Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (430)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

pai cand ne temeam ca un 9 in sirul de 10 insemana golaneala si munca de jos la curatat cartofii fierti/copti whatever:)))))

mah mai soro, nu pricepusi ca nu avea legatura cu nota? Ci cu "merge si asa"?

hai sa dormim.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la unii parinti, un 9 in sirul de 10 inseamna ca ala micu a lasat-o prea moale . Cu exagerarea de rigoare, of coruse!

Noapte bunaaa!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Inca una si ma duc... Adimercedes, in timpul orelor cu sotul la gym cu cine stau copiii? Sa nu zici ca gymul are si loc pentru supravegheat copii ca-mi fac bagajele si emigrez..

=====================

Carpatina, ba da , gym-ul are spatiu special pt copii, o camera plina cu jucarii, o camaruta gen cubby house, spatiu pt bebelusi, TV, toaleta, chiuveta, masa pt colorat etc. Altfel nu m-as fi dus acolo, ca nu aveam ce sa fac cu ei 2-3 ture pe sapt cand am fitness la ore cand ei sunt treji . Lisa si Adam adora sa mearga acolo, Lisa ar merge in fiecare zi . Azi dimineata s-a suparat ca i-am zis ca azi nu mergem, poate maine dupa-amiaza, depinde cum ne organizam maine dimi.

In concluzie, te astept cu drag . The more, the merrier ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

caci referitor la atitudine, la mod de abordare, raman la parerea ca trebuie sa-i facem sa inteleaga unde puteau sa aleaga altfel, asa incat finalul sa fie altul.

=====================

Exact asta si doresc!

Mergi la inceput

da nu la clasa intaaaaaaaai!
Cand pretentiile treebuie sa fie altele, dd genu: oh, inca o zi in care a venit cu ghiozdanul acasa, multumesc Doamne!
:))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Citat:

la unii parinti, un 9 in sirul de 10 inseamna ca ala micu a lasat-o prea moale . Cu exagerarea de rigoare, of coruse!

Da, ca a lasat-o prea moale, in cazul nostru, nu verifica ce bifeaza. Mi se pare frustrant sa nu iei primiul 1 ptr ca nu esti atent.
De ex. cand am vazut subiectele concursului, mai ales ultimele 10 din 20, ma gandeam ca e destul de complicat, si oare le va rezolva? Si el ce face, le rezolva pe toate foarte bine, cu explicatii, si pe primul cel mai usor il greseste!Si i se pare si amuzant!Dar amuzant i s-a parut cand eu totul am intors intr-o gluma, ca i-am zis, mai Alex dar chiar asa, fii si tu mai atent!

Dar la dans, lui chiar ii place dansul, recunosc imi place si mie mult, si vreau sa ajunga un bun dansator. Si chiar vroia la concurs.

Acum mi-am dat seama, ca trebuie sa treaca ceva timp pana se va obisnui cu competitia, sa fie concurent...Cu asta voi incepe in primul rand, il voi incuraja mai mult.
Faza e ca par asa ca nu il laud, si il critic, dar nu scap nici o ocazia de ai spune cat de mult il iubesc, si el stie asta!

Mergi la inceput

Alina, eu stiu cum te porti tu cu ei, nu asta e problema.
problema e sa ju fii tu in tine pfrustrata de greselile lui mititele. E f mic! Noi nu mergeam la concurs in clasa 1!
daca nu erau concursurile astea stupide, nici nu iti faceai atatea probleme.

Sa fiti f atenti la anul, ca incep cele mai grele in care va gresi mult mai mult. Nu mai fi dezamagita de greseli, incet incet invata el si cum e cu atentia. Important e sa nu greseasca atunci cand va fi mare.

Sofia a fost intr-o duminica la un concurs din asta si cand a luat-o sotul, veneau o aramata de mamae care spuneau toate tras la xerox: de ce n-ai fost atent? hai ma, de ce ai gresit la aia? etc etc.

Cica era un spectacol tragicomic.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Citat:

da nu la clasa intaaaaaaaai!
Cand pretentiile treebuie sa fie altele, dd genu: oh, inca o zi in care a venit cu ghiozdanul acasa, multumesc Doamne!
:))

Sabina, norocul meu ca are de adus ghiozdanul acasa doar o data pe saptamana!

Nu stiu ce sa zic, dar totusi sunt de parere ca lucrurile "bune" se invata de mic.

Mergi la inceput

da, da nu e nevoie sa ii mai pisam si noi.

il intrebi ce le-a dat, ce a stiut, ce nu a stiut, verifici daca era nestiinta sau neatentie, daca e nestiinta invatam, daca e neatentie ne concentram mai bine data viitoare.

e CONCURS. Nu e lucrarea de control la care a luat insuficient. mentalitatea de concurs se cladeste in timp, in mult timp.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Citat:

Sofia a fost intr-o duminica la un concurs din asta si cand a luat-o sotul, veneau o aramata de mamae care spuneau toate tras la xerox: de ce n-ai fost atent? hai ma, de ce ai gresit la aia? etc etc.

Cica era un spectacol tragicomic.

Da, intr-adevar suna ca naiba!
De aceea niciodata nu ii spun nimic in public, doar acasa, intre noi doi.

Mergi la inceput