Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (430)
Raspunsuri - Pagina 12
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Erina, Mariana, aveti ceva impotriva sa trimit o poza-doua de la intalnirea de 1 iunie pe adresa lui alinuk ? |
N-am absolut nimic impotriva
Azi am tuns-o pe Eliza la fel ca Maria. E incantata de noua frizura. La Daniel a fost mai nasol: a ras si a vorbit cu frizerita (l-a tuns cu masina, nr 4) pana cand a ajuns in fata. Cand i-a picat si ultimul zuluf, s-a cam speriat baiatul. Nu se mai recunostea in oglinda, i-a pierit zambetul, s-a suparat si n-a mai vorbit cu nimeni. Cum s-a dat jos de pe scaun, m-a luat de mana sa iesim cat mai repede din salon
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
alinkav spune:
Si eu vreau s-o tund pe Olivia mai scurt, pana la urechi. Vrea si ea!![]()
Am ajuns la concluzia asta dupa ce am vazut pozele cu dulcetele noastre!
Gabriela77 spune:
Doar Sara vrea par lung, desi eu o adoram cu bobul ala asimetric. E asa dificil cu parul lung, si nici nu e fan agrafe si codite. Dar ii respect dorinta, ce sa fac. Ni se trage de la domnisoarele de la gradi, majoritatea cu par lung![]()
Roxana, esti tare
, tare imi place determinarea si mobilizarea ta
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Annisia spune:
Rox, daca le declari pierdute (dai anunt la ziar, apoi te prezinti c ziarul, sa faci dovada) nu mai platesti amenda.
Uite cine sustine frauda in tara asta. Rusine, domnule Patriciu!
ANNISIA, mami de
YANIS si suriorul lui (5+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Rox, daca le declari pierdute (dai anunt la ziar, apoi te prezinti c ziarul, sa faci dovada) nu mai platesti amenda. Uite cine sustine frauda in tara asta. Rusine, domnule Patriciu! ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (5+)[/i] |
N-am platit oricum amenda, cica m-au iertat ca a fost prima data.
La ziar nu am ajuns, insa vreau sa la dau la monitor, ca in ziua de azi cine stie cine si cum se poate folosi de acte, daca le gaseste.
Roxana_G spune:
Ma scuzati, dar odata cu actele se pare ca am pierdut si coerenta. Mananc litere sau semne de punctuatie, nu mai zic ca ma lungesc in fraze greu de urmarit. Dar ma fac cuminte de acuma. ![]()
In alta ordine de idei, merge cineva la meetingul aviatic de la Clinceni? Eu sunt cam intre 2 evenimente si nu stiu ce timp am, nu mai zic ca necesit urgent un coafor inainte de delegatie. Dar m-ar fi tentat...
Roxana_G spune:
Legat de tunsori la fetite, eu cred ca totul depinde de personalitatea si specificul fiecareia. Fie-mii am tot incercat sa ii las plete, si dincolo de faptul ca nu ii venea stralucit, ingrijirea era o corvoada. Nu a acceptat niciodata codite si nici agrafe. Pe de alta parte si mie imi place parul lung, iar ea numai asta viseaza, asa ca acum tragem sa il lasam sa creasca. E stadiul acela intermediar si e tare greu. Tot asa refuza sa prinda bretonul in parti si ii numar abaterile. Daca o gasesc de mai mult de 3 ori fara agrafe mergem direct la tuns.
Evident le a depasit in primele zile pe toate, dar am reinceput numaratoarea pentru ca e pe drumul cel bun. Chiar maine o programasem la coafor sa ii ia putin varfurile si sa ii dea o forma adaptata parului lung, acuma e crescut alandala pe formatul tunsorii scurte.
moldoveanca spune:
Salutare dragelor,eu iarasi am disparut in ceata dar am avut motive sa stiti.
Am ratat 1 iunie asa ca le urez acum tuturor copilasilor multa sanatate si fericire.
Annisia felicitari pt sarcina si sa dea DOMNU sa ai o fetita frumoasa si sanatoasa ca fratiorul ei.
La noi se pare ca se zareste la eco o urma de baietel
spre incantarea lui Vladut si a lui tati.Eu mai astept poate se razgandeste
.
Am avut ceva emotii la dublu test si acum la triplu dar speram sa trecem cu bine de toate.
Eu m-am cam obosit cu organizarea plecarii si a fost nevoie sa stau cateva zile cu perfuzii si mai mult la pat
moldoveanca spune:
Carpatina am vazut ca ai intrebat,pe 18 iunie zburam spre Londra il pregatesc pe Vlad sper sa se acomodeze repede.Deja spune singurel ca pleaca la tati si o sa-l vada in fiecare zi,cred ca asta il va ajuta.
Roxule si eu mi-am pierdut buletinul si nu reuseam sa fac nimic fara el,nici la banca nici la pasapoarte pt Vladut.Am clacat si am inceput sa plang si s-a rezolvat
.Nici acum nu am depus de buletin pt ca am stat jum de ora la coada dupa care mi s-a facut rau
.Ma bucur ca am rezolvat cu pasaportul pt el ca asta era cel mai important.
Erina spune:
Mamicile va salut si eu rapid.
Bravo Roxana stii sa te impui. Meetingul de care zici nu ma atrage ca si asa toata ziua aud motoare de avioane. Maine vreau sa ies cu copiii in parc sa stam la piscina. Azi i-am carat dupa noi si au avut o zi aiurea, fara mese fixe si fara distractie.
Ce fain Roma mio amore
!
Moldoveanca ai grija de tine, stiu ce stresant e cu organizarea si tot. 
Luiza nu am nimic impotriva.
Papanash, Gabriela, Alina
Ramonaiani salutam pe toata lumea!!!

-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.