Bacteria CLEPSIELA

Bacteria CLEPSIELA | Autor: alinaluchian

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Am primit de la o prietena din tara un mesaj, in care imi povesteste despre fetita ei, care este acum in clasa I. Printre altele imi scrie
"Sunt tare necajita, dupa ce i-am facut de doua ori tratamentul pentru stafilococul auriu, acum i-am repetat exudatul si i-a iesit alta minune care se numeste clepsiela.
Nu stiu ce minune mai e si asta".
O putem ajuta cu citeva informatii ? Ati avut de a face cu aceasta bacterie ? Eu am cautat pe Google, dar informatiile sunt in limba spaniola si nu o cunosc .
In plus, prietena mea vrea sa cumpere si GAZ RAFINAT , insa nu a gasit nici o sursa pina acum.
O putem ajuta cu ceva, sfaturi ?
Va multumesc si va astept cu raspunsuri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala spune:

din cate stiu eu bacteria respectiva poate da pneumonie; pustiului meu i-a fost gasita la un moment dat; medicul a considerat ca nu este cazul sa-i dea tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra spune:

Draga mea, nu ai gasit-o pt. ca se numeste klebsiella. Mai cauta pe Google. Daca mai aflu ceva iti scriu deindata. Succes!

cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

Draga Andra,

Iti multumesc de informatie. Intr-adevar, denumirea bacteriei nu era corecta. Am gasit multe informatii, chiar tratamente naturiste in Formula AS si i le-am trimis deja prietenei mele.

Mergi la inceput

Am dat o cautare pe Magellan "klebsiella" la "Health". Daca vrei iti traduc din engleza, sa-mi spui daca e nevoie. E destul de serioasa infectia si se pare ca denota si un sistem imunitar slabit. Neaparat spune-mi ce ai facut. Sanatate multa.

cu drag

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinaluchian

Draga Andra,

Iti multumesc de informatie. Intr-adevar, denumirea bacteriei nu era corecta. Am gasit multe informatii, chiar tratamente naturiste in Formula AS si i le-am trimis deja prietenei mele.

Cred ca am scris amandoua in acelasi timp! Sper sa fie de folos si sa se insanatoseasca repede. Bye!

cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

Multumesc foarte mult, Andra.

Eu i-am trimis ce am gasit pe Google si o astept sa-mi spuna ce a facut la medic. Astazi aflase doar rezultatul de la laborator. Asa ca, o sa revin cu vesti si intrebari zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Draga Alina,

Sfatuieste-o pe prietena ta ca inainte de a se apuca de tratament sa mai faca o data analiza. Bacteria respectiva se ia in general din spital, in special din sala de operatii sau reanimare. A fost fetita in aceste locuri ?

Pupici,

Karina+telinuta

Mergi la inceput