Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
Monique ma bucur tare mult ca ti-ai luat inima in dinti, deci luna viitoare o sa te avem in lista de gravidute, odiseea faceti loc ca vine si Moni. Anca asa a ramas, Bella la fel, dupa HSG. Deci lasi frica de-o parte ca rezultatul final merita. Unde il faci?

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

deci singura candidata la intalnirea de diseara e Elenush?

Eu tocmai am aflat ca trebuie sa primesc un transport de sapunuri de la Pt. Neamt, care ajunge pe la ora 19:00 in Bucuresti deci....daca nu ma incadrez in timp nu stiu daca mai vin....

Mergi la inceput

Matzaila te rog din sufelt mai cere o parere si doua daca trebuie. Poate totusi bebe e bine si nu-l vede pt ca e prea mic, bebe se vede cat de cat in S6, acum e prea devreme. Nu renunta la el pana nu mai afli si alte pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Monique si eu cred ca o sa renunt din pacate...ar trebui sa merg sa invat pt ca maine mai am 2 examene de dat si apoi intru in licenta si sincer in jur de ora 18-19 trebuie sa fiu acasa sa imi bag progesteronul ala intravaginal...doar ca-mi pare rau de Lorena...sper sa nu se supere! as veni, dar mi-e greu: nu am masina, trebuie sa schimb o gramada de mijloace de transport, cred ca zic si eu pas...Daca veniti la Piata Sudului, sunt niste terase super p-acolo ar fi super...daca nu, ne-om vedea altadata!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Matzaila pai tu de-abia esti in S4, normal ca nu vede nimic. Te rog sa gandesti pozitiv, bebe e f. bine si peste 9 luni o sa-l ti in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele!
Monique ma bucur tare mult ca ti-ai luat inima in dinti, deci luna viitoare o sa te avem in lista de gravidute, odiseea faceti loc ca vine si Moni. Anca asa a ramas, Bella la fel, dupa HSG. Deci lasi frica de-o parte ca rezultatul final merita. Unde il faci?

pai il fac la giulesti
ma calmez eu...asta ma gandeam...ca scap si de asta
mai tai o analiza de pe lista

dar nush' cat sa dau pe acolo ca sa fie bine....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

Monique si eu cred ca o sa renunt din pacate...ar trebui sa merg sa invat pt ca maine mai am 2 examene de dat si apoi intru in licenta si sincer in jur de ora 18-19 trebuie sa fiu acasa sa imi bag progesteronul ala intravaginal...doar ca-mi pare rau de Lorena...sper sa nu se supere! as veni, dar mi-e greu: nu am masina, trebuie sa schimb o gramada de mijloace de transport, cred ca zic si eu pas...Daca veniti la Piata Sudului, sunt niste terase super p-acolo ar fi super...daca nu, ne-om vedea altadata!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

elenush,
si eu as fi ajuns mai tarziu....ca aveam de rezolvat problema cu sapunurile, dar nici cand scapam nu stiu exact
i-am scris Lorenei un SMS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:

Buna fetele!

Katy, ma superi ... pai si eu am facut luna trecuta si nimic... deci nu e o regula.
Moni, sa de-a DD sa te duci mai repede la odisee ca ne cam aglomeram pe aici.

Mergi la inceput

Gabi din cate stiu eu la tine este si o problema de ovulatie, deci hormonala. La un CM regulat si analize ok, HSG sau laparo este de f. multe ori o solutie., hai ca poate rezolvi tu problemutele si vine si bebe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Citat:

Buna fetele!

Katy, ma superi ... pai si eu am facut luna trecuta si nimic... deci nu e o regula.
Moni, sa de-a DD sa te duci mai repede la odisee ca ne cam aglomeram pe aici.

offff
macar de m-as duce
ca v-as tari si pe voi d'aici

Mergi la inceput