Licurici de ianuarie-februarie 2009 (145)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

crisspy, sanatate lui Razvi!
ai grija si de tine!
Si Alex a avut febra duminica toata ziua,si, tot asa, se deranjase de la atatea antitermice...dar seara i-a trecut, si nu a mai facut..nu stiu de la ce o fi fost...
Cami, mersi de intrebare, suntem bine, eu inca in cautare de job si cu marele regret ca nu ne-am gandit la bb2 inanite sa implineasca Alex 2 ani...acum eu sunt somera, si clar nu pot ramane acum, ca as lua indemnizatie de 600 de lei cu 2 copii... asta e situatia, ne gandim si la bani, de fapt, cam in primul rand la bani...mi-e ciuda ca va fi mare diferenta intre frati...
la mare nu cred ca ajungem anul asta..din acelasi motiv..
cred ca ne vom multumi cu ceva pe aproape, gen Caciulata, Brasov, ceva.. care pana anul asta erau asa, pe langa mare...supimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

micola eu as baga mare bb2 si pe langa indemnizatie pe per de sarcina as face meditatii

crisspy asa a fost si robert la ultima tura cand a facut stomatita
era pe antitermic/antibiotic si inca ceva si el face in continuare febra.... irina poate confirma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

crisspy,sanatate multa lui Razvi.Si David e bolnavior,dar nu cu febre mari..bagam aerosoli la greu si diverse medicamente,am si cedaxul in casa just in case..dar daca nu i-am dat pana acum,ca-i de 6 zile bolnav,poate totusi scapa macar de asta.

Micola sper sa gasesti si tu job si sa va reveniti si voi financiar.

weekend fain tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pot sa zic ca va invidiez pe cele care aveti curajul sa va "lansati" spre bb2? Mi se pare ca sunteti asa de optimiste, de incantate...

Eu nu cred ca as avea curajul asta nici daca situatia financiara ne-ar permite-o. Am ramas marcata de cat de rau m-am simtit in timpul sarcinii cu Daria, cand imi aduc aminte de mine venind de la laboratorul de analize mai mult indoita de durere decat dreapta si ducandu-ma la baie tinandu-ma cu o mana de perete si cu una de burta, raspunsul este sigur "nu".

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Selene asa am zis si eu acum, dupa 4 luni de greturi crunte si vomitat in fiecare zi, ca asta e ultimul sigur, sigur....dar nu cred, intotdeauna mi-am dorit 3 copii, probabil voi lua o pauza mai lunga pana dupa 35-36 de ani, nici prea mult ca sa nu se "deterioreze materialul".

Unele dintre noi sunt mai masochiste, oricum nu ai de unde sti cum va fi sarcina a doua, la mine au fost complet diferite, cel putin pana acum, prima a fost usurica dar cu o nastere extrem de grea, acum vad ca m-am chinuit in fiecare zi, sper sa se compenseze si sa am o nastere usoara:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

selene mi-am dorit mereu 2 (asa cu tenta spre 3 dc situatia financiara va fi mai buna) deci indiferent de cum ar fi fost sarcina/nasterea cu R tot mai vroiam

Mergi la inceput

Curajoase, nu spun eu?

Eu mai am o groaza, la gandul de bb2: daca imi merge ca la Daria, cine puii mei se ocupa de ea??? Ca eu n-o sa ma mai pot ocupa de ea, n-o s-o mai pot lua in brate, n-o s-o mai pot duce la locul de joaca, cumparaturi, plimbari, f. putin...

Cine se mai ocupa de casa?

Mai ales daca reusim sa plecam odata de aici, ca m-am saturat de Braila? Aici e soacra alaturi, sa-i dea Dummezeu sanatate, ca iese cu ea in parc dimineata, de apuc eu sa gatesc si ce mai fac, mai sta si dupa-amiaza, daca e cazul... Daca plecam, vom fi singuri, cum sunt unele dintre voi si acum (lisa, miere). Doamne fereste sa ajung iar in spital, fie si pentru cateva zile...

miere, eu n-am vomat niciodata, dar imi era rau de dimineata pana seara, seara cel mai rau, ce greturi matinale, la mine erau greturi de seara, nu puteam manca mai nimic, beam sucuri acre de ti se strepezeau dintii si mancam corcoduse verzi din copacii din fatza blocului... Plangeam de rau... La 16-17 saptamani, cand am scapat de rau, hopa, iminenta de avort, zici ca mi-a bagat careva un cutit in ovarul stang si l-a "uitat" acolo pana pe la 36-37 de saptamani... Si totusi am avut curaj sa merg la Bucuresti, 4 ore dus, 4 ore intors, cu trenul, pentru echografia 3D... Si la Iasi, la nunta cumnatei, iar 4 ore dus, 4 ore intors... La 22 de saptamani, cand am ajuns in spital, m-au intrebat alea de pe acolo daca am venit sa nasc... Iti dai seama cum aratam...

Mergi la inceput

Selene ma faci sa zambesc..Hai mai,sunt atatea femei care cresc copii,merg la job,fac piata,mancare,iesit in parc cu copii,curatenie..zau,ca se poate :))
Eu chiar ma minunam de Lisa,cum merge si la job,i se dedica si Anei atat de mult si gateste si face torturi si cate si mai cate..si e graviduta.
Si mai sunt pe aici fete la fel,care au cate 2-3 copii,muncesc si fac si o groaza de alte treburi.

Pe vremea bunicilor nostrii se faceau mai multi copii,nush cum se descurcau zau..si financiar si cu toate,zau ca nu stiu..dar uite ca ii cresteau cu bun simt si ii faceau mari.

Personal nu as face fata datorita atentiei pe care trebuie sa i-o acord lui David,tratamentului,etc ,plus ca eu am o frica teribila de un alt copil cu FC.Financiar clar nu ne vom mai permite niciodata un alt copil la ce cheltuieli avem cu David..cheltuieli care se tot maresc cu trecerea timpului..asa ca nu-mi ramane decat sa visez frumos la o fetita si sa ''balesc'' atunci cand vad rochite superbe prin magazine.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Ledi, or fi, nu zic ca nu, da' io mi-am pierdut o f. mare parte din energie. Io, dupa 14-15, cand doarme Dari de amiaza, nu mai sunt buna de nimic. Imi vine sa zac si sa dorm. Sunt satula de toate, de curatenie, de mancare, de spalat haine, de aranjat si, mai ales, de Braila. Zici ca daca nu ma scol de dimineata cu o lista de lucruri de facut in cap, nu e bine. Ceva stres zilnic tre' sa fie, daca e relaxare si pierdere de vreme, se face vreo gaura pe undeva.

In fiecare zi, de dupa-masa si pana seara, ma doare spatele de numa'. Asa ca ma pun sa fac exercitii. Doru zice ca mi-am deformat rau de tot coloana (eu oricum am avut astfel de probleme in adolescenta, am purtat de 3 ori corset de ghips si apoi de plastic), dar, de cand cu Daria si caratul ei in brate, e ca si cum corsetele si gimnastica medicala nu ar fi contat deloc.

Si mi-e sa nu ma mosteneasca Daria, pentru ca, orice ar zice medicii, la mine in familie, problemele "de oase" s-au mostenit pe linie materna. Bunicul din partea mamei, mama, eu si inclusiv fratele meu. La fel, forma picioarelor, de la genunchi in jos.

Mergi la inceput

Selene.,fiecare isi stie limitele,posibilitatile fizice,financiare,etc etc.E ok si te inteleg ca nu mai vrei un alt copil..
De ce nu dormi cu Daria la pranz?Eu de multe ori merg si-l tin in brate pe David si-l culc si atipesc langa el si mi se pare atat de fain sa-l simt in brate..
Probleme cu coloana si altele am si io..dar nah,poate intr-o zi voi ajunge si la dr..poate intr-o zi voi avea bani si pt problemele mele si pt fizioterapie pt mine..Momentan prioritatea mea e David..restul le luam asa cum vin si incercam sa le dam de cap.
Va pup.Noapte buna.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput