Licurici de ianuarie-februarie 2009 (145)
Raspunsuri - Pagina 21
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Mai fetelor, nu imi recomanda si mie nimeni nici un loc in Bulgaria unde sa mergem?ieftin si bun???parca stiu ca mergeati pe acolo in concedii PATRICIA, |
Pati cred ca am mai zis eu despre asta
la Duni e ft fain
cauta pe net oferte / Marina Beach
si eu sunt incantata sa citesc despre burticutzele noastre, cum cresc, se fac mari si frumoase
Daiopri ma bucur sa citesc si despre voi
Naty asa eeeeee cu 'capra cu trei iezi'
Eu imi amintesc din copilaria mea de povestea asta ca ma jeleam cu lacrimi la final. de ce credeti?? eram oripilata de faptul ca lupul ardea in groapa aia cu foc
(nu stiu de ce mi se parea mai oribil decat ca iezii erau luati de lup... cred ca era vb si de imagini, iedul luat la sub brat nu avea impact prea mare ca groapa in flacari)
Numai ca eu am acasa o varianta cu altfel de final / cumva ca pleca fugarit de vantor in padure, asa ceva
va pregatiti de vacante??
si noi, abia asteptam sa fugim sapt viitoare,ne pregatim sa descindem spre vacanta multasteptata..., cu mic cu mare ..via avion (avem emotii, e prima data cand zburam cu tot cu copii cu avionul...bine macar ca suntem toti!)
cu teo am avut o serbare..cu miros de tei
Ieri, intr-o dupaamiaza de inceput de vara, cu miros proaspat si imbatator de tei, voinicul Teo a incheiat primul an de gradi, prima lui serbare de final de an.
Emotii mari... sa zicem obisnuite, caci de acum aveam experienta serbarilor ... dar nah, o data incepe prima vacanta de vara!!!
aici mai multe, poze si filmuletze
http://meseriademama.blogspot.com/2011/06/inainte-de-prima-vacanta-serbarea-lui.html
Va imbratisez cu drag si va doresc tuturor vacante strasnice alaturi de minunatii vostri copilasi!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">cronica unei sarbatori marca DC
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Adica selene noi nu suntem genul care sa ne spunem "te iubesc". Nu cred sincer ca i-am spus vreodata sotului sau el mie, nici parintilor, poate i-am spus Ioanei de vreo 2 ori dar numai fiindca ma intreba ea daca o iubesc. Eu si Octavian ne-am spus intotdeauna numai pe nume, iar pe fete le alintam cu diminutive ale numelor lor, niciodata cu "iubita" "iubi", etc. De aici nedumerirea mea pentru efuziunile Nadiei. De ce? Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI Asa a venit pe lume Ioana Si asa Nadia |
Pentru ca eu sunt la polul opus, mama si acum imi spune la telefon ca ma iubeste, si eu ii spun ei, lui Doru ii spun zilnic, asa mi se pare firesc, si el imi spune mie, tot firesc, nu ca automatism, Dariei ii spunem zilnic ca o iubim, seara ne culcam cu pupici si "te iubesc", Daria chiar cere acest mic ritual - "unde e tati sa ne iubeasca", eu primesc apelativul "iubito" si raspund cu "iubitule, iubi", Daria e "iubita mica" (pe langa Dari, Daricuta, Daricel), spune si ea "mami, te iubesc, tati, te iubesc".
Daca n-ar fi astea, as simti ca a murit ceva. Mie mi se pare normal sa exprim si prin cuvinte ceea ce simt, nu numai prin fapte. Citisem mai demult ca o femeie a divortat dupa 40 de ani de casatorie pentru ca, in tot acest timp, desi sotul ei ii dovedise ca o iubeste, nu i-o spusese niciodata. Asa si eu, simt ca iubirea e intreaga doar atunci cand SI o dovedesti, SI o rostesti.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
alinuk spune:
Selene oamenii sunt diferiti...
din fericire (ca sa parafrazez si un slogan in voga)
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">cronica unei sarbatori marca DC
Nimic nu-i intamplator!
bebelusi spune:
si noi ne spunem toata ziua ca ne iubim, dar oamenii sunt diferiti, unii isi spun, altii nu.
fetelor imi e ingrozitor de greu sa culc copiii....fiind singura cu amandoi, nu o pot culca pe irina, ca vlad vrea sa stea langa noi si ii distrage atentie......moooooorrr, asta e lucrul care ma streseaza cel mai mult
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
Buna dimineata!
Am revenit si noi din concediu, si am inceput cu forta lucrul. Ca buzunarele sunt cam goale. A fost bine in Romania, am fost la Belis, cu toata familia, un weekend, Mister s-a jucat frumos cu verisoarele lui, a vazut caii, vacile, a "greblat" si el niste fan, l-a prins un pic soarele, a cules floricele de munte etc. Am mers 2 zile si la Cluj,inainte sa ne intoarcem in UK, ne-am intalnit cu Jasmi, vai ce a crescut Iulia, si ce frumoasa e! Ca mamica ei! A fost frumos, drept e ca am revenit mai obositi decat am plecat, dar asta ni se intampla mai mereu O sa punem si poze, probabil weekendul asta.
Mister a crescut, vorbeste din ce in ce mai bine, mai cursiv si "inteligibil", in principal in engleza... speram ca in Romania sa-si dea drumul si cu limba romana dar ce sa vezi, au inceput verisoarele lui sa vorebeasca engleza Oricum, intelege perfect romana, si le mai rupe el "lovely casa", "mergem whee [leagane]" "mergem la copii", "want ciocolata, please" Este foarte, foarte politicos, mereu spune "please" si "thank you" si "sorry" (culmea e cand se impiedica cineva prin casa, indiferent din ce motiv, el spune sorry, daca se plange cineva de durere de cap el spune iar sorry... tare dulce e la faze din astea. Cu mancarea ne-am descurcat si nu prea, adica a mancat cam ce a vrut, mult iaurt, barni, ciocolata etc cartofi prajiti, mai o pizza, sandvich cu branza etcdar revenind in UK au cam intrat toate in normal, stiam ca asa va fi asa ca nu ne-am agitat.
Ma bucur sa va gasesc pe toate in general bine, ma bucur ca in curand vom avea mamici cu bebici mici, Lisa, Cristi, nu mai aveti mult , vad ca din urma vin tare Veronica, Crisspy, Paula, Irina Multa sanatate, sarcini usoare in continuare!
Lisa, ma alatur fetelor si zic NU, in nici un caz nu dati banii! Nu au decat sa se supere neamurile, voi in maximum 2 ani reveniti in Romania, veti avea nevoie de banii astia sa va luati voi casa, aveti 2 copii, iar modul in care se pune problema e clar emotional blackmail, iar la blackmail se raspunde de obicei cu un NU hotarat.
Daiopri, ma bucur mult sa te "vad". Deci ati venit si voi in Romania un pic.Cum le place la copii?
In legatura cu "distractiile" de oras mic, mai stim si noi pe unii care faceau ochi mari cand nu-l puneam la Mister la punct cand chiuia pe strada, sau prin parc, cand nu voia sa stea cuminte pe scaun mai mult de 1 minut-doua, cand le retezam fraze de genul "dar bea sucul/mergi pe jos/stai cuminte, altfel rade toata lumea de tine" , cand nu intelegeam cum "trage curentu' de la padure" la locul de joaca aflat langa padure, si ca atare nu imbracam cupilu' cu jacheta peste tricou (afara fiind 25-26 de grade) etc The usual...
Selene, de acord cu Alinuk, oamenii sunt diferiti si cu asta "enough said".
