Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!
Raspunsuri - Pagina 2
alina_loca spune:
Eu zic sa-l suni pe medicul tau, sa-i spui ca esti insarcinata si sa-ti dea ceva pt a fi in siguranta bebele, pt orice eventualitate, utrogestan pentru progesteron sau acid folic, stie el. In rest nu-ti mai face ganduri negative, ca este bine, este normal sa simti "ceva" .
Stiu ca de obicei se simte durere pe sub burta ca la menstruatie.
Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...
Matzaila_81 spune:
Lore, o sa vin negresit. Iarta-ma dar unde ramasese locatia?
Alina, am sunat dar nu raspunde. Si colac peste pupaza nu mai pot merge nici maine dimineata pentru ca mi s-a programat o sedinta. O sa incerc sa ajung pe seara sau la pranz.
Acid folic iau deja de cateva luni.
alina_loca spune:
Parca din cate imi amintesc vroiai sa faci niste analize genetice? Sper sa nu te confund. Poate ca o sa te puna sa faci toate analizele la urgenta sa stie daca esti ok. Probabil o sa-ti trebuiasca ceva bani.
O sa fie bine.
Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...
Lia73 spune:
Matzaila_81 FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAARI!!!!!!!!!!! sarcina usoara si nastere la termen
azi ne-am externat si noi
am facut cerclaj
de molipsire
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+16
magddalena spune:
racheel nu am facut-o in ce consta ?depisteaza cumva compatibilitatea dintre mine si sot?
bebe sanatos sa ai si la termen va citesc mereu la strugurasi
lorena_86 spune:
pai ramane parcul cismigiu?
ora 18:30?
este ok asa?
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
lia, draguta, vii si tu?
dar te avertizam ca nu scapi nepipaita
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 lia, draguta, vii si tu? dar te avertizam ca nu scapi nepipaita ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
imi pare rau ca nu pot sa vin
dar yo nu ma mai pot da jos din pat
ma asteapta 5 luni de stat numa la pat
doar la baie am voie
dar fac orice ptr puiutz
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+16
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magddalena racheel nu am facut-o in ce consta ?depisteaza cumva compatibilitatea dintre mine si sot? bebe sanatos sa ai si la termen va citesc mereu la strugurasi |
magdalena la cariotip se studiaza cromozomii atat la tine cat si la sot.Daca toti cromozomii sunt normali atunci nu ai de ce sa-ti mai faci griji.
Si mai sunt niste gene PAi se numesc raspinzatoare de pierdea sarcinii, dar din cate am citit eu sarcini mai avansate.Pe acestea le-ai facut?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
MeAlex spune:
Matzaila, senzatia de durere ca la menstruatie e normala in sarcina. Si balonarea, la fel. Nu-i musai sa ai trombofilie, stai linistita. Ca sa fii linistita iti poti face niste analize, doar ca te costa un picut. Hai, fii linistita, bebe are nevoie de liniste :).
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru