Are cineva pitici :D?

Are cineva pitici :D? | Autor: xxxwoman

Link direct la acest mesaj

Da... Mai direct avem nevoie de un costum de pitic pentru marea serbare mare de sfarsit de an......
Ma gandesc sa intreb printre voi inainte de a arunca cu banii in toate partile pentru o ora de distractie... Eventual il inchiriem daca e cazul, ca tot ma bate un gand....

Sau poate idei? Momentan la dispozitie am doar un costum de mos craciun adult pe care nu prea are cine sa mi-l transforme pentru ca singurul croitor din zona nu se baga pe genul asta de lucrari.. Si parca nici nu l-as vrea pe tot rosu....Pe net am gasit ceva fotografii dar cam toate arata la fel...

Orice sugestie e binevenita! Merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

buna. noi avem costum de pitic, dar e pe rosu . are un halatel rosu si cipilica albastra si e din saten. daca il vrei ti-l imprumutam cu drag.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Urmaream eu cu interes si mare dezamagire ca pana acu dimineata nimic...

Da, am vazut ca multe sunt din saten, eu nu ma omor cu materialul asta dar se poarta si presupun ca e mai de sarbatoare asa....Are pantalonasi la el?

Apropo, nu spusesem, ficioras are aproape 4 ani dar e mai pitic asa...Cred ca mi-ar fi de ajutor sa ma linistesc ca am rezolvat=o si pe asta, inca mi-e greu sa alerg cu amandoi dupa mine si mereu apare cate ceva.
Fericite mamicile mai intreprinzatoare, eu parca am doua maini stangi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

nu, pantalonasi nu are. e legat in talie cu un cordon. eu i-am dat colanti negri pe dedesupt.
eu am o fetita tot de 4 ani, si tot mai piticuta . ii vine costumasul pana pe la genunchi.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

:) Colanti sa fie atunci :D!!! Rad eu rad dar al meu e genu' care nu pune nici o pelerina pe el... Mare durere in toamna cu costumatia de halloween...

Adjudecat atunci! Serbarea e pe 10, dar daca ne-am vedea undeva in week-endul asta sa zicem mai am o saptamana sa mai lucrez pe cartea de accesorii daca o fi nevoie. Asta daca nu va incurc sa-l tinem o saptamana...Pe unde va e aproape voua sa ne vedem? Noi stam pe la titan... Cred ca discutam pe PM mai multe

Mergi la inceput