1 iunie - la gradinita

1 iunie - la gradinita | Autor: gabitza2005

Link direct la acest mesaj

Cum o sa serbeze evenimentul copii vostri la gradinita?
La noi doamna a hotarat ca-i duce la Vitantis -parca ii zice - sa se intalneasca cu personajele Disney de la ora 17. Noi trebuie sa dam 10 lei pentru transport.
Mie nu mi se pare o actiune potrivita pentru gradinita. De cand se organizeaza vizite la mall cu gradinita?

Eu una am refuzat oferta deoarece il aduc pe baietel la super petrecerea DC dar ma deranjeaza ca nu se organizeaza nimic deosebit in timpul programului de gradinita nu dupa. De doua saptamani o intreb pe doamna ce o sa faca si primesc acelasi raspuns -o mare surpriza. Chiar ca mare surpriza a fost ieri cand ne-a anuntat
De ce nu se mai organizeaza activitati ca inainte cu tot felul de concursuri si intreceri sau minipetreceri pentru copii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

maine la 8,30 de merge la gradi cu rucsacel in care vor fi 2 x 0,5 apa plata si 2 sandwichuri
se merge cu autocar in Felix, la lac si padure, apoi pe 13,30 sunt inapoi la gradi.
costa 6 lei.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamecitta_C spune:

la grupa mica, petrecere mare: cu tort, sucuri, baloane si ce-o mai fi (10 lei), plus un spectacol (probabil gen teatru) pentru care am dat 5 lei. totul in timpul programului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

La noi ... surpriza = nimic ! Educatoarea se uita ca o , scuzati expresia, cand o intrebi, ceilalti parinti ridica din umeri, pe 2 au excursie, dar pe 1 nimic.

La alte grupe am inteles ca se organizeaza o mini-petrecere, le-au cerut parintilor bani sa ia palarii si esarfe si nu stiu ce cadou pt copii, dar la noi, nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

La noi ... surpriza = nimic ! Educatoarea se uita ca o , scuzati expresia, cand o intrebi, ceilalti parinti ridica din umeri, pe 2 au excursie, dar pe 1 nimic.

La alte grupe am inteles ca se organizeaza o mini-petrecere, le-au cerut parintilor bani sa ia palarii si esarfe si nu stiu ce cadou pt copii, dar la noi, nimic.

Si nu sunteti singurii! Nici la noi nimic, cica vor primi doar niste premii de la nu's ce concurs pt. care am platit noi 12 lei si atat.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

nici la noi nimic. au pus serbarea azi - ca sa "acopere" probabil si evenimentul de maine.
naiba a mai pomenit serbare de sfarsit de an cu o juma de luna inainte? sau or spera ca gata, incheiem socotelile si poate nu-i mai aducem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Da, la noi - serbarea de final de an e joi, pe 2 iunie.
Dar pentru noi e ok pentru ca noi nu mai mergem decat pana pe 9 (din motive de concediu). Pe de alta parte, se face din ce in ce mai cald, mie mi se pare ok sa faca serbarea acum, cat e un pic mai racoare. Si-asa o sa fie nebunie cu 35 de copii + parintii aferenti, la unii vor fi precis si bunici, deci 100 de suflete intr-o sala...

Maine au programata distractie in gradinita si jocuri in curte daca nu ploua si ne-a rugat educatoarea sa aducem ceva dulciuri fara creme si sucuri neacidulate. In rest, se ocupa ea de programul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Pe noi ne-a ametit cu atatea planuri inca de saptamana trecuta!Daca la inceput erau planificate desene pe asfalt in parc,teatru,dansuri la Carrefour si petrecere la locul de joaca din Carrefour...azi nu am mai avut decat teatrul(partea buna a fost ca-i gratis).Oricum copii asteptau nerabdatori ziua asta!La multi ani pt toti copii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Excursie cu gradinita la Vulcanii noroiosi. 50 lei - transportul, mancare din traista. Asta pt grupele mijl, mare, pregatitoare. Grupa mica face petrecere in gradinita cu tort si nu mai stiu ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

La noi ii duce la McDonald's...super
Asa ca maine trebuie sa ma descurc cumva si nu il duc la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Serbarea de sfarsit de an

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput