Prietene la bine si la greu - 122
Raspunsuri - Pagina 4
smaranditza spune:
Andre, eu o sa ma sterg usurata pe frunte abia cand intru in luna a noua. Sper sa ajungem pana acolo, ca am inima cat un purice.
Sa stii ca in spital m-am gandit la tine. A trebuit sa stau doar la orizontala, de preferinta - stanga; deja simteam ca mi s-a contopit corpul cu salteaua si ma dureau toate oasele. Mi-am amintit de odiseea noastra, in care ne scriai zilnic "dintr-un cot" si mi-am zis ca daca tu ai rezistat 9 luni, trebuie sa rezist si eu 2.
Apropo de odisee, ca nu imi mai amintesc foarte bine: a mai avut cineva contractii puternice atat de devreme? Daca da, ce tratament a luat? A luat cineva Gynipral o perioada mai lunga de o saptamana? Ca tratamentu meu pt acasa e cam asa: Magnerot, No Spa, Gynipral, Papaverina. Am inceput sa scormonesc pe net dupa info, si vad ca Gynipralul asta nu e chiar cea mai fericita alegere pe termen lung.
Deja mi-au sarit neamurile in cap ca "droghez" copilul cu atatea chimicale, ca nu are cum sa nu fie afectat, ca fortam lucrurile, ca mai bine sa iau numai Magnerotul (Mg) si multivitaminele, sa stau la orizontala si cand o fi sa se nasca....iaca....sa vina pe lume, ca deja are 1,200 kg. Ca exemplu mi s-a dat soacra-mea, care s-a nascut prematur cu 1,100 kg intr-o iarna geroasa, a stat nu stiu cat timp intr-un cojoc pe cuptor si uite ca e bine-mersi acum, si uite ce feciori frumosi a facut.
of, of....
ione, tare greu trebuie sa-ti mai fie.
Te admir cat poti fi de puternica. Ce tare ai fost cu carucioarele alea. Eu nici nu am observat pana acum.
Trimit si revin imediat cu un mesaj.
Mami de Timi nazdravan si 31+
smaranditza spune:
Shtephy si Lili , cu intarzaiere va rog sa primiti si de la mine toate urarile de bine, sanatate, viata lunga, senina si frumoasa alaturi de cei dragi ai vostri.
Ma mai bag la niste recuperari din urma si apoi la somn.
Noapte buna si linistita.
Mami de Timi nazdravan si 31+
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Acu', sa vedeti voi ce vad eu cand nu imi aud gandurile: Baietelul din carut scoate capul si face din mana Fetitita de ce nu? Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu |
eu nici nu am vazut pana acuma. Pt ca fetita e mai mica si nu se vede de dupa marginea caruciorului . Tu stii ca raspunsul sta in discriminare de fapt, nu?
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
monis5 spune:
copilasilor nostri si celor de pretutindeni!
si dragei de Shtephy (care sper ca are timp macar sa ne citeasca din cand in cand...) - sa traiesti si sa fii iubita asa cum meriti
Smarandita eu am stat in spital o noapte cu perfuzii dupa o zi plina de contractii, daca nu gresesc era la 15 sept, deci cu 6 saptamani inainte sa nasc... na, aveam vreo 32 de sapt. Si acasa am avut tratament - am aruncat nu de mult din cutia cu medicamente cand am facut curat, niste Gynipral expirat; sigur de atunci era, dar nu mai stiu cate zile am luat . Tu cate zile ai primit tratament? Hai sa fie bine cu burtica! ai mare grija!
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
ionelamaria spune:
Mneatza
Cum sunt rupta de lume azi era in plan: sa fac o curatenie generala, sa spal rufe, sa fac un dus luuuung si tot asa...
La cafea am aflat ca azi e Inaltarea.... asa ca planul s-a transformat in "nu am niciun plan" si asta e grav ca trebuia sa-mi tin mintea ocupata
Hristos s-a inaltat!!!
Smara, dupa cum spuneam: gura lumii sloboda! Adica daca soacra-ta a avut noroc si a scapat sanatoasa merita sa risti si tu? Fii linistita... mergi pe mana medicilor, cel mai bine e cat mai aproape de termen. Nu droghezi pe nimeni, stim amandouace fulgusori frumosi si sanatosi s-au nascut la noi la odisee chiar daca sarcinile au fost mentinute cu tratament.
Stii tu, lumea nu traieste nici binele nici raul cu tine... nu-i lua in seama... copiii sa fie sanatosi!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu
ionelamaria spune:
Monis, clar e discriminare la faza cu baieteii si fetitele... acu' ce sa faca feminista din mine cu mama de baieti "care este" eu?
raluci_b spune:
Neatza,
Smara ma bucur ca sunteti acasa, asa cum bine zice Ione chiar ca nu droghezi pe nimeni, faci tot ce trebe sa fie bine sa stea bebe acolo cumintel pana la termen. Am cautat nr tau de telefon pe toate conturile, fara succes, daca esti dragutza si vrei lasa un telefon pls
Deci acum ca s-a descoperit aceasta discriminare dintre carucioare clar vreau unul blu, si daca-o fi sa fie roz am sa ma adresez moderatorilor sa-i rog sa schimbe musai, sa puna la fetita doua manutze zbenguite
as pune poze de ieri daca, calcularetul asta mi-ar citi cardul....il mai las un pic poate nu e treaz calumea
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 11+
raluci_b spune:
Adevarat s-a Inaltat
Cu Strumfy si Andrutza nu am apucat sa ne vedem din cauza de trafic aglomerat, iar azi se pare ca ploua, asa ca amanam iar pt o viitoare excursie la capitala
si-a facut treaba, 11+
raluci_b spune:
singura pe forum tra la la la la Bubu doarme in carutz afara, asteapta ploaia iar eu rod un cotor de varza
si na ca m-au apucat emotiile pt maine
si-a facut treaba, 11+
ionelamaria spune:
Raluci, nu te dai singura pe forum. Eu am zapacit "ief cinciu" din lipsa de ocupatie