Licurici de ianuarie-februarie 2009 (145)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty
oana are azi spectacol la TV, la 12 merg cu ea la televiziune, am niste emotii ...

unde, unde? sa ne uitam si noi...?bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele si de la noi

nu am mai avut mult ragaz sa intru

vreau sa felicit de sarcina pe porumbitaaaaaaa
draga mea stai linistita totul va fi bine
si eu am facut asa toata sarcina
parca nu-mi mai aminteam nimic din prima
si e adevarat ca a fost tare diferita de prima
iti doresc un bebe mega ssnatos si o sarcina usoara

patriciaaaaaaaaaafinutul meu de la bucuresti a fost asa
ziua plangea
si noaptea dormeaaaaaaaaaa
7 luni a durat
apoi gata
cred ca colicii au fost de vinaaaaaaaaaa
deci rabdareeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

naty felicitari pt ioana
cand se da emisiunea?
si pe ce post?
scumpa si nadia ce program stie ea
e o inteligenta
antonia mea spre disperarea noastra tot nu zice mare lucru
offffffffffffffff

crrispy ce maricica esti si tu ca sarcina
doamne ce a mai trecut timpullllll
st6ai linistita ca atunci cand va aparea bebe 2 vei zice ca ce usor e doar cu unullllllllllll
ahahaha
parfum
pana acum cand evadam de acasa insemna singura sau cu sotul
acu cand sunt fericita ca am evadat inseamna automat cu antonia dupa mine sau dupa noi
si cu toate astea te vei obisnui repede
sanatate multa

Mergi la inceput

micola voi ce mai faceti?
cand veniti la mare?
poate ne vedem si noi anul asta ca anul trecut nu am apucat

miere tu cum te mai simti cu sarcina??????????

lissaaaaaaaaatu mai ai putinnnnnnnnnnn
tie in curand iti facem o mareeeeeeeee galerieeeeeeee
sunt cu ochii ca pe butelie pe tineeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cami suntem asa si asa, inca mai vomit o tura dimineata dar per ansamblu e mult mai bine, sper la vremuri mai bune pt ca mai am putin si intru in 4 luni, da-o incolo de treaba:))

Copilul asta e destul de activ, il simt f bine cum se zbenguie, in plus mi-am luat un aparat doppler si ii ascult inima in fiecare zi, se aude tare frumos.

Pe 29 am ecografie si aflam ce este (sper).

In rest...program obisnuit, servici, gradinita, casa. Nu am cumparat nimic, dar nimic pentru bebe.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Miere si la mine bebelina e mult mai activa ca Razvi...si nici noi nu am cumparat nimik...aaa, ba da, i-am luat un sarafan de blugi .

Razvi face in continuare temperatura chiar inainte de antitermic...insa slava domnului pana in 39. Abia astept sa ajung acasa sa-l vad.

Crisspy, fericita de Razvi si 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

si la mine bb2 e mai activ/a ca si Ana. Am pus-o. De cumparat, am cumparat 4 bodyuri de baiat ca de fete am o gramada, deci ce va fi, va fi!

Cami, intrebare pt tine si nu numai:
Ilinca, este derivat de la Ilie, se sarbatoreste pe 20 Iulie?

deci, daca raspunsul de la intrebarea este pozitiv, Ilinca va fi numele ales pt fetita, pt baiat ne-am oprit la Filip.

Gata, nu ne mai schimbam

Mama de Ana si 34+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'Neata fetele, haideti la o

Am intrat destul de tarziu, ca sa o felicit pe Alinuk care a organizat o intalnire extraordinara, FELICITARI!!!

Daca la anul repetati intalnirea sigur vom fi prezenti, dar cu 2 copii..

Stefan a fost incantat de magician, i-a placut si muzica, am cantat( eu) am aplaudat si am strigat chiar daca nu s-a auzit"babooooooo" (bravo), si i-a placut o parte din cadouri.

Porumbita te-am vazut exact in momentul in care coborai pe scara rulanta... aratati super si tu si Robert.. nu am avut timp sa te strig ca alergam dupa Stefan.. cauta baloane.. ca el nu avea..

Lissa da Ilinca este derivat de la Ilie, si se serbeaza in 20 Iulie, noi am vrut sa-i punem fetitei Ilinca dar pana la urma am ramas la Elena. Oricum numele alese sunt frumoase.

Crisspy multa sanatate lui Razvi.

Cami voi cum sunteti? cum s-au acomodat fetele?

Fetele eu il am pe Stefan acasa, pentru o perioada mai lungaaaaaaaa, asa ca o sa intru mai mult noaptea sau dimineata, sa va povestesc cum ne descurcam, la prima vedere el vrea numai cu "mami", doar baie face cu tati, iar soacra-mea e disperata de sederea copilului aici, ca nu mai este "ordine".. i-a spus Radu ca o sa-i treaca aceasta stare, asa cum ziceti si voi "copilul trebuie sa fie alaturi de noi"..
Pe 19 iunie vreau sa merg cu el la Tandarica ca este piesa Capra cu 3 iezi, pe care el o stie.. acum ii citesc Punguta cu doi bani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

a, imi pare rau ca nu am vb carmen! si noi am tot cautat baloane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Noi o tinem cu temperatura intr-una...de ieri de dimineata si pana azi-noapte la 4 nu a iesit din 38.5 - 38.8, cu toate antitermicele si cu antibioticul.

Desi zilele si noptile trecute a fost mai linistit in ciuda temperaturii mai mari, azi noapte a fost marait rau, a plans foarte mult, a avut si frisoane...probabil se resimte corpul de la atata temperatura . A facut si scaune moi de la atatea antitermice .

Eu sunt obosita moarta, de 3 nopti dorm cate 4 ore pe noapte...bine ca a venit mami la mine sa ma mai ajute, dar tot nu-mi vine sa dorm cand il stiu bolnavior

Crisspy, fericita de Razvi si 27 sapt

Mergi la inceput