Patricia, la Bulgaria nu ma pricep, ca nu am fost niciodata, iar amicele de aici care au mers in Bulgaria nu au fost prea placut impresionate (nu mai stiu unde au mers, si oricum asta a fost acum cativa ani), dar si eu as recomanda Grecia. Desi cu ce probleme au acum... nici de asta nu mai sunt sigura. Noi vrem sa mergem la mare in septembrie, cand isi ia childminder-a vacanta, dar vom decide cu cateva saptamani inainte unde, sa vedem ce "last minute deals" gasim. In aprilie vazusem niste pachete de 7 zile-3 persoane-all inclusive in Tenerife la 500 de lire, asta pentru mai, deci daca am prinde asa ceva ar fi minunat.
"Capra cu 3 iezi" nu am citit, dar jupan e pasionat de Dr Who, se uita cot la cot cu tatal lui, boala de familie hihi. Asaaa si-i plac si ce filmulete cu dragoni si dinozauri mai pentru el a gasit tati pe youtube ...deci e clar pe ce "linie" merge. Baiatul lu' mami si lu' tati A, da, si ieri seara a decretat ca eu sunt mummy-dragon, tati e daddy-dinosaur, iar el e Lachlan-monster ... astea toate razand cu gura pana la urechi
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
salutare fetele si de la noi dupa o lunga absentaaaaaaa
dar suntem motivate
am botezat-o pe petra adriana duminica trecuta
a tacut toata slujba desi era plimbata intre cei 3 randuri de nasi
toata lumea s-a mirat de ea
o cumintica swi a doua zi la baita
cand am avut iar casa plina ochi de musafiri de nu aveai loc sa arunci un ac
nici in curte macar
a fost totul minunat
iar noi suntem fericiti ca de acum o putem impartasi
fetele se inteleg bine
petra doarme noaptea fffffffffff bineeeeeeeee
sunt uimita
la cat m-am chinuit cu antonia
si ma mai chinuica ea se mai scoala si acum
de cateva ori
deci copii si copii
asta e
mai au momente cand plang si impreuna
dar atunci incerc sa ma calmez si sa fac fata situatiei
cum pot
petra deja isi face singurica un program
colicii i-au trecut
mai rau e ca facem caca rar
si greut
dar ne invatam noi s-o facem si pe asta
si de obicei cand doarme antonia e petra treaza
si cand doarme petra iesim afara cu antonia
sau cu amandoua
cami_antonia spune:
lisa nu stiu raspunsul
il voi intreba pe sot despre ilinca
si iti voi spune
frumoase nume ati ales
miere si la mine la fel de diferite au fost sarcinile
prima super ok si nastere greuta
a doua f grea
si nastere dureroasa dar f fffffffffffffff rapidaaaaaaaa si fara epidurala si ajunsa cu dilatatie 6 si cu contractii suportabile
IRA_LIZA spune:
Alinuk, lupul ala fugarit de vanator e din alt story
La mine povestea de nesuportat a fost "Fetita cu chibrituri", imi spunea mama ca am intrebat de vreo 2 ori de-a lungul timpului de ce nu a venit militia la aia care nu lasau fetita sa intre la caldura. Nu cred k va fi in repertoriul nostru povestea asta...
Hello everyone, uitai sa spun...
Carmen_Marieta spune:
Cami multa sanatate crestinei! si voua..
Patricia si eu ma chinui sa-i adorm dar seara, cand Elena adoarme pe la 21 iar Stefan 22.30 si in intervalul acela mai face galagie, mai vrea la ea si o trezeste. Dar norocul meu e ca odata adormiti dorm toata noaptea.
Acum spre ex Stefan doarme iar Elena e in swing.
Eu sunt foarte multumita de mine cum ma descurc cu ei, nu ma gandeam ca va fi asa. Si Stefan invata zilnic cuvinte noi( ieri Billa-bia, azi moto-oto) , daca il intrebam cum il cheama zice " bebe sau tepan" off..
cami_antonia spune:
miere eu am avut diabet gestational la a doua sarcina
a fpost f greu
mi-am tinut regim de la mijlocul sarcinii incolo
exceptie luna a 9-a
a fost crunt pt mine care nu am tinut regim niciodfata in viata mea
offfffffffff
mancam des
si f putin
dar toata ziua
mai ales ca eu ma culcam tarziu
mancam cam pana la ora 22