Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (430)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Adi esti super cu sportul, eu l-am ratat si azi...

Iote ec dedicatie ai de la mine dar nu in sensul ala ci la sport!!!www.youtube.com/watch?v=Xijh9Q8vXL8&feature=fvwrel" target="_blank">Snoop Dogg-Sweat

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, copiilor le ar fi placut dar nu cred ca avem timp. La 3 am coafor si la 6 expozitia de pictura a Alexandrei. Dimineata cred ca ramanem la biciclete in Baneasa si apoi piscina si noi. Poate ne vedem la Casa Alba. Suntem singurei ca tati e la carting. Seara iesim la un film, sper sa am timp si de bagaj. Roma e frumoasa, dar voi avea doar o zi de relaxare, in rest pentru mine doar sedinte, prezentari si cine oficiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata!

Sa aveti un we placut si relaxant!!!

Erina, Rox, deci eu va invidiez rau de tot!!!!Auzi la ele, piscina!Pai mai am de muncit pana la 2, si numai la piscina imi sta gandul!
Pe langa faptul ca am 2 vecini langa mine(la casa), care deja se balacesc in piscinele lor, si eu doar oftez, si sper ca intr-o zi voi afla si eu sentimentul acela....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Asa e, e buna piscina, cam rece. Dar nici noi nu mergem pana la 2, sa se mai incalzeasca.

Mergi la inceput

Buna simbata insorita!!!

Am fost deja la piscina, acum le/am pus una gonflabila in gradina. Daria a stat numai in apa desi era receee dar lui David nu i/a placut deloc, tremura rau saracul. In schimb a misunat peste tot.

Alina si cind o sa fie gata sa vezi ce bine va fi!!!

Roxana, te/a apelat David. Am pierdut apelul tau pentru ca M a vazut nr. si a zis ca a sunat bichi. Ea are 7748 la sfirsit.

Am de facut prinzul si de la 13 merg la sala!!! Sa aveti o zi minunata!

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Luiza!
Te imbratisez tare si-ti doresc numai de bine!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Buna!!! Ce fac mamicile, un week-end foarte ocupat???

Azi avem o sarbatorita speciala, mamica care a organizat de atitea ori cu mult bun gust si dedicatie frumoasele petreceri ale dulcetelelor si papanasilor! Responsabila cu surprizele si gindurile bune!!!

La multi ani Luiza!!!

Sa fii sanatoasa, apreciata si iubita toata viata! Sa te bucuri de fiecare zi si de zimbetele printeselor tale!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Felicitari Annisia!

Sa fie asa cum iti doresti, pe toate planurile!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Copiii sunt bine, acum rod cite un morcov, ba pe afara ba in casa. Deja mi se pare foarte cald in soare direct.

Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

La multi ani Luiza!!!

Erika a facut febra acum doua seri, 38.6. Am tinut-o acas', am dus-o la doctor. Febra a scazut fara alte interventii. ( doctorul imi daduse antibiotic, dar nu i l-am dat). Totusi, tuseste din cand in cand, tuse seaca.

Impreuna e jale, Erika-Lisa.
Lisa s-a facut foarte rea si impertinenta . O cafteste pe sora-sa rau, o cert, o invat de pomana, rade si fuge. Nici nu ma baga in seama.
Azi dimineata, pe la sase, inca motaiam in pat, cand aud in stanga mea, pleosc, pac, si in urmatoarea secunda, Erika plangea. Ridic juma' de pleoapa, Erika avea sange curs din nas. Asa m-am speriat...cred ca sangele a provenit de la o rana mai veche, zgandarita de palmele aplicate de Lisa. Eu tot sper ca este o perioada si o sa scape de ea, nu ma asculta nicicum. Cu Erika a fost de-o mie de ori mai usor la varsta asta...

Mergi la inceput