Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (430)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Imi pare rau ca nu a iesit inatalnirea cum ati fi vrut, banuiesc ca oricum compania a fost minunata. Noi am cheltuit bani aiurea prin mall, Andrei ce a fost mai incantat de iesire, in rest n au debordat de entuziasm. Mai degraba au fost fericiti de exceptia facuta de portar - evident cu declaratia mea scrisa cum ca imi asum raspunderea - de a i lasa 5 minute la mine la birou.
Pana una alta, voiam sa intreb daca a mai scos cineva vreun duplicat la certificatul de nastere al copiilor, si cam care e procedura. Nu intrebati va rog, sunt neagra de suparare si nici sa ma eliberez nu pot ca eu sunt autoarea.
Erina spune:
Papanash, imi pare rau ca nu ne/am vazut. Noi am plecat la cafeneau de la parter.
Roxana, chiar ca special cadoul cu vizita in birou. Asa isi pot imagina mai bine copiii pe mami cind e la job. Si Dsi D au fost la tatai la birou, numai eu nu...
Despre certificat nu stiu dar nu cred ca e imposibil doar enervant. Sper sa nu va incurce plecarea in vacanta.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Comunicam cu Marta si zicea ca ar fi frumos un picnic intr-un parc sa ne intilnim pe indelete. Ar fi grozav, ficare isi aduce prinzul si copiii se joaca. Vorbim daca sunt doritoare.
Va las ca sunt ruptaaa, maine e sarbatoare dar din nou la rutina zilnica. De vineri incepe week-endul la noi, am de vizitat o gramada de magazine de amenajari, no fun for kids...
Yaia tin pumnii la oncurs, te poate anunta mai tirziu.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Annisia spune:
Rox, fratele meu si-a scos lui duplicat dupa certificatul de nastere. E ca la orice alt act. Il declari pierdut in ziar si apoi ceri duplicat.
Da ce-ti facu bre cefertecatu ala de te-ai razbunat pe el? Baga text sa iasa demonii.
ANNISIA, mami de
YANIS si suriorul lui (5+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
Annisia spune:
Erina, noi mai faceam intaneli din astea in Herastrau. Daca e de d-astea, ma bag si io bre! Vin cu patura si cu plodul, cu sucul si cu sanvisu. Numai sa cautam o zi fara ploaie, ca ar strica tot fun-ul...
ANNISIA, mami de
YANIS si suriorul lui (5+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Alina, postasei si ai sters mesajul? Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
M-ai prins!
M-am gandit pana la urma ca e suficient sa stiu eu asta, ca ai mei sunt cei mai cei!
luy spune:
Buna dimineata !
Vad ca ati umplut pagina dupa pagina zilele acestea, bravo, imi place !
Annisia, minunata veste, ai ales un moment special sa ne-o impartasesti !
Sarcina usoara si o bebelusa perfecta, asa cum ti-o doresti !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Aseara a fost frumos, m-am bucurat mult sa ma intalnesc cu Mariana si Elena & co. Pacat ca am ratat-o pe papanash
. Simona draga, imi cer scuze ca n-am mai apucat sa te sun, am fost numai pe fuga zilele acestea 
Ar fi minunat daca am organiza un picnic, am participa si noi cu mare drag ! Acolo cred ca parintii ar putea mai bine sa vorbeasca, iar cei mici s-ar juca in voie 
Pe 11 iunie avem deja program ( dimineata mergem la IOMC la o prezentare despre celiachie ), dar dupa aceea am putea in orice weekend ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Gabriela77 spune:
Bravo, Annisia! Ma bucura enorm vestea ta! Si parca te vad si cu o fetita cocheta langa tine. Cred ca viata le aranjeaza pe toate, trebuie doar sa avem curaj si putere. Iar tu ai avut!
Nici nu vreau sa ma gandesc la sesiunile de shopping pt surioara de Yannis.
A crescut si el asa mare! E frumossss! iar despre tine, numai cuvinte de lauda! Sa ai grija de tine, sa ramai sanatoasa si acolo in burtica sa creasca un bebe sanatos care sa va lumineze viata!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Rox, fratele meu si-a scos lui duplicat dupa certificatul de nastere. E ca la orice alt act. Il declari pierdut in ziar si apoi ceri duplicat. Da ce-ti facu bre cefertecatu ala de te-ai razbunat pe el? Baga text sa iasa demonii. ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (5+)[/i] |
Ce sa mai zic, nu imi facu nimic. Si nu e doar un certificat. Nu gasesc certificatele copiilor, al meu, cel de casatorie, si actele de la casa.
Le avusesem la mine cand mi-am facut buletinul, au mai zacut pe la serviciu si apoi disparute in misiune.
Pentru copii am nevoie urgent ca le au expirat si pasapoartele si nu pot pleca in concediu.