Licurici de ianuarie-februarie 2009 (145)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Crisspy, parca sunt ceva mai bine, tot am greturi dar parca sunt mai intense dimineata...Vladut e bine, asteapta cu nerabdare sa mergem la mare Voi cand mergeti in concediu?

Ma bucur ca esti mai bine

Noi anul asta sarim peste concediu ca eu sunt cat China si ma fac din ce in ce mai mare. Plus ca imi pastram concediul pentru dupa nastere, dar acum cu Razvi imi iau sapt viitoare sa stau cu el acasa.

Crisspy, fericita de Razvi si 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

dc aveti timp raspundeti si voi pls

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164594

si aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164596

Mergi la inceput

Porumbita eu sunt cu ochii cat cepele pe primul topic ca si eu as vrea sa incep sa-l dezvat de pampers...deja ne-am luat chilotei, dar cum s-a imbolnavit am zis sa mai aman un pic operatiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si eu sunt cu ochii pe subiect, cat de curand incepem si noi operatiunea olita, bine la noi e pe jumatate facuta pt ca la gradi cere la olita, dar curand o sa incepem si acasa. tot asa ne-au spus si noua, sa incepem intr-un weekend mai liber si sa ne tinem de capul lui cu olita:))

Crisspy ma bucur ca e mai bine Razvanel!

Veronica eu nu i-as mai citi povesti din astea, si eu am fsot f speriata in copilarie de capra cu trei iezi, mama imi povestea (razand sadiccand am mai crescut) cum plangeam in hohote cand ajungea la partea in care lupl manca iezii, ei i se parea tare amuzanta reactia mea.

Ma simt cam nasol, am o durere de cap groaznica, de ieri ma doare capul in continuu, am mai avut una acum doua saptamani si tot asa m-a tinut 2 zile, incepe cu o ameteala nasoala, mi se face blurry in fata ochilor si nu mai vad nimic si apoi vine durerea asta care tine doua zile, am sunat medicul azi si mi-a zis sa imi iau tensiunea (e buna 114 cu 70) si daca nu imi trece durerea dupa 2 tylenol sa merg la spital. Cica sa stau intinsa cu un prosop ud pe frunte....helouuu sunt la servici:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Miere ai grija de tine

Fug sa-l iau pe Razvi

Week-end placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Salutare la toata lumea!
Am ajuns acasa si inteleg ce tot citeam cu reclamele, sa imi sara inima nu alta, cand citeam linistita pe aici si deodata incepe reclama la Nivea
In primul rand, sanatate la bolnaviori
Crisspy, nu stiu care e treaba cu rotavirusul asta, dar la noi cand se intampla cu varsaturi si alte alea nu te interneaza nimeni. Ne luptam acasa cu boala
Pana nu uit, cristi unde esti? Tu trebuie sa nasti de acuma nu?
Tinem pumnii pt o nastere cat mai usoara si un bebel cuminte si mancacios.
Calatoria noastra a fost ca lumea, desi doar eu cu motanii, au fost cuminti de nici nu mi-a venit sa cred. In schimb mi s-a ratacit un bagaj, cica vine azi. Din pacate vremea e nasoala momentan, si noi ne trezim de la 5. Cred ca i-am zapacit pe vecini
Am fost putin si la magazin, dar nu stiu ce sa cumpar
Asade multe marci, habar nu am care sa aleg. Mai incerc sa imi aduc aminte din ce citeam pe aici.
Uite asa mi-am luat tantrum verde din alea pt tuse, din amintiri
Eu povestile mereu le-am zis pe jumate
Porumbita, tin pumnii sa fie totul bine.
Burtici aveti grija de voi
Mai revin cand imi da voie al mare sa imi fac de cap.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare tuturor,

Porumbita stai linistita ca sigur sarcina e ok.. Distractie placuta la Paris!

Crisspy ma bucur ca Razvi a venit acasa! Sanatate multa si refacere rapida!

Bee multa sanatate Alexiei! Azi cum e?

Miere ai grija de tine.

Stefanut nu a fost inscris la gradi, pe motiv ca nu are 3 ani( la inceperea gradinitei) , azi o sa fac un calcul al cheltuielilor sa vad daca ne permitem ceva la particular( macar 4 ore), daca nu asta e va merge la anul, oricum sunt eu acasa.
Asta e vestea mai putin buna, iar cea buna este: "Raportam prima noapte fara pampers!!!, am vazut ca 3 dimineti consecutive avea pampersul uscat, asa ca nu i-am ami pus. Peste noapte s-a trezit si l-am intrebat daca face pipi, "nu mami pipi" la 6.00 s-a trezit si a cerut la olita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

imi pare rau carmen;

4 ore pe zi te duce spre 5-700 lei la particular

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Salutare
din pacate, raportam si noi 5 zile de antibiotic (axetin+gentamicia) injectabil... dupa 3 zile de febra care ceda doar 1-2 ore dupa antitermic. Duminica pe la pranz ne pregateam sa mergem la nasi in vizita, sa sarbatorim cei 5 ani de casatorie, ca in fiecare an..cu tarta cu capsuni, sampanie..insa, cand sa-l imbrac observ ca Alexutu avea frisoane...i se ridicase parul de pe maini si picioare...avusese febra dimineata, ii dadusem nurofen cu 4 ore in urma..nu am mai vrut sa-i dau iar medicamente si am decis ca, in drum spre nasi, sa trecem pe la urgenta... acolo...40 de grade temepratura luata la subrat..i-au pus imediat supozitor cu paracetamol, si i-au facut impachetari...de 3 ori...abia-abia i-a scazut temperatura, se usca scutecul pe el de ce febra mare avea..
Ne-au recoandat sa ne internam. Ajunsi la "contagiosi", drul de gadra s-a uitat in gat si a decis ca este f rosu..a spus ca va face antibitic la 6 ore..dar l-am rugat sa ne dea tratamentul acasa, pt ca are cine sa i-l faca..s-a enervat, ca de ce nu am spus de jos ca nu vrem internare (daca nu se uitase nimeni in gatul copilului si ne-au recomandat sa il internam pt analize, pt a descoperi cauzele febrei...). pana la urma ne-a trimis la radiologie la plamani, cu conditia ca, daca e ok la plamani, ne lasa acasa, daca nu, nu. Slava Domnului ca nu a avut nimic si ne-a lasat acasa, a anulat foaia de internare... A facut 5 zile antibiotic injectabil...ieri am fost la dra pediatra care ne-a dat sa continuam cu Zinnat, inca 3 zile...ca nu i-a trecut de tot...
Normal ca vizita a nasi s-a amanat...
Nu am banuit ca ar avea ceva in gat, de asta nici nu mi-a trecut prin cap sa ma uit...mie imi era teama ca e vreo infectie de la operatie..desi e complet vindecata...
Pt tratamentul injectabil am stat la ai mei saptamana trecuta, pana ieri..saracutul, cand auzea interfonul incepe sa planga...dar nu fugea, venea tot la mine in brate, desi, eu il tineam si la injectii...
In rest e bine, alearga, vorbeste..chiar si singur..se plimba prin casa si zice:"Maia, ude eti?, Ioana, ude eti? Dadid, ude eti? Uca (Luca), ude eti? Doana, ude eti?" astia toti sunt prietenii lui de la gradi, ultima e Doamna :)...ii e dor de ei...
Cere toata ziua "Titica" (Clopotica), "Popo"(Clopo). "Asha" (cenusareasa) sau "cupiii" (muzica pentru copii)..sparge baloanele s i spune ceva de genul:"pa pat" (s-a spart).
Desenele de baieti nu-i plac, doar un pic Soldatelul de plumb si Motanul incaltat
Pur si simplu dintr-o data a inceput sa vorbeasca, nu credeam cand citeam sau auzeam mamici...cum nu credeam ca ma voi auzi vreodata spunandu-i lui:"Mai taci" sau pe el cerand "papa" sau chiar "nani"
Cu pampersul suntem tot goga pe subiectul Porumbitei Spune "caca", "pisu", cand face sau imediat dupa..daca il pun atunci pe olita se ridica la fiecare 2-3 secunde sa vada daca facut: "n-a cucut" sau "nu e".. si nici nu face..
Ma cam oftic ca nu vrea fructe de sezon:capsuni, cirese, visine, caise..nimic..Fac briose, sau pandisapan cu fructe si asa ii plac, dar simple nu...desi si anul trecut si chiar si acum 2 ani manca...
Selene, cum mai e Daria, mititica? si eu stiu de toate fructele cu "p" ca sunt purgative..
Crisppy, Razvi cum e? Lasa, ca acum chiar aveti toti nevoie de odihna, stati in familie, acasa

Mergi la inceput

Micola felicitari pentru vorbe ...uf cat voi mai astepta si eu momentul asta...

Noi suntem acasa, fericit ca suntem cu mami si cu tati dar...nu vrea sa manance nimic, nimic...azi pana la ora asta a mancat 3 feliutze de paine prajita goale...nu ciorbita, nu branza, nu ou fiert tare...nu vrea sa vada nimic.

Acum ii fac niste carnitza la gratar sa vedem daca vrea...in spital manca, sa vedem daca vrea azi...

Stiu ca imi trebuie rabdare de fier, dar cand il vad ca nu mananca mi se ridica parul

In rest e Ok, vesel nevoie mare ...azi-noapte a dormit neintors saracutzul, in spital mai plangea unul, mai scancea altul, nici nu apuca sa se odihneasca ca lumea

Mama mea a plecat acasa...e cu sufletul in 2 directii: o data la Razvi, o data la tatal meu care nu se simte deloc bine...

Bee cum mai e Alexia?

Mergi la inceput