce iti doresti tu cel mai mult.
Eu imi doresc al doilea bebe. Nu conteaza ca la prima sarcina varsam si de 10 ori pe zi. Am fost miercuri la doctor si a fost ok, doar ca aveam o reatie pe piele #351;i parea a varicela. Evident ca era alergie la ceva ce am mancat, insa m-a plesnit ideea ca va fi greu la a doua sarcina sa ma feresc la ca prima de colectivitatile de copii, avand in vedere ca eu merg cu Ale peste tot.
M-as duce la o gradi si as prinde un virus, ca sa scap de chestia asta. Cred ca am innebunit!
Lisa, eu am fost la Roxette si a fost SUPER! Sper sa iasa si un dvd ceva.
Ma duc la teza ca vinerea viitoare o predau.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
miereamara spune:
Crisspy multa sanatate piticului si ai grija de tine! eu l-am vaccinat pe A. pt rotavirus, tocmai din cauza ca el a fost f devreme introdus in colectivitate. Pentru el a fost o solutie foarte buna, a avut doar doua episoade foarte usoare de infectii stomacale, desi copiii la el la gradi se imbolnavesc frecvent.
Flowerbee daca ti-e teama de boli de genul asta, mai bine fa-ti vaccinele ROR si cel pt varicela, nu ai garantie 100% ca iti ofera imunitate dar ai toate sansele. Am tras si eu o spaima din asta cu o eruptie care semana cu varicela la A., desi eu facusem boala in copilarie, tot mi-a fost teama pt ca eram la inceputul sarcinii. Acum am rasuflat nitel usurata cand am trecut in trimestrul 2.
Mare figura Alexia, s-o fi gandit ca ii este sete laptopului:) sper sa puteti sa-l reparati.
Bpaula bine v-ati intors din concediu! Cand mergi la medic? Ai aflat ce ascunzi in burtica?
Juniorul meu de abia acum a picat lat pt somnul de pranz (la 3 dupa amiaza), i-am dat niste ciocolata dupa masa de pranz si avea o energie mai frate!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 15+
flowerbee spune:
Miere, am vrut sa ma vaccinez insa nu am voie din cauza faptului c#259; am deja pozitivi trei tipuri de anticorpi (antitrombocitari, lupus anticoagulant si antitiroidieni) si ca un vaccin ii va zgandari. Plus ca varicela este insotita intideauna de trombocitopenie. Mi s-a recomandat de o dr hematolog f tanara sa "imi inchiriez un copil cu varicela", adica sa merg in vizita la cineva bolnav pt ca anticorpii se formeaza mai usor pt corp prin boala decat prin vaccin.
Crisspy, of, sa treaca rotavirusul asta mai repede. Vezi ca la Medlife au laborator si peste weekend, parca. Mai bine intreaba, mai ales ca acum au ditamai spitalul de pediatrie. Nu se poate sa nu aiba laborator la o asemenea institutie de medicala. Cica are 6 etaje. Sper sa nu avem nevoie sa il vedem.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Carmen_Marieta spune:
Crisspy multa sanatate lui razvanel! sper sa treaca repede sa fiti toti 3 acasa! Ai grija si de tine!
Miere daca pe tine te enerveaza soacra-mea iti inchipui cum ma simt eu... Stefan face pipi la olita sau toaleta, dar are momente 1-2/zi cand face pe gresie sau pe covor.. nu ma stresez, ca gresia o sterg cu mopul iar covorul il spal cu aspiratorul, numai ca ea face adevarate crize, ieri seara cand a venit Radu cred ca daca nu i-a repetat de 10 ori ca a facut stefan pe covor nu a zis, pana cand m-am luat de ea... daca a facut ce-i cu asta?
asta seara veneam din parc toti 4 si treceap prin dreptul apartamentului, Stefan a strigat la ea, ea a iesit la geam si in gura marea il intereaba " pe unde umbli mai haimana-o?" am vazut negru in fata ochilor, cand am intrat i-am spus sa fie pentru ultima oara cand jigneste copilul, cu toate ca azi il mai facuse si fraier, ca se lovise putin Stefan... de parca el poate sa anticipeze...
