1 iunie - la gradinita
Raspunsuri - Pagina 3
Noa spune:
N-am vrut sa te superi pentru ce-am zis, dar cand fetita mea era la gradi noi ,parintii veneam cu propuneri si tot noi organizam:costume,tort,animatori.Niciodata nu s-au ocupat educatoarele de asta.Poate uneori ne sugerau discret ca ar fi frumos sa facem ceva cu o anumita ocazie,dar noi veneam cu propunerile ce si cum cumparam.
teolinda spune:
La noi l-a gradi s-a organizat excursie la 3 Brazi.. eu nu l-am lasat. In schimb au primit din partea gradinitei un saculet in forma de animalut cu budinci de la Dr. Otker... Al meu nici n-a mancat asa ceva vreodata evident ca m-a pus sa-i fac... si-a ales-o pe cea cu ciocolata si nu i-a placutMai bine.. i-am spus ca nu-i mancare sanatoasa si sa nu manance daca nici nu-i place.
Oricum gestul a fost frumos..
De altfel si de Paste au primit un cozonac si figurine de ciocolata. (NU DIN FONDUL CLASEI)
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
happiness spune:
Cand era fetita mea la gradi, aveau mereu masa festiva, clasa decorata cu baloane, muzica si dans, concursuri de desene afara...Parintii aveau initiativa de a strange ceva pentru un pachetel de dulciuri, iar doamnele se ocupau de distractia copiilor. Acum , la scoala, tot parintii propun, doamna doar sugereaza si da forma finala. Anul asta de exemplu au avut spectacol afara, pe scena din curtea scolii, toate clasele mici, cu muzica si dansuri, cu baloane si confetti, si s-au distrat pe cinste.
lidiadanaila spune:
Cu intirziere raspund !...scuze , au fost la Ministerul de Interne ca au avut ,,porti deschise de 1 iunie ''...petrecerea de sfirsit de an si gradi [mergem la scoala in toamna ] v-a fi la tree house !!...in ritmul asta cind termina liceul , vor avea petrecerea in tenerife!