Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

La multi ani fetelor , sa fiti sanatoase si cu bebei frumosi si sanatosi!

Eu sunt Z2. Am avut niste dureri cumplite ieri de dimineta cand mi-a venit. Am crezut ca imi explodeaza burta, dar am luat pastile si m-am dat cu puterea ursului in zona ovarelor si dupa vreo 5 ore de chin mi-am revenit.

M-am reprogramat la doctor, dar deabia in 5 iulie s-a gasit loc si pentru mine.
Vreau sa va spun ca m-am linistit teribil dupa durerile de ieri. Nu ca nu imi mai doresc bebe, imi doresc in continuare dar scopul numarul 1 acum este sa aflu de la ce am aceste dureri groaznice si sa le tratez.

Bebe e pe planul 2 acum.

Va pup si sa aveti o zi minunata. Imi pare si mie rau ca nu sunt in Bucuresti sa vin la intalnire.

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Monique eu in principiu vin, atata doar sa nu ploua ca in perioada asta tre sa fiu mai atenta cu racelile!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Fetele, eu vin din pacate cu o veste trista, dupa primul control doctorita mi-a spus ca ea crede ca e extrauterina. Nu vede nimic in uter doar pe un ovar.
Astept acum rezultatul de la bhcg.
Nu vreau decat sa ajung acasa sa dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_loca
Nu se poate Gaby, ce probleme te pot demoraliza?
Chiar in week-end m-am intalnit cu o cunostinta care vroia sa faca un copil, si surprinzator la fel ca toate celelalte fete care se chinuie atunci cand nu se astepta a ramas. Zicea ca era la munte si sotul se imbatese, crita, atunci s-a intamplat, si mi-a spus sa nu ma mai gandesc obsesiv la asta.Acum are 4 luni si avusese probleme cu ovarele polichistice.

Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...

Alina, faza cu bebele nu e numai singura mea problema, am mult mai multe pe cap, dar asta e o sa trec si peste astea. Oricum pana si asta cu bebele e grea, ca m-am intepat toata luna pentru nimic... e foarte demoralizant.
Eu am observat ca toate fetele care raman insarcinate zic sa nu ne mai gandim obsesiv, dar lor le este usor sa zica asa- ca au rezolvat problema. Plus ca eu sunt chiar pe ceas cu ovulatiile ca nu prea imi raman multe, asa ca e normal sa gandesc obsesiv.
Ok, Luci, m-am descarcat putin... dar mai ramane si nu vreau sa ma intristez mai tare ... m-am descarcat si la sotul dimineata la cafea.
De trei ori m-a sunat pana acum ca sa vada daca sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Matzaila nu te speria draga mea , au fost atatea fete care au fugit la eco de cum au aflat frumoasa veste si au venit suparate pentru ca sarcina inca e prea mica sa se vada la eco Nu fi suparat ca nu ai de ce , ai putina rabdare , nu-l supara pe bebe si ai sa vezi ca va creste repede sa ti se arate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Ah si Moni, la mine la hgc au fost in sala 2 pers: un dr radiolog si o asistenta. Ea m-a ajutat sa ma pregatesc si ea declansa pozele, iar dr a pus "instalatia" si impingea lichidul.
Succes
(multe fete zic ca nu doare nimic- pe mine m-a durut in timpul procedurei, apoi nu am mai simtit mare lucru)

Despre bani nu stiu sa-ti zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Gaby te de incurajare .ai grija de tine si incearca sa nu disperi.si eu am fost la un pas sa ma prabusesc cand am vazut rezultatul la spermograma , si crede-ma ca am plans vreo saptamana de am crezut ca innebunesc , si acum simt o apasare dar sti ca nu rezolvam nimic asa stiu ca toate avem si alte probleme decat cea a bebelului , si cum acesta intarzie sa apara e si mai grea povara , dar eu inca sper ca va veni soarele si pe strada noastra . sigur va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

La mine e problema de hcg mic. Saptamana trecuta a fost 1,2 cand trebuia sa fie mult mai mare.
Astept rezultatele acum. Imi vine sa vomit de emotii. Ma doare capul infiorator. Vreau acasa sub pilotica mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

matzaila, ti-am raspuns la odisee! Te rog, incearca sa te linistesti!stiu cat de grea e asteptarea asta!...sunt alaturi de tine!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Matzaila, vreau sa te linistesc: daca ar fi HSG-ul asa mic n-ar avea cum sa-ti iasa atatea teste pozitive. Ori laboratorul la care ai fost saptamana trecuta ti-a gresit analiza, ori nu se implantase bb inca.

La eco e imposibil sa se vada ceva inca, nu trebuia sa mergi la eco asa repede, ti-ai facut rost de o sursa in plus de stres. La ce doctorita ai fost? Are suficienta experienta?

Eu nu zic ca e total exclus sa fie extrauterina, dar stai sa ai 6-7-8 saptamani de la UM si atunci daca nu se vede nimic in uter sa suspectezi o extrauterina! Tu esti abia la primele zile de intarziere!

Iti tin pumnii si linisteste-te!

Mergi la inceput