Oricum indiferent ce zice, copilul va ramane acasa, iar pe ea o voi pune la punct.
in schimb ma doare sufletul ca plange dupa tata, acum la culcare striga dupa el"tataieeeeee" si dadea sa planga, am reusit sa-l calmez dar ma intreb pana cand? om vedea..
Bee poate se rezolva cumva cu laptopul. Se mai intampla si din astea..
Selene_Bunny spune:
crisspy, bine macar ca aveti o idee despre ce e vorba, ca sa stiti ce tratament sa aplicati... Multa sanatate si de la noi, sa va faceti repede bine!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
bpaula spune:
Buna dimineata!
Bee daca asta e recomandarea atunci inchiriaza un copil cu varicela sa scapi de o grija . Iti doresc multa sanatate si sa auzim de un nou bebe si la tine! Imi pare tare rau de laptop, macar teza ti-ai recuperat-o?
Miere nu stim inca ce este, e drept ca eu nici nu sunt grabita sa aflu. La doctor nu stiu cand ajung, as vrea undeva in jur de 16-18 iunie dar cum nu mi-am facut inca programare nu stiu daca gasesc loc. O sa sun maine sa vad.
Carmen, tare urat din partea soacrei tale, cum sa il faca haimana??? Ma bucur insa ca il aveti acum si pe Stefan cu voi si sunteti toti impreuna.
Selene si eu cred ca un serviciu inafara casei te-ar ajuta sa te mai detasezi. E drept ca si la munca te mai enerveaza un coleg, sef sau client dar macar schimbi ceva si seara abia astepti sa ajungi la familia ta.
Marius e tare fericit acum la bunici. V-am zis cred ca ei stau vizavi de gara ( gara mica de la sat) si e super entuziasmat cand trec trenurile. Toata ziua numai de locomotive si vagoane vorbeste. Astazi ii vin in vizita si parintii sotului si le-a dat comanda sa ii aduca avion, ca si cum n-are avea deja E clar ca e fiul sotului ca numai avioane, masini, trenuri are in minte, iar pe mine nu ma pasioneaza astea absolut deloc.
iuliacris spune:
Crisspy, ma gandesc la voi! Sper sa treceti cu bine peste faza asta nasoala!
Paula, c'est bon de te revoir! Mi-ai trezit nostalgii pariziene...
odihneste-te putin pana-ti vine inginerul!
Bee, nasoala faza cu laptopul, sper sa-l reparati! Spor la finalizat teza!
Carmen, te simt asa multumita ca-l ai si pe Stefan alaturi, felicitari pentru decizie! Urat mai vorbeste soacra-ta, toata stima c-o suporti, eu m-as certa toata ziua cu ea.
crisspy spune:
Multumesc fetelor
Mona mersi mult de sfatul cu Medlife-ul, imi zisese si Irina ca e deschis non-stop.
Am fost la spital si am recoltat proba pt rotavirus / adenovirus si am dus-o la spitalul de pediatri de la Medlife...rezultat negativ.
Dar oare ce sa fie?
Azi-noapte a facut iar febra, kaka numai de 2 ori de azi-noapte pana la 1 cand am plecat de la el. In schimb a trebuit sa-i schimbe branula si cum el nu prea are vene vizibile l-au chinuit pana i-au pus alta. Cam o jumatate de ora si vreo 4 intepaturi le-a luat sa puna branula...i se spargeau venele
Abia astept sa-l iau acasa...Adi e mort, nu l-a mai vazut de vineri seara
Va las, ma duc din nou la spital.
Crisspy, fericita de Razvi si 27 sapt
lisssa_ana spune:
vai saracul Razvanel prin ce trece...oooooof, refacere rapida va dorim si multa putere si voua
Mama de Ana si 34+
Fashion