Prietene la bine si la greu - 122
Raspunsuri - Pagina 3
raluci_b spune:
Multumesc Dana, la voi avantaj suzi la noi ioc suzi, lapte bea doar seara, dimineata sa nu-l vada oi vedea cat ma mai tin si pe mine "curelele"
felicitari pt alaptatul pe o perioada asa lunga
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 11+
Andrecluj spune:
La multi si frumosi ani pentru iubitii nostri prunci, sa creasca in sanatate multa si in iubire!!!O pup cu dedicatie pe mini - Ralucutza, ca la anu' ii uram si ei de 1 iunie Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj O pup cu dedicatie pe mini - Ralucutza, ca la anu' ii uram si ei de 1 iunie |
ps. stiti voi aia cu capra vecinului
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 26+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Dana, nici Amalia nu bea lapte..Are vreo luna jumatate de cand nu mai vrea cu cereale, i-am dat lp cu cereale, lv cu cereale, lv cu gris, lv cu orez, refuza tot. De vreo 3 zile am reusit sa o pacalesc seara sa ii dau jumatate de cescuta de lapte (cred vreo 60ml lv) cu biscuiti inmuiati, dar nu se omoara, si deja cred ca nu mai pup eu minunea sa manance si in seara asta..
Mananca dimineata iaurt, peste zi cateodata, si branzeturi ce mai serveste..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 26+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
miany75 spune:
buna seara...si La multi ani,puiuti dragi si scumpi!!! Sa cresteti mari,sanatosi si zambetul sa va ramana vesnic pe chip!!
apropo de lapte, David nu s-a omorat nicicand dupa lapte ,in consecinta nici acum nu bea mult (dimineata 180ml,iar seara cand cum,dar nu mai mult de 150),in schimb ii plac lactatele de altfel...LV i-am dat doar de cateva ori cantitati mici,dar nici asta nu l-a baut cu convingere..
va o seara frumoasa sa aveti!!!
smaranditza spune:
Fetelor, multumesc din suflet pentru rugaciuni, incurajari si ganduri bune! Sunteti absolut superbe!
Azi am venit acasa, trebuie sa stau la orizontala sa ajungem macar in saptamana 36. Acum suntem in 31.
Baietii s-au descurcat de minune acasa; in fiecare zi veneau cel putin o data la mine in vizita, si bineinteles ca boceam de rupeam ca nu-l puteam lua in brate pe Timi si ca atat de putin puteam sa-l vad. Sper totusi sa treaca cu bine si perioada asta grea.
Contractiile s-au mai linistit: nu am avut nici ieri, nici azi-noapte nici azi. Incerc sa fiu cat mai cuminte si sa fac tot ce tine de mine sa le tin la distanta.
Nu in ultimul rand, urez si eu: LA MULTI ANI FERICITI tuturor copilasilor nostri superbi!
Mami de Timi nazdravan si 30+
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza Fetelor, multumesc din suflet pentru rugaciuni, incurajari si ganduri bune! Sunteti absolut superbe! Azi am venit acasa, trebuie sa stau la orizontala sa ajungem macar in saptamana 36. Acum suntem in 31. Baietii s-au descurcat de minune acasa; in fiecare zi veneau cel putin o data la mine in vizita, si bineinteles ca boceam de rupeam ca nu-l puteam lua in brate pe Timi si ca atat de putin puteam sa-l vad. Sper totusi sa treaca cu bine si perioada asta grea. Contractiile s-au mai linistit: nu am avut nici ieri, nici azi-noapte nici azi. Incerc sa fiu cat mai cuminte si sa fac tot ce tine de mine sa le tin la distanta. Nu in ultimul rand, urez si eu: LA MULTI ANI FERICITI tuturor copilasilor nostri superbi! Mami de Timi nazdravan si 30+ |
gabitza35 spune:
Raluci eu as veni in parc.Acum seara programul de WE a suferit o modificare, dar mu e nimic stabilit 100%. Firma mea da o petrecere sambata 10-14 pt copii; sotul ne-a anuntat participarea....Acum sa vedem,ca initial era stabilit el sa plece de vineri la Craiocva si sa vina mama la schimb
Tinem legatura, iar daca intalneala e dupa amiaza,nu cred sa fie vreo problema...
poze
ionelamaria spune:
seara buna
Smara, tare ma bucur ca sunteit ok! Nici nu stii ce bine imi face sa aud si vesti bune
Shtephy draga, La multi ani sanatosi alaturi de puii tai si de familia ta. Sa-ti fie mereu bine !
Despre noi? Azi mi-am amintit vorbele Magdei dupa o ora de plans, ( am plans pentru prima oara in ultimele saptamani de cand cu probleme gramada). Mi-0am amintit ca Magda are mare dreptate, daca imi permit sa plang inseamna ca am timp de asa ceva.
Qm citit ce ati scrtis dar nu am retinut mai nimic si oricum nu stiu cum ma cheama daca nu am buletinul in mana , asa ca voi imi veti ierta superficialitatea ( )
Dragilor nostri copilasi, eu nici macar o banana n-am apucat sa-i iau puiului meu pentru 1 iunie, apoi sa ne jucam si distram cum merita el, dar dragul de dansu a rezistat azi cu stoicism purtat dupa noi ( in masina, ca prin spitale nu l-am luat) si nu a plans si nu s-a mofturit de zici ca mi-a facut el mie cadou
Pup toate fetele dragi si fulgusorii si va doresc o noapte linistita
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu
ionelamaria spune:
Acu', sa vedeti voi ce vad eu cand nu imi aud gandurile:
Baietelul din carut scoate capul si face din mana Fetitita de ce nu?
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu