Ce sa-i dau pt cresterea imunitatii???!!!!

Ce sa-i dau pt cresterea imunitatii???!!!! | Autor: Idaira

Link direct la acest mesaj

Am o fetita de 2 ani,iar de juma de an merge la gradinita(banuiesc ca de aici vin toate)...la fiecare 15 zile trebuie sa vizitam pediatra....ultima data otita ,i-a dat antibiotic. Acum la fel cu febra 40 de grade, la fel antibiotic 10 zile.... ce i-as putea da pt a-i creste imunitatea??!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Buna, imi pare rau pt fetita ta, dar asa patesc toti copiii care intra in colectivitate...de ce nu intrebi pediatra de un tratament pt imunitate, cred ca e cea mai in masura sa-ti prescrie ceva mai ales ca ea cunoaste toate antecedentele copilului tau...Eu vreau sa iau legatura si cu un medic homeopat pt un tratament pt imunitate..am inteles ca sunt ff eficiente tratamentele pt imunitate pe baza de plante.

Multa sanatate puiutei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Asa se intampla pana mai creste. Eu una nu i-am dat ceva special, am mers pe naturiste : miere, propolis, echinaceea , polen ( o singura data ) si cam atat. Nu te panica, asa patesc multi copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Aici nu se da nimic pt imunitate...toata lumea spune la fel, dar ma preocupa tema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Eu am incercat homeopatia-nu cred in asta nici acum dar a functionat sau s-a imunizat juniorul dupa vreo 2 ani de facut viroze o data la 2 saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angela1975 spune:

Si eu sunt in aceeasi situatie, copilul meu (6 ani) sta f prost la capitolul imunitate, i-am cerut doctoritei ceva in acest sens si uite ce mi-a recomandat ( i l-am dat, nu am vazut vreun efect imediat, poate are mai tarziu ... adica, cand si cand l-am mai auzit tusind 1-2/zi ).

1. Isoprinossine cpr. 2 cpr/zi - 10 zile
/ dupa terminarea celor 10 zile se incepe cu Echinaceea /

2. sirop cu Echinaceea - 1 flac. ( aici a zis sa-l iau pe cel pe care mi-l permit, in fct de buzunar - eu am luat Echinacin)

in rest, multe fructe si legume proaspete

http://photobucket.com/florentza_2008

Mergi la inceput