1 iunie - la gradinita
Raspunsuri - Pagina 2
Anka74 spune:
Vizita la Zoo!
Sper sa le permita si vremea! L-am intrebat daca au si un plan de rezerva, cica la ce le trebuie, ca animalutele de la Zoo stau acolo si pe ploaie!Ele da, ei...nu stiu! Sper sa fie ok!
ralualexandrei spune:
La ai mei astazi este petrecere in gradi.
Ieri seara educatoarele decorau de zor salile ca sa-i surprinda dimineata.Am inteles ca au inchiriat si un clovn care sa-i distreze.
Au sucuri,fursecuri,muzica ,sper sa se distreze.
Am uitat sa spun ca nu ni s-au cerut bani decat pt clovn (5lei)restul a fost din fondul clasei.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Burtocika spune:
Revin cu impresii calde ... Asa cum banuiam, NIMIC !!! cica le-a facut un tort la masa de pranz si atat, au cantat La Multi ani, dar fiica-mea saraca n-a inteles ca e ziua TUTUROR copiilor, pt ca taman azi era ziua de nastere a unei fetite, asa ca ea a crezut ca toata sarbatorirea a fost pentru fetita respectiva.
Sunt foarte dezamagita, la cati bani am cotizat pt fondul clasei (250 lei), mi s-ar fi parut normal sa organizeze ceva ... Plus ca nu cred ca ar fi obiectat parintii sa mai plateasca 5-10 lei ca sa aduca un clovn sau ceva ...
Irina (2006) si 30+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
mari78 spune:
La Teodora va fi petrecere cu jocuri, muzica, baloane, tort, "surprize nenumarate"(astept impresii) si au ca invitati pe Sportacus si Stefania. Petrecerea trebuia sa fie la un club in aer liber, dar pentru ca in nordul Bucurestiului statea sa ploua de dimineata, s-au reorganizat.
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
MACARIE spune:
la gradi noastra nu a fost organizat nimic din contra ne-au spus sa tinem copiii acasa azi ca eile (educatoarele0 sunt au liber de la minester ....asa o fi fost?
cred ca este singura gradi catre a fost inchisa de ziua copilului
-----------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MACARIE la gradi noastra nu a fost organizat nimic din contra ne-au spus sa tinem copiii acasa azi ca eile (educatoarele0 sunt au liber de la minester ....asa o fi fost? cred ca este singura gradi catre a fost inchisa de ziua copilului ----------------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
Nicio scoala/gradinita nu a avut liber de la minister.
Noa spune:
citat din mesajul lui Burtocika Revin cu impresii calde ... Asa cum banuiam, NIMIC !!! cica le-a facut un tort la masa de pranz si atat, au cantat La Multi ani, dar fiica-mea saraca n-a inteles ca e ziua TUTUROR copiilor, pt ca taman azi era ziua de nastere a unei fetite, asa ca ea a crezut ca toata sarbatorirea a fost pentru fetita respectiva. Sunt foarte dezamagita, la cati bani am cotizat pt fondul clasei (250 lei), mi s-ar fi parut normal sa organizeze ceva ... Plus ca nu cred ca ar fi obiectat parintii sa mai plateasca 5-10 lei ca sa aduca un clovn sau ceva ... ***************************** Irina (2006) si 30+ cu www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ? www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele |
Eu nu inteleg un lucru.De ce esti dezamagita ca educatoarele n-au propus si altceva de ziua copilului?Voi, parintii nu puteati propune?
In definitiv, banii sunt ai vostri si voi trebuie sa hotarati ce anume vreti sa faceti cu ei.Sunt sigura ca si educatoarele la randul lor sunt la fel de dezamagite de atitudinea voastra, a parintilor.
madau spune:
La noi chiar a fost super si am avut parte si de o surpriza dupa serbare. Cat timp a durat serbarea care s-a tinut in sala de sport, ingrijitoarele au pregatit in sala de curs masutele cu dulciuri, fructe, sucuri, cadouri, tort. S-a cantat la multi ani, s-a dansat, au iesit afara la joaca, jos palaria educatoarelor, ne-au surprins si pe noi, parintii, cu asta.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
itdt spune:
Am citit cu mare atentie ce ati scris sa vad daca a mai fost pe undeva ca la noi. Se pare ca nu.
S-a serbat Ziua Copilului la vila unui copil din grupa unde au adus un clown si au sarit la groapa de nisip, s-a mancat tort fiecare parinte cotizand cu o anumita suma.
Eu nu am fost de acord sa se mearga acasa la cineva exista o multimea de locatii in oras.
In plus cel mnic s-a intors acasa cu impresia ca a fost ziua copilului gazda si nu Ziua copilului, din pacate.
Si sa nu mai spun ca poate face comparatii cum e la copilul respectiv si cum e la el acasa.
Ioana
Burtocika spune:
Eu nu inteleg un lucru.De ce esti dezamagita ca educatoarele n-au propus si altceva de ziua copilului?Voi, parintii nu puteati propune? In definitiv, banii sunt ai vostri si voi trebuie sa hotarati ce anume vreti sa faceti cu ei.Sunt sigura ca si educatoarele la randul lor sunt la fel de dezamagite de atitudinea voastra, a parintilor. |
Fraza asta ma face sa cred ca esti edcucatoare
Sau esti un pic naiva cand iti inchipui ca banii stransi pentru fondul clasei sunt "ai nostri si noi trebuie sa hotaram ce facem cu ei". Au incetat sa fie ai nostri in momentul in care i-am dat.
Nu am sa spun decat ca, ori de cate ori am incercat sa propunem cate ceva, ni s-a spus ca "nu sunt bani / nu sunt parintii de acord / nu e ministerul de acord / nu au fonduri / sunt supra-solicitate si obosite etc.". Ca fapt divers si pe langa subiect, atunci cand am solicitat sa ni se faca si noua o copie dupa ceea ce fac la engleza (o foaie A4 pe saptamana sau chiar la 2 saptamani) ni s-a refuzat (mai politicos de una din educatoare si mai putin politicos de alta) pe motiv ca nu au bani de copii xerox si ca ne ajunge si o poza facuta cu telefonul.
Iar in UNICA sedinta cu parintii care se face la inceputul anului scolar (si in care ni se cer banii si ni se subliniaza ce greu le este lor sa se descurce in conditiile actuale), ni se pune la dispozitie un proces-verbal cu cheltuielile facute anul precedent, de parca ar sta cineva sa il verifice
N-as fi avut nimic de comentat daca nu as fi stiut ca SE POATE SI ALTFEL !!! Nu traiesc in pestera si am cunostinte mamici cu copii la alte gradinite, tot atat de aglomerate, tot fara fonduri, (culmea e ca sunt chiar in aceeasi gradinita, dar alte educatoare) si ce sa vezi, se pot organiza evenimente dragute si cu bani mai putini.