Licurici de ianuarie-februarie 2009 (145)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

felicitari noilor burticute!sa aveti o sarcina usoara!

flavi a fost la un concurs national la ramnicu sarat si au luat premiul II

http://www.youtube.com/watch?v=TdujZFU3eN0

ca sa o recunoasteti, am pus un cerculet aici:
http://2.bp.blogspot.com/-MVA18I1W_Io/TfJLgMCNbNI/AAAAAAAAAE8/oPrrCeBoq60/s1600/flavi.jpg

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Vero, esti o draguta. Si eu ma simt mare mare, ma oftic cand nu ma mai incap hainele...asta e, ma consolez ca mai am un pic doar

Bravo FLAVI, you rock. Mara, ai o fata...de nota 10. Imediat ma uit si la film ca s-a trezit gaza

azi am schimbat semnatura...AMR 4 sapt

Mama de Ana si 36+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bravo pentru Flavia!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

micola, multumesc de intrebare, e bine, i-am dat atunci piure de para cu piersica, l-a mancat cu noduri, ca cica e acru, dar l-a mancat si s-a rezolvat. Insa a reinceput cu mofturile la mancare, macar de-ar gusta si ea chestiile noi, da' nici varful limbii nu vrea sa-l puna...

Sanatate piticului!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'Neata fetele, haideti la o

Eu am racit, nu stiu de la ce, ca am avut o usoara durere in gat iar acum deja nu mai pot, si-mi este teama sa nu ia copii, sunt toata ziua cu ei.

Pe Stefan iar l-am culcat fara pampers, vad ca nu face in pat, acum daca o fi vreo scapare asta e.. incet incet invatam.
Fata e o mancacioasa si vrea in picioare.. numai ca noi nu o tinem, o tinem in fundulet dar nu domne ea se impinge ca vrea sus.

Crisspy cum mai e Razvi? Tu? O sa vina ziua in care o sa auzi multe cuvinte, rabdare sa ai, fii sigura ca va vorbi numai ca mai incet. In parc sunt copii mai mici decat Stefan care spun poezii, acum eu ce sa fac?
Micola off prin ce ati trecut si voi. Ai vazut ca Alex pana la urma nu mai tace!
Miere super ca intotdeauna. Nu mi se pare asa mare burtica.
Patricia te inteleg in privinta lui Vlad. Ce a zis cand a vazut-o pe Irina? Stefan de cand este acasa nu o mai ciufuleste, probabil ca pe ea isi manifesta gelozia.
Lissa nu stiu ce sa zic daca va fi fata sau baiat, dar vom afla curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bravo Flavia, e super!!!

Carmen, Vlad se comporta super cu Irina, dar nu o pot culca, ca sa o adorm trebuie sa o alaptez la orizontala, si nu vrea sa stea singur in alta camera cat timp fac eu asta. Asa ca vine langa noi, Irina se uita la el...si uite asa nu reusesc sa o culc, asta e problema noastra

Si eu am racit, nu stiu cum am reusit, sper sa nu ia copiii. Irina pare ca tuseste de vreo 2 saptamani, dar in rest nu are nici un simptom, ce naiba o mai fi asta??Nu curge nasul, ochii, nu febra, stare buna, dar pare ca tuseste

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragelor!
voi cu subiect de dezvatat de pampers.. eu am renuntat la chiloti . adica dupa 2 saptamani de facut non stop pe ea fara niciun anunt, fara facut la oala deloc.. am zis ca nu e pregatita si stop. deci suntem cu pampersi, cand o vrea sa se dezvete... treaba ei
Miere imi place mult freza noua! si burticusa . tin pumnii sa fie ok testul de glicemie.
Vero, stai cuminte, da?
Cristi tu cum esti?
Lissa io nu zic nimic
Mara felicitari Flaviei!!!
Daiopri sunteti in romania??? super, cum se distreaza baietii? tu? trageti o fuga si pe la mare??
Micola hehe ai vazut ca si-a dat drumul la vorba? bine ca ati trecut ok peste tratament.
o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mara, felicitari Flaviei! Fetita talentata!

Mai, Aidan de doua zile face 90% numai la olita pipi (in timpul zilei). singur a hotarat, de cand m-a anuntat alaltaieri ca a facut pipi. Vine ma anunta, se dezbraca din fuga si merge la olita. face din picioare:)) nu se aseaza, cred ca l-a vazut pe taica-su si s-a luat dupa el:)). Va dati seama ca mai stropeste in jur, dar vad ca devine tot mai expert, i-am desenat un x cu carioca pe olita si i-am zis sa tinteasca acolo:))
Pfiuuu, nici nu ma gandeam ca va fi asa usor, cred ca va fi mai greu sa renunte la scutecul cu Cars, le iubeste, stie toate modelele:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere, si Vlad a renuntat in 2 zile, nici eu nu credeam ca o va face asa de repede. Ii mai pun pampersul la somn

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Am reusit sa citesc si eu un pic din urma zilele astea...si am vazut ca-s chiar foarte in urma cu evenimentele, au aparut noi gravidute!Felicitari si bebei sanatosi!
Apropo de gravidute, Miere, am vazut pozele cu burtica. Intr-adevar mare pentru 4 luni:) Probabil stii deja ca marimea burtii in sarcina depinde foarte mult si de psihicul femeii. Muschii pot ramane contractati si burta sa nu se vada deloc (apare in cazurile de "deni de grossesse"....adica in romana negarea sarcinii....acele femei care nu stiu ca-s gravide si nu au niciun semn pana in luna mare sau chiar pana la nastere). .....sau muschii se relaxeaza foarte mult inca de la inceputul sarcinii, de cand femeia afla ca e gravida si atunci apar burtile mari inca de la inceput de sarcina (in general e cazul femeilor care isi doresc foarte mult copilul si care pe plan psihic isi doreau mult sarcina).
Asa eram si eu cand eram gravida cu Paul, o burta absolut imensa la nici 3 luni de sarcina, extrem de vizibila si in poze, cu forma tipica de burtica de gravida! Bebe nu era mare, dar in capul meu eram deja foarte gravida:)

Mergi la inceput