Strugurasi de Sept -Oct 2011 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
JadeJador spune:
matzo tu chiar esti o matza in calduri
unboticutz la mine nu s a intamplat asa ceva la eco
_
24 +
MatzaRebela spune:
legat de vise erotice.. si eu am mai avut si al naiba ce orgasme aveam:))))) cu straini:))) nici macar persoane publice cv.. persoane pe care nu le-am intalnit nicicand:)))(poate d-asta n-am chef de sex eu ca ma consum in somn:))))=))))))))))))
27+ cu
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador da asta de ce n am avea voie sa mancam ? _ 24 + |
Testam terenul
Deci, avem voie.Atunci ma duc sa mananc.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
unboticutz spune:
merci, jade
mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 22+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
MatzaRebela spune:
jade:))) nu ca nu mereu am chef... dar o fac pt al meu sot ca il iubesc si nu vreau sa ramana mereu cu buza umflata:)) destul spun nu de cateva ori pe zi pana vad ca i se duce tot chefu si pe urma e cu curu'n sus toata ziua asa ca... daca as spune nu in fiecare zi nu ai putea discuta nimic cu el.. sa vezi ce calm si dragostos e dupa sex:))) ..... oricum am rarit-o rau fata de cum eram la inceput... nu vreti sa stiti cum era acum 5 ani:))) nu vreti credeti-ma:))))dar deh am imbatranit si noi:)))hahahahaaha
27+ cu
racheel spune:
eu vreau
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
didianana spune:
Mai fetelor sa nu dati cu rosi in mine ( citez ) da eu am un chef ca innebunesc! Si am devenit asa iubitoare, ca il sufoc pe sotu! Toata ziua stau pe capu lui! Si la prima sarcina am facut si cu 3 zile inainte sa nasc..
Cu alimentele, trebuie sa recunosc ca mananc orice in afara de peste oceanic, pate, si alimentele strict interzise.bineinteles legumele spalate. Eu inainte mancam carne cruda din sarmale, acum nu mai am curajul..
Nu mai fac prostia de aseara. Am facut baie si mi-a venit rau de la caldura. Si eram doar eu treaza. Bine ca nu am lesinat.
Stiti de ce ma feresc eu.? De plantele care afecteaza sarcina. Eu am pierdut o sarcina dupa ce am baut ceai de crusin pt constipatie. Am facut diaree si imediat am si sangerat. A fost groaznic.
21+ si mamica fericita de 3+ anisori
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unboticutz merci, jade mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 22+ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
tu parca ai facut eco la albu ?
in rest ce ti a mai zis ?
_
24 +
JadeJador spune:
matza si io l iubesc pe al meu , da n as face acte de astea caritabile daca n as avea chef
_
24 +
unboticutz spune:
nu am facut inca la albu, am joi. am facut la medicul meu si am niste semne de intrebare..abia astetp sa ajung la albu. multumesc inca o data pt ajutor, daca nu aveam prg si la albu cred ca innebuneam acu, nu gaseam sa fac la un dr bun in doua zile.
mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 22+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...