Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!
Raspunsuri - Pagina 3
racheel spune:
Lia iti doresc tot binele din lume
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
MeAlex spune:
Magddalena, sunt multe analize care determina existenta trombofiliei: unele clasice si altele care depisteaza mutatii genetice si de care au auzit putini doctori (valabil si pentru strainatate). Daca ti-a dat aspirina pentru copii, inseamna ca au depistat ceva legat de trombofilie. Stiu asta pentru ca si eu am si fac acelasi tratament + vitamine pregatitor pentru sarcina, iar in sarcina voi face tratament anticoagulant injectabil. Mutatia genei PAI provoaca oprirea in evolutie la orice varsta a sarcinii. Pentru mai multe informatii, cine vrea poate citi topicul "Trombofilia, o cauza a infertilitatii".
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
corina_s spune:
Felicitari Matzaila!!!
sarcina usoara si bebe sanatos
legat de presiunea pe care o simti, sa nu te ingrijorezi..e normala, asa am simtit si eu..daca e prea intensa poti lua no-spa..la nevoie practic..maxim 3 pe zi
pt eco eu am asteptat pana la 6 sapt ca sa se vada bine si tot atunci am auzit si inimioara
am vazut titlul acum si doar capitolul asta l-am citit
frumos..ca va dati intalnie..sper sa fie cald si frumos maine in bucuresti
va pe toate de molipsire
12+
Mihaelafalt spune:
Nu mai intru la voi pana maine seara ca vorbiti de intalnire si imi pare rau ca nu pot veni si eu.
Glumesc ca am treaba si oricum pana maine seara nu mai pot intra.
Fetelor distractie placuta.
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
miky82 spune:
Fetelor mi-a iesit beta hcg 1 mUI/I, deci nu sunt insarcinata, sunt daramata complet, nu am mai intrat ca nu mi-a mers netul de abia acum am intrat, o sa citesc maine ce ati scris ca acum nu sunt in stare. Va pup
gabyv spune:
Miky, fii tare!!!
Stiu ce greu este si cate sperante iti faci dupa o luna de stimulare am trecut si eu prin asta si cred ca la fel o sa patesc si luna asta....asa ca te inteleg.
ca sa treaca mai repede...
draguta spune:
miky stiu cat e de greu, fii tare, e o perioada f. grea dupa stimulari nereusite, ai grija de tine
gaby
matzaila felicitari, sarcina usoara si la termen
ankcta spune:
Neata viitoarelor mamici!
Sa traiti o ZI A COPILULUI insorita si linistita. Luna aceasta sa fie plina de teste de sarcina pozitive!
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Si pentru cele care se grebesc spre serviciu am facut si fierbinte si aromata
Ancuta , in curand