Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (430)
Raspunsuri - Pagina 2

carpatina spune:
si oare de ce Sofiei, care e asa de curajoasa, ii e teama tocmai de concursurile la pian? N-o fi tocmai ca acolo crede ca e (cel mai) important pentru tine?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Sabina spune:
nu stiu exact, dar alte motive sunt sigur. Unul ar fi pentru nu-i place prea mult pianul....
si pt ca e mult, mult mai greu decat la altceva. Trebuie sa studieze f f mult ca sa nu-i fie teama sa cante in fata cuiva.
daca nu ai o pasiune nebuna pt asa ceva, efortu asta iti displace.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo

Sabina spune:
si sa stii ca ii e frica la toate concursurile:))
Cum mi-am alaptat copiii
bb Gheo

carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina si sa stii ca ii e frica la toate concursurile:)) |
diferenta e ca la celelalte se duce, nu?
Cat despre emotii... anormal ar fi sa nu le ai...

=====================

carpatina spune:
citat din mesajul lui Sabina nu stiu exact, dar alte motive sunt sigur. Unul ar fi pentru nu-i place prea mult pianul.... |
poate pentru ca-l simte ca nu-i "ales" de ea..?
=====================

Sabina spune:
nu doar de asta, asta ar trece usor cu vederea. [problema e ca ultimele luni au fost f obositoare pt noi toti.
In mare, nu-i mai place pianul pt ca eu am depresie, nu ma pot ocupa bine de ea, de ei, iar tati e f f obosit, asa ca studiatul a dvenit un meci. Asa nu se face muzica.
De aia se gandea sotul sa o retraga.
eu sunt mai impaciuitoare, spun sa lasam sa treaca niste timp si sa incerc eu o strategie noua.
Nu vreau sa se duca la niciun concurs,nici sa ia 10 la examen, as vrea doar sa stie un pic ce-i cu muzica asta. Acuma e pe cale de a da cu nasul :)
Cum mi-am alaptat copiii
bb Gheo

carpatina spune:
citat din mesajul lui Sabina Nu vreau sa se duca la niciun concurs,nici sa ia 10 la examen, as vrea doar sa stie un pic ce-i cu muzica asta. Acuma e pe cale de a da cu nasul :) |
Tinand discutia doar de dragul filozofiei si-al stimulului intelectual zic:
asta e ce doresti tu pentru ea...
mie asta mi se pare (inca

=====================

Sabina spune:
bineinteles ca da.
Insa asta nu are legatura cu discutia desp[re cultura generala
ma enerveaza infiorator ca toata lumea crede ca pitagora e indispensabil dar o fuga de bach nu :)
ei bine,sunt la fel de necesare:) Nu te faci matematician daca inveti mate de clasa a 7-a, nu? asa, cat de cat, nu vorbim de nivel de olimpiada. tot asa, nu devii pianist numai pt ca inveti cativa ani pian.
Cum mi-am alaptat copiii
bb Gheo

carpatina spune:
citat din mesajul lui Sabina ma enerveaza infiorator ca toata lumea crede ca pitagora e indispensabil dar o fuga de bach nu :) |
sa fie din cauza ca pitagora pare mai usor de prins ?

p.s. cand am trecut la subiectul de cultura generala?
=====================

Sabina spune:
pai cand ne temeam ca un 9 in sirul de 10 insemana golaneala si munca de jos la curatat cartofii fierti/copti whatever:)))))
vroaim eu sa spun ca Sofia va face pian asa cum faci matematica, gegrafie, desen, ski, biologie etc
Si nu, Pitagora nu e mai usor de prins. Doar ca tarile astea mai sarace unde nu exista un instrument la tot pasul, a face muzica e ori un moft, ori un snobism, ori o meserie. Nothing in between.
Cum mi-am alaptat copiii
bb Gheo